Sorry boys αλλα προτιμω τις γυναίκες από τις κιθάρες :lol: (& σίγουρα ποτέ δεν με εμπόδισαν να είμαι δημιουργικός το ΑΝΤΙΘΕΤΟ μάλιστα μια ΣΩΣΤΗ γυναίκα σου δίνει...φτερά' date='όπως ακριβώς το Red Bull)[/quote']Εξάλλου πίσω από κάθε μεγάλο άνδρα (και συμπληρώνω: και κιθαρίστα) κρύβεται μια σημαντική γυναίκα...
![]()
Εγώ δεν μελετάω Είμαι αυτοδίδαχτος
Ξέρω ξέρω ............ ρατσισμός ' date=' ανάμεσα σε όσους ξέρουν μουσική και όχι
Εδώ κολλητή μου και νευρίαζε που έβλεπε ανθρώπους που δεν ξέρουν μουσική να πάνε μπροστά ενώ αυτή σπούδαζε χρόνια ολόκληρα
Το μετάνιωσα που δεν στρώθηκα όμως να μάθω
Αλλά από την άλλη δεν άντεχα αυτή τη μούχλα των ελληνικών ωδείων
Σαν μαυσωλεία γεμάτη νεκρούς σε κορνίζες και μάρμαρο στους τοίχους και στα πατώματα
Δεν ξέρω ....... με χαλούσε
Βλακεία μου το ξέρω και δεν γυρίζει πίσω ο χρόνος
Το έχασα το πλοίο αυτό ( όπως και άλλα πολλά )[/quote']
Το πλοίο δεν χάθηκε.Αν θες να μάθεις θεωρία πάντα μπορείς :wink: (προσωπική άποψη) απλά πρέπει να βρεις ένα άτομο το οποίο θα σε καθοδηγήσει δηλαδή κάποιον δάσκαλο . Όσο για τα ωδεία θα συμφωνήσω... Ρε μανία και αυτή με τις κορνίζες στους τοίχου?
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ παίζω (& πάντα έπαιζα) ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (σε γκρούπ) κατα τη γνώμη μου 1 ώρα πρόβας είναι 10 ώρες μελέτης.Εξαιρετικά σημαντικό είναι να ΑΚΟΥΜΕ μουσική ' date='ΕΞΙΣΟΥ σημαντικό με το να ΠΑΙΖΟΥΜΕ.
[/quote']
Θα συμφωνήσω και θα ήθελα να προσθέσω το ίδιο ισχύει και με ένα οποιοπήποτε live(τώρα αν η αντιστοιχία είναι 1:10 δεν ξέρω :wink: )Η εμπειρία απο την έκθεση και μόνο στον κόσμο είναι πολύτιμη κατα την ταπεινή μου γνώμη![]()
Nto re tonos mi fa tonos sol la imitonioΤο πλοίο δεν χάθηκε.Αν θες να μάθεις θεωρία πάντα μπορείς :wink: (προσωπική άποψη) απλά πρέπει να βρεις ένα άτομο το οποίο θα σε καθοδηγήσει δηλαδή κάποιον δάσκαλο . Όσο για τα ωδεία θα συμφωνήσω... Ρε μανία και αυτή με τις κορνίζες στους τοίχου?
Οι νότες και τα διαστήματα που αναφέρεις μου κάνουν κάτι σαν κλίμακα της Ντο με Λυδικό mode αλλά με μικρή έκτη.. κάτι τέτοιο αν θυμάμε καλά.Nto re tonos mi fa tonos sol la imitonioΤο πλοίο δεν χάθηκε.Αν θες να μάθεις θεωρία πάντα μπορείς :wink: (προσωπική άποψη) απλά πρέπει να βρεις ένα άτομο το οποίο θα σε καθοδηγήσει δηλαδή κάποιον δάσκαλο . Όσο για τα ωδεία θα συμφωνήσω... Ρε μανία και αυτή με τις κορνίζες στους τοίχου?
![]()
![]()
θελω να πιστευω πως εχεις αδυναμη μνημη και δεν τα εννοεις αυτα που λες...Οι νότες και τα διαστήματα που αναφέρεις μου κάνουν κάτι σαν κλίμακα της Ντο με Λυδικό mode αλλά με μικρή έκτη.. κάτι τέτοιο αν θυμάμε καλά.
θελω να πιστευω πως εχεις αδυναμη μνημη και δεν τα εννοεις αυτα που λες...Οι νότες και τα διαστήματα που αναφέρεις μου κάνουν κάτι σαν κλίμακα της Ντο με Λυδικό mode αλλά με μικρή έκτη.. κάτι τέτοιο αν θυμάμε καλά.
Δεκτά όλα αλλά αν πεις Μι-ΦΑ= Τ & Σολ-Λα = Η τότε δεν εισαι στον Ionian..δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά το Μι Φα είναι φυσικό ημιτόνιο...όπως και το σολ λα θαναι πάντα τόνος...(όχι ριο μάρε)
όσο για το λυδικό mode... μάλλον θάπρεπε να κατανοήσεις πρώτα το Ionian κοινός major και μετά τα υπόλοιπα βρίσκονται...(και γω ακόμα προσπαθώ να τα μάθω)![]()
αυτο σημαινει οτι το διαστημα μι-φα ειναι τονος?για σκεψου το καλυτερα...(καλο ειναι να μην βαζουμε τον εγωισμο μας πανω απο ολα,σκεψου ποσους νεους μουσικους του νοιζ ισως μπερδεψει το post σου)Ρε whiteNoise λύσε μου όμως την απορία ο Λυδικός δεν είναι Τ-Τ-Τ-Η-Τ-Τ-Η ή πάω για μελέτη με την μία?
αυτο σημαινει οτι το διαστημα μι-φα ειναι τονος?για σκεψου το καλυτερα...(καλο ειναι να μην βαζουμε τον εγωισμο μας πανω απο ολα' date='σκεψου ποσους νεους μουσικους του νοιζ ισως μπερδεψει το post σου)[/quote']Ρε whiteNoise λύσε μου όμως την απορία ο Λυδικός δεν είναι Τ-Τ-Τ-Η-Τ-Τ-Η ή πάω για μελέτη με την μία?
Δεν το κάνω απο εγωισμό απλά ρωτάω όταν κάποιος μου πει έχω ανάμεσα στην ΜΙ και Φα τόνο θα πει οτι υπάρχει μια δίεση, μ'αυτο το σκεπτικό το λεώ.
Το πιέζω μια να μάθω και όχι για να βγώ απο πάνω..sorry αν φάνηκε αυτο, επειδη την κόβω να ξέρετε καλυτερα απλα σας ρωτάω.