εξαρταται τι θες να κανεις...πχ αν παιζεις τζαζοφανκο καταστασεις κλπ οχι ρε φιλε φυσικα και δεν αξιζει, οι μονοι που τριγκαρουν ειναι οι μεταλλαδες οχι οτι δε το κανουν κιαλλοι αλλα κατα κωρον αυτοι το κανουν.drumluva είπε:Αξίζει να τριγγάρεις μια Starclassic Maple η μια pearl MCX, αφενός γιατί έχεις τα φράγκα και αφετέρου γιατί είσαι υβριδικός ηχολάγνος;
Σε πολύ δύσκολη θέση..beeros05 είπε:edit: τι σημαινει μεταξυ σφυρας και ακμωνος?
Επειδή πρόκειται για στάνταρ έκφραση τύπου "μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα", η οποία δεν εναφέρεται στα οστά του αυτιού, μάλλον μόνο εσύ το σκέφτηκες..IraklisZS είπε:μόνο εμένα πήγε το μυαλό μου στη σφύρα τον άκμωνα και τον αναβολέα, τα 3 οστά του αφτιού μας?
ρε φιλε δεν ειμαι μεσα σε ολα... το οτι υπαρχει ''παντου'' μια απαντηση μου οφειλεται στο οτι ειμαι ανεργος και οτι εχω αρκετες ωρες να ''ξοδεψω'' στο νετ...εχω απλα μια αποψη την οποια φροντιζω να την τεκμηριωνω με επιχειρηματα... τιποτε αλλο...drumluva είπε:Α ρε beeroz! Μέσα σ΄όλα είσαι! χαχα... Δεν υπάρχει ερώτηξη χωρίς απάντηση σου!
Κοίτα τώρα τι γίνεται...
Πολλά παιδιά εδώ μέσα παίζουν σε ηλεκτρονικά,συνειδητά πιστεύω μια και οι γείτονες είναι σε φάση κατάθλιψης,απ΄την άλλη ακούω σύγχρονα songz και μόνο φυσικό ήχο τυμπάνων δεν παίρνω στ΄αυτιά μου μετά απο φιλτράρισμα, micz, κονσόλεζ και τελική μίξη...
Έλα όμως που καμιά εταιρία δεν σκέφτεται πως ο πιτσιρικάς, η αν θέλεις και ο μεσήλιξ που έχει πείνα να βαρέσει μεσημεριάτικα η βραδυάτικο τα Aquarian του για να ξεθυμάνει, δεν έχει κάνει κίνηση να πληρώσει το τίμημα με κάτι υβριδικό σαιλενσάτο και παράλληλα ον στέιτζ αν χρειαστεί!
Άρα το μεγαλύτερο ποσοστό θέλει να ταζαμάρει αθόρυβα στην πολυκατοικία και να έχει ένα κατά τα άλλα όμορφο αισθητικά ακουστικό σετ στο λαιβάκι με πληθώρα ήχων ανα τραγούδι και ύφος...
Χρυσή τομή δεν υπάρχει εκτός κι αν χώσεις πακτωλούρα χρημάτων και υβριδοποιήσεις αλλά Akira jimbo, μπουμπίνγκες,μάστεργουόρκζ η dw κολέκτορες και όχι καταλίνες και γκρανάιτ κατσαρόλια....
Άρα ξεκινάς κλασικά με v-drumz (μονόδρομος) ξενερώνεις στην πορεία αφού δεν έχεις στην κατοχή σου τα td-5000 και θέλεις αίσθηση φυσικού ακουστικού σετακίου...δεν θέλεις όμως να χάσεις και τον πλουραλισμό των ήχων της μοντουλαρισμένης σου edrumz γιατί καλά τ΄ακουστικά σετ, αλλά το κάτι παραπάνω στα σύγχρονα αυτιά των θαμώνων σ΄ένα μπαράκι τα ηλεκτρονικά με αξιοπρεπές μόντουλ σκίζουν buttz και μη μου πεις πάρε ηχολήπτη να σου στήσει ήχο με μικρόφωνα αφού αυτό συμβαίνει σπάνια σε μικρούς χώρους και είδι στην επαρχία...
Λατρεμένο όργανο το άτιμο, αλλά φωνάζει πολύ!
Θέλω να τριγκάρω!!!!! όλα σε ένα λέμε! χαχαχα
Τώρα το πόσες απαντήσεις υπάρχουν μεταξύ σφυριού και αμονιού... τι να πω...
