Όπως μου έλεγε και ένας έμπορος.Jasemeister είπε:Στην τελική όμως ο καθένας έχει δικαίωμα να ζητάει οποιοδήποτε ποσό του καπνίσει.
Είναι ένα rule of thumb στο οποίο δεν διαφωνώ.Evilnye είπε:Εγώ είμαι υπέρ του 30% κάτω από την τιμή που μπορείς να το βρεις τώρα στα συνήθη μαγαζιά.
Είπαμε και να μην ξαναλέμε. Οσο θέλει ο καθεις πουλάει. Αν δεν θες προσπέρνα. Αν καίγεσαι, ένα ευγενικό pm "ναι μεν αλλά τόσα δίνω και το καταλαβαίνω αν δεν θες αλλά άμα θες μου λες".Η απάντηση στις παράλογες τιμές μεταχειρισμένων είναι η παρουσία αγγελιών για δυο και τρεις μήνες χωρίς πώληση. Ας συμορφωθουν όσοι θέλουν να πουλήσουν κάτι ειδαλως ας περιφερουν τις αγγελίες τους στο ΝΕΤ χωρίς αντίκρισμα.
Σημασια δινεις στον πωλητη? Στον αγοραστη? ή στο τι θα κανεις με το προιον που σκεφτεσαι να αγορασεις?hwept είπε:Εμενα η γνωμη μου παντως ειναι οτι
Ναι μεν πουλας οσο θελεις
Αλλα εδω στο Νοιζ το 80% τοις εκατο των αγγελιων ζητανε απο το 80% της αρχικης τιμης στην αγορα εως και καμια φορα ακομη περισσοτερο, και μου δινει την εντυπωση οτι ψαχνουν για μ@λ#κες.
Δεν ειναι τυχαιο οτι αγγελιες με λογικες τιμες κυριολεκτικα εξαφανιζονται, ενω αλλες υπαρχουν για μηνες περιμενοντας το κοροιδο.
Πιστευω οτι το παραπανω φαινομενο δικαιολογειται με βαση το εγγενες χαρακτηρηστικο του Ελληνα (=κουτοπονηρια)
Άσε ρε που θα με πεις εμένα κουτοπόνηρο, εσύ είσαι τσίπης και εκμετάλλα. Άμα θες φτηνά να πας στο παζάρι να πάρεις και φόρμα abibas και φανέλα mike.
Ζήτουλα.
...+1063 ;DNestoras είπε:Έχει κανείς Fender Stratocaster του '63?. Πληρώνω όσο έκανε τότε. (Αντε και λίγο παραπάνω). 8)