Μην χωνεις την μυτη σου εκει που δεν πρεπει

SImon2000

Μόνιμος θαμώνας
Καλησπερα,

Αυτο ειναι ενα προμο που ηχογραφησαμε με την μπαντα (Chroma).Η ηχογραφηση εγινε ζωντανα παιζοντας ολοι μαζι χωρις κλικ και εγιναν overdub τα σολο και οι φωνες.Πειτε αν θελετε μια γνωμη για το κομματι και τον ηχο καθως και αν πιστευετε πως τελικα θα ειναι καλυτερα να γινει αλλιως η ηχογραφηση.(ενας ενας δηλαδη και οχι live)

Mi_xonis_ti_miti_sou2_2.mp3

Attachments

Τα της ηχογραφήσεως, από τους ειδικούς.

Το κομματάκι το διασκέδασα. Πολύ.

Αν μου λες κιόλας ότι ήταν ζωντανό......

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά.

Δυνατο (και primalscreamaτο ;)).Νομιζω οτι γι αυτο το ειδος καλυτερα να ναι live το πραγμα γιατι ακουγεται πιο ζωντανο και αμεσο.Ωραιο!

Ωραίο το κομμάτι και ο ήχος μια χαρά. Είστε δεμένη μπάντα προφανώς. Τώρα όσον αφορά την ερώτησή σου για την ηχογράφηση live ή όχι, εξαρτάται τι θέλετε να κάνετε με το αποτέλεσμα του recording. Για παράδειγμα, το πρώτο σόλο κιθάρας δεν είναι και πολύ καλό. Για ηχογράφηση από live περνάει αλλά για cd δεν το αφήνεις έτσι. Όσον αφορά τον ήχο, προσωπικά μου αρέσει.

Μοναδική μου ένσταση όσον αφορά το κομμάτι είναι ότι το ρεφρέν θυμίζει πολύ:

Aυτο ακριβως εννουουσα με το primalscrimaτο αλλα αν ειναι καλο δεν πειραζει

να παραπεμπει και καπου.Στο κατω κατω οι Scream ειναι μπανταρα.

Ευχαριστω παιδια για τα σχολια..κοιτα αν το δεις το κομματι αποσμασματικα θυμιζει απειρα πραγματα (και κλεβει και αλλα τοσα μην σου πω)..αλλα η πλακα καποια στιγμη ηταν οταν προσπαθουσαμε να βαλουμε στην ενορχηστρωση οσα πιο πολλα "κλισε" απο τα χαρντ ροκ των 80's και 90's μπορουσαμε...εξαλλου με τετοια μουσικη μεγαλωσαμε,ειναι αναποφευκτο να υπαρχουν αυτες οι επηρροες στην δικια μας μουσικη..

Επισης οταν λεω ηχογραφηθηκε live,δεν εννοω απο συναυλια..εννοω πως μπηκαμε ολοι μαζι στο στουντιο και ηχογραφησαμε ταυτοχρονα μεν,πολυκαναλα δε..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μου αρεσε πολυ!

νομιζω πως ειναι ο πιο πιστος τροπος να βγαλεις το πραγματικο εαυτο μιας μπαντας η Live ηχογραφηση.

Ωραιο μπραβο.

Εύγε παιδιά. Είστε πολύ δεμένοι και ανεβαστικοί, εμένα μου θυμίσατε και λίγο Godfathers. Ωραίο live παίξιμο.

ndnikola είπε:
Προσωπικά, το riff της εισαγωγής μου θύμισε AC/DC.
+1

Superfunk είπε:
Μια χαρα ειστε και τραγουδατε και Ελληνικα (οπως πρεπει δηλαδη),μου αρεσε  η σε στυλ "Won't Get Fooled Again" εισαγωγη. 
ΑΑΑ! απο το στομα μου το πηρες SF .Ωραιοι για μια και εξω ηχογραφηση ,ειστε δεμενοι .

Πολύ ωραίοι! Μπράβο!!!

Πολύ καλό παράδειγμα ελληνικών στίχων σε ροκ (κανονικό, όχι "ελληνικό").

Μικρές παρατηρήσεις:

α. Το πανάρισμα στην κιθάρα δεν μου άρεσε.

α'. (Το ακούω δεύτερη φορά και παρατηρώ κι άλλα) Θα προτιμούσα τις κιθάρες πιο κραντσαριστές, με λιγότερο gain και μεσαία.

α''. Στο σόλο (2.25) το εφεδάκι αυτό θα ακουγόταν πολύ καλύτερο με ένα killswitch κολπάκι.

β. Θα ακουγόταν ωραία να είχατε μια μπάσα φωνή μια οκτάβα (μη σου πω και δύο) κάτω στα φωνητικά του ρεφρέν.

γ. Κάντε ένα καλό βιντεάκι στο youtube. Θέλω να το μοιραστώ στο FB.

RayDTutto είπε:
Πολύ ωραίοι! Μπράβο!!!

Πολύ καλό παράδειγμα ελληνικών στίχων σε ροκ (κανονικό, όχι "ελληνικό").

Μικρές παρατηρήσεις:

α. Το πανάρισμα στην κιθάρα δεν μου άρεσε.

α'. (Το ακούω δεύτερη φορά και παρατηρώ κι άλλα) Θα προτιμούσα τις κιθάρες πιο κραντσαριστές, με λιγότερο gain και μεσαία.

α''. Στο σόλο (2.25) το εφεδάκι αυτό θα ακουγόταν πολύ καλύτερο με ένα killswitch κολπάκι.

β. Θα ακουγόταν ωραία να είχατε μια μπάσα φωνή μια οκτάβα (μη σου πω και δύο) κάτω στα φωνητικά του ρεφρέν.

γ. Κάντε ένα καλό βιντεάκι στο youtube. Θέλω να το μοιραστώ στο FB.
Μέσα είσαι..... ;) ;) ;) ;) ;)

audiokostas είπε:
Το κομματάκι το διασκέδασα. Πολύ.

Αν μου λες κιόλας ότι ήταν ζωντανό......

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά.
Πολύ ευχάριστο κομμάτι, και δεμένη μπάντα!

Προσωπικά, το riff της εισαγωγής μου θύμισε AC/DC.
Μπράβο ρε μαγκες πολύ καλή δουλειά!

Ευχάριστο, χαβαλετζίδικο, δεμένο!
Αυτά είχα να πω! ;)

RayDTutto είπε:
Θα ακουγόταν ωραία να είχατε μια μπάσα φωνή μια οκτάβα (μη σου πω και δύο) κάτω στα φωνητικά του ρεφρέν.
Ε??... ???

Όταν ακούς το "μη χώνεις τη μύτη σου εκεί που δεν πρέπει" τραγούδα το κι εσύ με μπάσα φωνή και θα καταλάβεις.

Θα το κανω αργοτερα, αλλα το "2 οκταβες πανω" ειναι κομματακι δυσκολο, εκτος κι αν εχει την εκταση της φωνης της...Diamanda Galas.

Η μεση ανθρωπινη φωνη εχει εμβελεια 2 οκταβες.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back