Mark Jenny Strat Project

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Έχω ένα παλιό Guitarist και, κάθε φορά που το ανοίγω, το μάτι μου κολλάει στις διαφημίσεις, σε μια Custom Shop Relic Strat, Lake Placid Blue, με Mint Green Pickguard και Rosewood μανίκι.

Λεφτά για CS δεν έχουμε, οπότε καλά που υπάρχει ο Mark Jenny http://mjtagedfinishes.com/

Σε αυτό το θρεντ θα ποστάρω την πρόοδο της κατασκευής της κιθάρας από φώτος που θα μου στέλνει ο Matt και μετά όταν την πάρω στα χέρια μου, το αποτέλεσμα. Επίσης να αναφέρω ότι οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής από την επικοινωνία μας με την εταιρεία είναι κάτι παραπάνω από καλές.

Λοιπόν... εν αρχή ήν το σώμα...

DSC01924.JPG

DSC01926.JPG

DSC01927.JPG

DSC01928.JPG

Καλη αρχή και ευχομαι και εξίσου καλο τέλος στο project σου..!!  :)

Απο τις photos τουλάχιστον, το χρώμα και το relicing είναι υπέροχα!

Υπάρχει περίπτωση να σε μεταπεισω για maple ταστιέρα? Απο τους all time favorite συνδυασμούς με LPB σε Strat... ;) :)

chris gti είπε:
Καλη αρχή και ευχομαι και εξίσου καλο τέλος στο project σου..!!  :)

Απο τις photos τουλάχιστον, το χρώμα και το relicing είναι υπέροχα!

Υπάρχει περίπτωση να σε μεταπεισω για maple ταστιέρα? Απο τους all time favorite συνδυασμούς με LPB σε Strat... ;) :)
Ξέρεις κάτι... Θα το ήθελα πολύ να με μεταπείσεις. Γιατι και του maple είμαι και μου αρέσει και το relicing που κάνουν στα maple μανίκια. ΑΛΛΑ δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή η εικόνα μου έχει καρφωθεί...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=183722.0

πήρα κι εγώ σώμα για τέλε/καβρονίτα και ο τύπος είναι φοβερός!!
Έλα ρε συ... Δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι τα έχεις πάρει από εκεί; Απευθείας; (Διάβασα το θρεντ από την αρχή) BTW αν και δεν είμαι φαν των τέλε η συγκεκριμένη είναι ά-ψ-ο-γ-η...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
RayDTutto είπε:
Έχω ένα παλιό Guitarist και, κάθε φορά που το ανοίγω, το μάτι μου κολλάει στις διαφημίσεις, σε μια Custom Shop Relic Strat, Lake Placid Blue, με Mint Green Pickguard και Rosewood μανίκι.
στο τευχος Φεβρουαριου 2006 ειχε εξωφυλλο μια τετοια αλλα ειναι γνησια...  αλλο πραμα!

btw, ωραιο σωμα!  ευγε!

αναμενουμε!  ;)

Superfunk είπε:
οχι ρε αρχηγε μου  lake placid blue με maple...δεν παει..... ;)

ελα παρε εδω το μωρο το ΣΩΣΤΟ
iGeiasou

Κι εγώ εκεί κινούμαι... στο όχι τόσο πρασινισμένο του...

6092.jpg

alderbody είπε:
στο τευχος Φεβρουαριου 2006 ειχε εξωφυλλο μια τετοια αλλα ειναι γνησια...  αλλο πραμα!

btw, ωραιο σωμα!  ευγε!

αναμενουμε!  ;)
Πού το θυμάσαι από το 2006 ρε απίθανε...;;; :D :D :D

Εγώ να δει πώς αναμένω... :D

RayDTutto είπε:
Πού το θυμάσαι από το 2006 ρε απίθανε...;;; :D :D :D

Εγώ να δει πώς αναμένω... :D
χεχε ...το εχω το τευχος. Με αφιερωμα στα 60 της Fender και θα το αφηνα?...

ειχε βγει ενα με Strat κι ενα με Tele εξωφυλλο.

Αν και είμαι παραδοσιακός, δεν μπορώ να πω πως μ' αφήνουν ασυγκίνητο τα περίεργα χρώματα. Οπότε υπέκυψα στο πειρασμό και στη συλλογή μου προστέθηκε αυτή. :)

Αν και τη LPB που βλέπω τώρα μου τρέχουν τα σάλια. :D

08022011068.jpg

Nestoras είπε:
Αν και είμαι παραδοσιακός, δεν μπορώ να πω πως μ' αφήνουν ασυγκίνητο τα περίεργα χρώματα. Οπότε υπέκυψα στο πειρασμό και στη συλλογή μου προστέθηκε αυτή. :)
Nντιγκιντάνγκα.... ;D

Μπραβο Paul, το χρωμα ειναι απλα απιστευτο. Το relicing μου φαινεται λιιιγο υπερβολικο, αλλα παρα πολυ ωραιο! Εννοειται οτι θα βαλεις rosewood μανικι βεβαια, αφου εχεις maple στην αλλη.  :) Απο μαγνητες τι σκεφτεσαι να βαλεις?

Superfunk είπε:
οχι ρε αρχηγε μου  lake placid blue με maple...δεν παει..... ;)

ελα παρε εδω το μωρο το ΣΩΣΤΟ

1266341949_74503611_1-Pictures-of-1964-FENDER-STRATOCASTER-STRAT-LAKE-PLACID-BLUE-COOL.jpg
---drool---

SF, περι ορεξεως...(insert what you like) :D

Πάλι καλα δηλαδή, αλλιώς θα παίζαμε όλοι την ιδια μουσική με την ιδια κιθάρα...στον ίδιο ενισχυτη! ;D

Κατ'εμε, το απόλυτο μωρό είναι αυτο

1957 Super Relic Lake Placid Blue with Gold Hardware Fender Strat www eddievegas com Eddie Vegas

Και ω ναι, με gold hardware!! I know, είμαι ελαφρώς kitsch στα γούστα μου... :D

petersp είπε:
Μ' εβαλες σε σκεψεις τωρα... Μηπως να relicαρω την Strat μου?  ??? ??? ???
Δε τη λυπάσαι ??

Τις προάλλες πήρα  canned air spray από το πλαίσιο (αυτό που καθαρίζεις το πληκτρολόγιο) και ψέκασα ανάποδα την SRV (project) για να κάνει checking το βερνίκι. Έκανε εκπληκτικά cracks αλλά τη λυπήθηκα να τη ρελικάρω παραπάνω γιατί έχει ένα πανέμορφο 2 Piece alderbody από μια fender collector s strat 1997... φοβερό sunburst φοβερά νερά...το κακό έιναι οτι αργεί να 'σπάσει' με παίξιμο μόνο 1 φορά τη βδομάδα και επίσης ότι ...δεν παρατήρησα καμιά τρελή διαφορά στον ήχο τώρα που ''άνοιξε'' το βερνίκι...  >:(

Πέτρο,

όχι, η δικιά σου είναι "poly". Δεν σηκώνει. Θα γίνει χάλια. Πάντως, περίμενε έχει κι άλλη δουλειά αυτή. Εδώ είναι μόνο το χρώμα. Θα μπει και το νίτρο, θα βρωμίσουν λίγο οι φθορές, θα γίνει και λίγο checking... Έχει μέλλον ακόμα.

Edit: Ξέχασα για μαγνήτες. Δεν ξέρω. Θα έβαζα ευχαρίστως και πάλι τους 57/62, αλλά

α) να δοκιμάσουμε και τίποτε άλλο, ίσως πάλι καμιά βινταζιά της Fender

β) το βζζζ...

Νέστορα,

Πωωωω λελούδι... Sherwood Green είναι αυτό;

Chris

Ωραία είναι και έτσι. Μου αρέσει ότι φαίνεται πιο ρέλικ. Αλλά η "εικόνα" είναι "εικόνα".

Πολύ καλή επιλογή!!! Τα συγχαρητήριά μου!!!

Το relicing του Mark Jenny είναι καταπληκτικό ;)

Εγώ αγόρασα τη relic tele μου από το www.guitars.gr ο οποίος συνεργαζεται με τον Mark Jenny και το συνολικό αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

Φοβερό (πανάλαφρο) σώμα και πειστικότατο relic-ing ;)

Πιστεύω ότι θα μείνεις πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ποιότητά του.

12.jpg

16.jpg

14.jpg

15.jpg

Περισσότερες photos εδώ

ΥΓ: +1 ψήφος για το rosewood neck ;)

Μα αυτή ήταν και ένας από τους λόγους που ξεκίνησα να σκέφτομαι τον Mark Jenny. ;)

Μάλιστα είχα μιλήσει και με το Σταύρο, αλλά δεν βολέψανε τα προγράμματά μας όταν ήμουν Ελλάδα.

Βλέπω πολύ προκλητικές τιμές πάντως και ίσως το καλοκαίρι να δείτε και καμία δικιά μου  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back