Νομίζω πως κάνεις λάθος Νικόλα.Nikolas είπε:Μέχρι τελευταία φορά που είχα τσεκάρει:
1. Online μαθήματα ΔΕΝ αναγνωρίζονταν
2. Μαθήματα μέσω άλλου πανεπιστημιου ΔΕΝ αναγνωρίζονταν
3. Master χωρίς πρώτο πτυχίο ΔΕΝ αναγνωρίζονταν.
Λυπάμαι για τα νέα...
ΥΓ. Για να μάθεις στα σίγουρα μπες εδώ: http://www.doatap.gr/
Απο ποιόν;alex spi είπε:Καλησπέρα παιδιά!
Θα ήθελα να ρωτήσω για το μεταπυχιακό που γινεται online της sae σε συνεργασια με το πανεπιστημιο του middlesex πανω στην μουσικη τεχνολογια αν αναγνωριζεται.
ευχαριστω.
Μπορεί να κάνω λάθος πράγματι. Έχω χρόνια να το κοιτάξω. Πάντως.OurDarkness είπε:Νομίζω πως κάνεις λάθος Νικόλα.
1. Online μαθήματα αναγνωρίζονται μια χαρά.
2. Τι εννοείς άλλου πανεπιστημίου; Και το δικό μου το μεταπτυχιακό άλλου πανεπιστημίου είναι.
3. Αυτό δεν το ξέρω, πρέπει όντως να το ρωτήσει.
Για να είναι αναγνωρίσιμο κάτι από τον ΔΟΑΤΑΠ πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη σχολή σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Δηλαδή αν υπάρχει ελληνικό πανεπιστήμιο που να δίνει Master στην Τεχνολογία της Μουσικής, τότε κάθε αντίστοιχος ξενόγλωσσος τίτλος από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο αναγνωρίζεται και εδώ. Τουλάχιστον έτσι ήταν όταν τους ρώτησα, ας ξαναρωτήσει ο φίλος.Nikolas είπε:Μπορεί να κάνω λάθος πράγματι. Έχω χρόνια να το κοιτάξω. Πάντως.
1. Δηλαδή μπορώ να κάνω Bachelors online και να είναι ισότιμο με Ελληνικού πανεπιστημίου;
2. Εννοώ ότι αν πας στο χ πανεπιστήμιο και το πτυχίο σου είναι "validated" από το ξ πανεπιστήμιο, τότε δεν αναγνωρίζεται.
3. Έχω αυτό το πρόβλημα (αφού έχω μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο χωρίς πρώτο πτυχίο). Μακάρι να έχει αλλάξει (όχι ότι θα το κάνω κάτι).
Τέλος πάντων, έδωσα κι εγώ τα στοιχεία για το ΔΟΑΤΑΠ.Αλλιώς άκρη δε θα βγάλει κανείς μας...