MirrorVain - Echoes

Nestoras είπε:
Πως είσαι τόσο σίγουρος. ???
Δηλαδή τι ακριβώς έπρεπε να γράψει το παιδί;

Πες να ξέρω και εγώ, γιατί σκέφτομαι να ανεβάσω κανένα κομμάτι..

Κανιμώθριος είπε:
Πες να ξέρω και εγώ, γιατί σκέφτομαι να ανεβάσω κανένα κομμάτι..
Εσύ είσαι σίγουρας ότι θα απολαύσουμε;

Nestoras είπε:
Εσύ είσαι σίγουρας ότι θα απολαύσουμε;
Eγώ είμαι σίγουρος ότι μπορείς να γράψεις καλύτερα και να βοηθήσεις τον φίλο διορθώνοντάς τον, ώστε τα post του από 3 να γίνουν 3.000.

Enjoy,cheers,κ.ά. είναι συνήθεις προτροπές σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως έγραψε και ο Waterfall-K,πριν από εμένα.

http://el.glosbe.com/en/el/enjoy

Να είσαι επίσης σίγουρος ότι έχω γράψει τις πιο πολλές διθυραμβικές κριτικές απ όλους εδώ. Τι νά κάνω όμως, έχω μια αδυναμία στους έχοντες "low profile" και όχι τόσο σ' αυτούς που μας προτρέπουν ν' απολαύσουμε - ευχαριστηθούμε κάτι εκ προοιμίου.

daNagg μην μασάς τα λόγια σαν να έχεις βότσαλα στο στόμα προσπαθώντας να πετύχεις σωστότερη προφορά. Μην την πιέζεις. Λίγο ζέσταμα φωνής πριν το τραγούδι θα βοηθήσει και στην σωστή τοποθέτηση. Εγώ ξεκινώ πάντα τραγουδώντας «α-νε-βαί-νω την σκα-λί-τσα- ντο ρε μι φα σολ λα σι ντο, κα-τε-βαί-νω τσου-λη-θρί-τσα ντο σι λα σολ φα μι ρε ντο» για κανένα δεκάλεπτο μαζί με τα απαραίτητα ντο-χαμηλό, ντο-ψηλό. Το τραγουδάκι δεν είναι άσχημο.   

Οκ! την επομενη φορα που θα μου πουνε πχ καλη ορεξη θα τους απαντησω: πως εισαι τοσο σιγουρος???

Καλα χριστουγεννα? που το ξερεις εσυ οτι θα ειναι καλα?

Καλη ακροαση παιδια! και αν σας αρεσει βαλτε το και σε αλλους, επισης υπαρχουνε και  αλλα κομματια στις σελιδες στο description

για τους βαρεμενους :P :

Facebook: http://www.facebook.com/pages/MirrorVain/156962124315917?ref=ts

Myspace: http://www.myspace.com/mirrorvainband

Jumping Fish: http://www.jumpingfish.gr/mirrorvain

Το παραπανω ητανε απλα μια προτροπη... Το enjoy ισχυει για ολους εκτος απ'τον Nestoras!

Το κομματι μου αρεσε αρκετα. Αυτο που με ξένισε, είναι τα σόλος της κιθαρας. Γυρνουν το κομματι 10 χρονια πισω. Αν αντι για σόλο κιθαρα, είχε ενα θεματακι με συνθς πχ, θα ηταν πιο κουλ και ρουόκ :)

Επισης κλεινει καπως αποτομα.

Γενικα παντως ήταν ενα ομορφο κομματι και μπραβο :)

Το αποτέλεσμα λίγο τετριμμένο. Η φωνητική γραμμή πολύ συνηθισμένη. Με το Neeq δεν συμφωνώ για το σόλο, αλλά ο ήχος του ήταν κακός. Είστε μπάντα ή είσαι μόνος;

Το παιδι (ο DanAgg δηλαδη) εβαλε ενα κομματι το οποιο συνεθεσε και παιζει με τη μπαντα του, ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ...... αν δεν κανω λαθος.

Επισης δεν ζητησε συμβουλες για το πως θα μπορεσει να το βελτιωσει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, και εχεσθην εαν σε εναν δεν αρεσει η κιθαρα και στη θεση της επρεπε να βαλει σαχλοκιθαρα, η αν ο κιθαριστας παιζει καλα, η αν ο τραγουδιστης μασαει τα λογια του.

Παρουσιασε ενα εργο ολοκληρωμενο και με την επαρση του καλλιτεχνη εγραψε....απολαυστε το.

Εμενα προσωπικα το τραγουδακι μου αρεσε παρα πολυ (το ακουσα τουλαχιστον 5 φορες απο χτες) και μπαινω στη διαδικασια αυτο να το δηλωσω (και πραγματικα ειχα χεστει για το που γραφτηκε πως και με τι εργαλεια), οποιανου δεν του αρεσει, δεν μπαινει καν στη διαδικασια να γραψει τιποτε.

Ημαρτον δηλαδη...με τι κριτηρια μπορει καποιος να κρινει αν ενα τραγουδι καποιου ειναι καλο η οχι??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οταν λεω "με τι κριτηρια μπορει να κρινει καποιος ενα τραγουδι", εννοω αντικειμενικα κριτηρια και οχι υποκειμενικα που ειναι τα αισθητικα.