αν γραφεις σε στουντιο της προκοπης ,με καλα μικροφωνα και αξιο ηχοληπτη και δεν παιζεις μεταλ το triggering ειναι αχρηστο.drumluva είπε:Αξίζει να τριγγάρεις μια Starclassic Maple η μια pearl MCX, αφενός γιατί έχεις τα φράγκα και αφετέρου γιατί είσαι υβριδικός ηχολάγνος;
beeroz φίλε μου, καλοπροαίρετα το είπα και πολύ καλά κάνεις που μοιράζεσαι ότι κατέχεις σε γνώση και ιδέες στο συνάφι μας ,,,ρε φιλε δεν ειμαι μεσα σε ολα... το οτι υπαρχει ''παντου'' μια απαντηση μου οφειλεται στο οτι ειμαι ανεργος και οτι εχω αρκετες ωρες να ''ξοδεψω'' στο νετ...εχω απλα μια αποψη την οποια φροντιζω να την τεκμηριωνω με επιχειρηματα... τιποτε αλλο...
super ...στούντιο όχι και τόσο συχνά κυρίως ηχογραφήσεις στο σπίτι πάνω σε δικά μου τερατουργήματα! (και επουδενί χέβι μούραλ!)αν γραφεις σε στουντιο της προκοπης ,με καλα μικροφωνα και αξιο ηχοληπτη και δεν παιζεις μεταλ το triggering ειναι αχρηστο.
Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ ...αλλά με μη ξοδέυοντας μια περιουσία.σε live καταστασεις παρα πολλοι ντραμμερ χρησιμοποιουν triggers μια και θελουν να εχουν λιγο απο τον "στουντιακο" τους ηχο και ζωντανα.
Ντύσε ,γδύσε,κούρδισε ... κάθε φορά που κάνεις εμφάνιση δλδ...το triggering αλλωστε δεν σου απαγορευει να εχεις και τον φυσικο σου ηχο ταυτοχρονα.
Έχεις δίκιο για τα κλαμπάκια και το στήσιμο και thx για το suport super αλλά το προμπ μου παραμένει η ένταση και ο θόρυβος στο σπίτι με τους εν γένει καταθλιπτικούς γείτονες,μένω επαρχία ... θα μου πεις καλύτερα απο μια εξαόροφη πολυκατοικία στην Αθήνα αλλά δεν έχω το μικρό σπίτι στο λιδάδι στη μέση του πουθενά να βαράω 3 το βράδυ τα ντραμάκια μου!Superfunk είπε:Εγω δεν τα πολυκαταλαβαινω αυτα.. ;D
Απο τη στιγμη που το προβλημα σου δεν ειναι η ενταση,στη θεση σου,ΧΑΛΑΡΑ θα επαιρνα το καλυτερο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ σετ που μου επιτρεπει το βαλαντιο μου και θα ημουν κυριος..
Ετσι κι αλλοιως αν παιζεις live στην Αθηνα σε κλαμπακια αποκλειεται να κουβαλας το σετ σου σε αυτα,εκτος κι αν εισαι μαζοχιστης.. ;D η αν παιζεις σταθερα σε καποιο χωρο (& σιγα μην επαρκει το PA του μεσου ελληνικου..κλαμπακιου για drum trigger signals..,στα περισσοτερα club ουτε που τα περνανε απο τη μικροφωνικη τα τυμπανα,αντε να περασουν τη μποτα... )
Αν ξερεις να ηχογραφεις τυμπανα ακομα και στο ταπεινοτερο στουντιο αν εχεις ενα καλο ακουστικο σετ θα βγαλεις εξαιρετικο ηχο.
και το drumtracker της toontrack αν δε κανω λαθος παρομοιας φιλοσοφιας ειναιSuperfunk είπε:
Το αρχικό σου ερώτημα περιλαμβάνει ήδη την απάντηση. Αν είσαι υβριδικός ηχολάγνος, φυσικά και αξίζει.drumluva είπε:Αξίζει να τριγγάρεις μια Starclassic Maple η μια pearl MCX, αφενός γιατί έχεις τα φράγκα και αφετέρου γιατί είσαι υβριδικός ηχολάγνος;
Haris θενκζ φορ γιορ άνσα... αυτό που κυριολεκτικά έχω στο μυαλό είναι η έννοια του 2 σε 1 (ακουστικό σετ με mesh heads και μόντουλ) παίρνοντας τά απαραίτητα μέτρα για να μην φαγωθούν τα μπίρινγκ εντζ και διαφωνώ με τον beeroz μια και θέλω να ξεντριγκάρω με το πρώτο λάιβ που θα μου τυχαίνει και να παίζω με φυσικά δέρματα αλλά όχι με σετ spongebob!... οι γείτοες ναι! είναι ένα αρωστημένο θεματάκι και θέλω να είμαι σαιλενσάτος τα βράδυα και τα μεσημέρια όταν μελετάω ...Haris είπε:Το αρχικό σου ερώτημα περιλαμβάνει ήδη την απάντηση. Αν είσαι υβριδικός ηχολάγνος, φυσικά και αξίζει.
Επειδή όμως από τα επόμενα posts σου μπερδεύτηκα λίγο (δεν είμαι σίγουρος αν σε ενδιαφέρει να μην ενοχλείς τους γείτονες, αν θέλεις οπωσδήποτε ένα καλό υβριδικό σετ, αν θέλεις ένα καλό ακουστικό και ένα της πλάκας για υβριδικό, όλα τα παραπάνω συν ένα ηλεκτρονικό να σου βρίσκεται...), έχω την εντύπωση ότι η πιο λογική/πρακτική λύση είναι ένα καλό ακουστικό και ένα καλό ηλεκτρονικό σετ. Τα έχεις όλα και τα χρησιμοποιείς για διαφορετικές εφαρμογές.