Takis Politis
Noiz Addict
απολαυση πραγματικα...
υπολοιπα βιντεακια απο αυτο το live εδω:
http://www.youtube.com/results?search_query=msmw
No offense, αλλά...ignantios είπε:στο 1.15 και στο 1.20 του πρωτου κατι πηρε το αυτι μου ή κανω λαθος......? ::
![]()
Εγώ ψήνομαι, αλλά μόνο αν έχεις Hammond και προτίθεσαι να το κουβαλάς σε όλες τις πρόβες και τα live (και όταν λέω Hammond, εννοώ B3 με Leslie, όχι κανένα παιχνιδάκι!). ;Dyannis είπε:Και δήλώνω μέσα αν θέλει κάποιος να κάνει μπάντα a la MMW (παίζω πλήκτρα)![]()
Παρεπιπτόντως, έχω hammond+leslie (όχι όμως το Β3, αλλά το Πόρτα-Β) και rhodes κτλ και παλιά τα κουβαλάγαμε με τη μπάντα σε λάιβ, μέχρι που μας έπεσε η μέση. Τώρα τα έχω πια στο στούντιό μου και κουβαλάω άλλα...Καλές επιτυχίες με τις διασκευές Μεντέσκι... αν τις παίξετε πουθενά στείλε να έρθω να σας δω... και αν σε σουτάρουν ξαναμιλάμε 8)Haris είπε:Εγώ ψήνομαι, αλλά μόνο αν έχεις Hammond και προτίθεσαι να το κουβαλάς σε όλες τις πρόβες και τα live (και όταν λέω Hammond, εννοώ B3 με Leslie, όχι κανένα παιχνιδάκι!). ;D
Πέραν της πλάκας, ευχαρίστως θα έπαιζα σε γκρουπ με άποψη παρόμοια με των MMW, αλλά μόλις που προλαβαίνω με ένα σχήμα, με το οποίο παρεμπιπτόντως σχεδιάζουμε να παίξουμε κανα-δυο κομμάτια των Medeski...
Τώρα αν με σουτάρουν (σκέφτομαι να τους προτείνω μερικά δικά μου κομμάτια, και υπάρχει αυτή η ηλίθια προκατάληψη με τους ντράμερ...), το ξανασυζητάμε.
Δεν έχω κιθάρα στα χέρια μου και ακούω από laptop αλλά αν δεν σε χαλάει η ανάλυση, με ένα πρώτο και πρόχειρο άκουσμα είναι σαν να πηγαίνουν οι συγχορδίες (αν δεν κάνω λάθος βέβαια):ignantios είπε:στο 1.15 και στο 1.20 του πρωτου κατι πηρε το αυτι μου ή κανω λαθος......? ::
![]()