Steve_Vai06
Νέο μέλος
Χθές το βράδυ είχα την τιμή να ακούσω live έναν θρύλο της Rock μουσικής και έναν από τους καλύτερους και αγαπημένους μου κιθαρίστες. Το όνομα αυτού Mark Knopfler.
Ο Μark έπαιξε τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους για 45-60 λεπτά και μετά έπαιξε τραγούδια των Dire Straits.
Ο ήχος του ήταν πραγματικά απίστευτος. Ειδικά μόλις έπιασε την Les Paul στα χέρια του ο ήχος έσταζε μέλι.
Όλη η μπάντα ακουγόταν υπέροχα, καθαρά και με τέλειες λεπτομέρειες. Όλοι οι μουσικοί ήταν απίστευτοι και ειδικά ο John McCusker και ο Richard Bennett που παίζουν από 5 όργανα ο καθένας.
Το όλο σκηνικό με θέα την Αθήνα και την φανταστική μουσική του Mark ήταν απίστευτο.
Ο λυκαβηττός ήταν γεμάτος. Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και γι' αυτό πιστεύω οτι ο Mark έπαιξε δύο ώρες.
Πραγματικά ίσως ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει.
Ένα ακόμα ονειρό μου εκπληρώθηκε. Το επόμενο είναι ο Gary Moore τον Σεπτέμβριο.
Όσοι είσασταν χθές βράδυ στη συναυλία θέλω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.
Ο Μark έπαιξε τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους για 45-60 λεπτά και μετά έπαιξε τραγούδια των Dire Straits.
Ο ήχος του ήταν πραγματικά απίστευτος. Ειδικά μόλις έπιασε την Les Paul στα χέρια του ο ήχος έσταζε μέλι.
Όλη η μπάντα ακουγόταν υπέροχα, καθαρά και με τέλειες λεπτομέρειες. Όλοι οι μουσικοί ήταν απίστευτοι και ειδικά ο John McCusker και ο Richard Bennett που παίζουν από 5 όργανα ο καθένας.
Το όλο σκηνικό με θέα την Αθήνα και την φανταστική μουσική του Mark ήταν απίστευτο.
Ο λυκαβηττός ήταν γεμάτος. Ο κόσμος ήταν πολύ ζεστός και γι' αυτό πιστεύω οτι ο Mark έπαιξε δύο ώρες.
Πραγματικά ίσως ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει.
Ένα ακόμα ονειρό μου εκπληρώθηκε. Το επόμενο είναι ο Gary Moore τον Σεπτέμβριο.
Όσοι είσασταν χθές βράδυ στη συναυλία θέλω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας.