Εκτός και αν βγάζεις λεφτάneeq είπε:Ειναι αρκετα πιθανο παντως, αν μετα τα 25 συνεχίζεις να βγαζεις οργη στη μουσικη, κατι να πηγε στραβα.
Εκτός και αν βγάζεις λεφτάneeq είπε:Ειναι αρκετα πιθανο παντως, αν μετα τα 25 συνεχίζεις να βγαζεις οργη στη μουσικη, κατι να πηγε στραβα.
Συμφωνώ και εγώ...ειδικά στα Tshirts, ενώ τα Tshirts της Jazz είναι μάπα.Evilnye είπε:Το μέταλ έχει πάρα πολύ καλό πράγμα
Καφετέρια δεν είχατε στη γειτονιά σας;Terry RoscoeBeck5 είπε:Εν τέλει… τι κρίμα που δεν υπήρχε net την δεκαετία των ΄80s γιατί μου φαίνεται ότι από τότε κρατάμε τα απωθημένα (με την καλή έννοια) μας και τώρα δόθηκε η ευκαιρία να τα βγάλουμε στην φόρα…
Μήπως να αναβιώσουμε καμία άλλη ιστορική κόντρα της εποχής; Τι θα λέγατε για «καρεκλάδες VS ροκάδες» ή «μεταλάδες VS Duran-Duranαδων»;
μισές αλήθειες.....τα μέταλ τι σερτς με τις τεράστιες στάμπτες είναι επίσης μάπα...με τις μικρές είναι κουλ... ;Dmarathon είπε:Συμφωνώ και εγώ...ειδικά στα Tshirts, ενώ τα Tshirts της Jazz είναι μάπα.
Ντροπη να λες τετοια πραγματα για τον Χαράλαμποbihlas87 είπε:Εκτός και αν βγάζεις λεφτά![]()
http://www.noiz.gr/index.php?topic=166635.0pan12 είπε:αμάν...είχα ξεχάσει και αυτό .... Metal from HELLas - documentary ..ΕΠΟΣ
Σαν τι άποψη μπορείς να έχεις;Evilnye είπε:... (μου βγαίνει οργή, είμαι άνω των 25... μισό γράφω 2 3 στίχους και επανέρχομαι...)
Ακόμα και αν το κάνω, οι μεγαλύτεροι που συμμετέχετε... έχετε άποψη επί του θέματος ή απλά το απορρίπτετε έτσι στο χαβαλέ να γίνεται![]()
+10000spy είπε:ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΕΓΓΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ neeq.
και εγώ αυτό το λινκ πέτυχα ... και πέθανα στο γέλιο ..Evilnye είπε:
Πρέπει να αγοράσω μπλουζάκι αηρον μεηντεν;Jasemeister είπε:Προλαβαίνουμε αποκριάτικη Μπυροποσία με metal theme?
Τα σχόλια που το συνοδεύουν είναι επικότερα.και εγώ αυτό το λινκ πέτυχα ... και πέθανα στο γέλιο ..
...τοσκισες!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Δηλ θα φοράμε όλοι μαύρα μπλουζάκια?...έχουν οι γιοί μου!!!!Jasemeister είπε:Προλαβαίνουμε αποκριάτικη Μπυροποσία με metal theme?
Κάνεις λάθος.Evilnye είπε:Όπως πχ αν εγώ αρχίζω να σου λέω πωπω μωρέ κ αυτοί οι μπλουζίστες όλο 12μετρα. Έλεος. Τα ίδια κ τα ίδια ε θα μου πεις κ εσύ ε τι ξέρεις κ εσύ και θα χεις δίκιο.
Συνεχίζεις επίμονα να μεταφράζεις την ανησυχία μου για τεκμηριωμένα κριτήρια αξιολόγησης της οιασδήποτε μουσικής με το να πάρουμε την απλοική απόφαση ποιος ακούει την καλύτερη.Εσύ δεν είσαι που ήθελες και κατηγορίες για καλή και κακή μουσική; Πως θα το κάνεις εάν έχεις άγνοια του χώρου;
Ή τώρα μας εξυπηρετούν τα προσωπικά γούστα...
He has a BIG pointΔεν καταλαβα ρε εχετε κανενα προβλημα που γελαω με την ελληνικη ρεγγαι (αί) ?