Μετατροπή 100W σε 10W

mick77

Της παρέας
Γεια χαρα και παλι.Εχω εναν Fender super six reverb με 4 Ηχεια ,100watt λαμπα.Στο σπιτι απλα δεν παιζει με τιποτα,αν το κανω θα χρειαστω ΩΡΛ !!!

Υπαρχει τροπος με καποιο διακοπτη να τον μετατρεψω σε 10watt και οταν το θελω να γινεται 100?

Ο ενισχυτης ειναι αυτος

http://www.noiz.gr/index.php?topic=154496.50

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιατί??? μια χαρά δεν παίζει με χαμηλά το master?

μήπως θα έρθει φτηνότερα να αγοράσεις έναν μικρό λαμπάτο?

Aυτό που χρειάζεσαι είναι ένας attenuator. Βέβαια, και αυτός θα σου κοστίσει μάλλον παραπάνω από 300 ευρώ...  :-\

to converter κανει άλλες δουλειές και είναι και ακριβό...

Δεν κοιτάς για κανέναν Champion 600 ?

Ναι έχω έναν τέτοιον, αν θες να στον στείλω για δοκιμή και αν σ΄αρέσει αγοράζεις ίδιο ή κάτι σχετικό.

Μεσα,στειλε μου με πμ το κινητο σου και θα ερθω με το setup μου να τον ακουσω αν δεν εχεις προβλημα, ή αν το εχει καποιο μαγαζι να τον ακουσω.

Να μην βγάλεις λάμπα, οι άνοδοι των λυχνιών είναι συνδεδεμένες με τον διαμορφωτή και αν βγεί κάποια αλλάζει η αντίσταση του κυκλώματος (μπορεί να δημιουργηθεί βλάβη).

Με ποιο μικρο ηχειο θα κανω δουλεια?  Επισης δεν εχω το πεταλι για το vibrato και το reverb.Ομως δεν θελω να αγορασω προτιμω να φτιαξω ενα,καμια ιδεα για το τροπο?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
image_2648.jpg

studio54GR είπε:

Eνα διπλο switch θελει για το vibrato-reverb...Τι ειναι αυτο που του δειχνεις?

Απλο θα ειναι να φτιαξεις ενα τετοιο....Εαν κανει ενα google θα βρεις δεν εχω κατι ετοιμο να σου στειλω....

Eνα διπλο switch θελει για το vibrato-reverb...Τι ειναι αυτο που του δειχνεις?

Απλο θα ειναι να φτιαξεις ενα τετοιο....Εαν κανει ενα google θα βρεις δεν εχω κατι ετοιμο να σου στειλω....

Εχω κανει σερτσ στο google αλλα δεν βρηκα σχεδιο και φωτο για κατι τετοιο,βρισκω απλα Footswitch πχ στο site INSTRUCTABLE.

2 Απλοί διακόπτες είναι τίποτα άλλο δεν έχει μέσα.

Trending...

Νέα θέματα

Back