Η γενική ιδέα / κατεύθυνση του κομματιού είναι συμπαθητική.

Εκεί που κυρίως πάσχει (IMHO) το όλον ζήτημα είναι στις κιθάρες. Τόσο παικτικά, όσο και ηχητικά, σε βαθμό που αυτό «καπακώνει» την υπόλοιπη φιλότιμη προσπάθεια.

θα συμφωνήσω με Neeq και Ray- παρ ότι έκαστος το έθεσε λίγο διαφορετικά- ότι ενώ το πράγμα ήθελε να πάει «μπροστά», κάποια στοιχεία το πήγαιναν «πίσω».

Κατά τα άλλα, τα γνωστά... No harm done και αδέρφια ψυχραιμία  ;) ;D ;D ;D      

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Η γενική ιδέα / κατεύθυνση του κομματιού είναι συμπαθητική.

Εκεί που κυρίως πάσχει (IMHO) το όλον ζήτημα είναι στις κιθάρες. Τόσο παικτικά, όσο και ηχητικά, σε βαθμό που αυτό «καπακώνει» την υπόλοιπη φιλότιμη προσπάθεια.

θα συμφωνήσω με Neeq και Ray- παρ ότι έκαστος το έθεσε λίγο διαφορετικά- ότι ενώ το πράγμα ήθελε να πάει «μπροστά», κάποια στοιχεία το πήγαιναν «πίσω».

Κατά τα άλλα, τα γνωστά... No harm done και αδέρφια ψυχραιμία  ;) ;D ;D ;D      

Τερυ, καλο θα ηταν να μαθουμε να μιλαμε γι αυτα που βλεπουμε και ακουμε και οχι για αυτα που θα θελαμε να βλεπουμε και θα θελαμε να ακουσουμε.

Αν επαιζα εγω κιθαρα σε αυτο το γκρουπ, θα επαιζα αλλο σολο, αν επαιζες εσυ αλλο, και αν επαιζε ο neeq θα επαιζε ενα σολο με τα ππληκτρα του γιατι απλα δεν ξερει κιθαρα, αν δε εβαζα τη μανα μου να παιξει κατι θα βαραγε δυο τεντζερεδες, και θα φερναμε ολοι μας το τραγουδι στα μετρα μας και θα το προχωρουσαμε...κατα τα γουστα μας.

Ομως το τραγουδι δεν το γραψαμε εμεις αλλα αυτος, και συν τοις αλλοις δεν ζητησε και τη γνωμη μας.

Πχ

Αυτο το τραγουδι, ειναι το αυθεντικο

Τιποτε ομως δεν μπορει να αλλοιωσει την αξια του τραγουδιου.

Ειναι εσφαλμενες ολες οι κριτικες που γινονται μεσα εδω, και αν θελεις να σου πω και το γιατι.....

Γιατι οντες και μεις μουσικοι (οχι υδραυλικοι) κρινοντας γνωστους φιλους και ταυτοχρονως ξενους και αγνωστους, κρινουμε χωρις να το θελουμε με εμπαθεια και ιδιοτελεια.

Εχεις δει ποτε κανεναν θεατρικο κριτη να ειναι ηθοποιος?? Και τι αξια θα εχει η κριτικη του?? Εχεις δει ζωγραφο να ειναι κριτης και συλλεκτης εργων τεχνης?? Τι αξια θα χει η κριτικη του?? Εχεις δει μουσικοκριτικο να ειναι μουσικος?? (Εκτος το Νεστορα φυσικα) και τι αξια θα ειχε η κριτικη του??

Εδω αν θελουμε μπορουμε να δωσουμε μονο και μονο τεχνικες συμβουλες, μονο οσοι μπορουν να δωσουν και αν φυσικα μας ζητηθει.

Φιλος Τερυ, πιστευω να καταλαβες τι θελω να πω.

Δεν εχω σκοπο να μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης με κανεναν.

Thomsot είπε:
και αν επαιζε ο neeq θα επαιζε ενα σολο με τα ππληκτρα του γιατι απλα δεν ξερει κιθαρα
Για την ακριβεια, 3η μέση στην κλασική ;D

Πες τα ρε Thomsot :P

Συμβουλες δεκτες ιδιως πχ για καλυτερη ποιοτητα ηχητικα. Το "δεν ειναι καλος ο ηχος της κιθαρας" απο ειδημονες δεν βοηθαει!

Τωρα αν δεν αρεσει σε καποιον, θα του πω ενα μυστικο: το ανεβασα για να το ακουσουνε καποιοι και κυριως για να το ξανακουσουνε καποιοι που τους αρεσε!

Τα σχολια εχουνε την πλακα τους, αλλα μερικοι μην περιμενουνε να τους παρουν και στα σοβαρα..

Επισης αναμενουμε πως και πως να ανεβει βιντακι στο youtube απο soundcheck των Muse οπου ο Bellamy θα πει το i-go-up-the-stairs και μετα το i-go-down-the-slide

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back