studio54GR
Μέλος
O κολλητός μου φίλος και κιθαρίστας έχει ένα "Αντώνη" που αγόρασε πανάκριβα πρό 30ετών. Μιλάω για ένα επαγγελματικό μπουζούκι με μεγάλο σκάφος και φαρδύ (σχεδόν κιθαρίστικο) μανίκι. Το μπουζούκι αυτό έχει περάσει τα πάνδεινα, ατυχήματα πτώσεις κλπ και στο τέλος τέλος ένας μπομπιρας θεώρησε καλό να χώσει το πόδι του μέσα στο σκάφος του με τραγικό αποτέλεσμα, μπόλικες σφαλιάρες και μερικές μυνήσεις. Αφού προσπάθησαν διάφοροι οργανοποιοί να το συνεφέρουν -αποτυχημένα- τελικά ο φίλος μου το εμπιστεύτηκε στον μπασίστα μας που είναι επαγγελματίας χορδιστής πιάνων (κάνει restoration σε πανάκριβα πιάνα και διάφορα άλλα όργανα που χρειάζονται επισκευή) μην πιστεύοντας ότι μπορεί κάτι να γίνει....
Τελικά ο "γάτος" έδρασε και πάλι φτιάχνοντας το μπουζούκι καλύτερο και από καινούριο, διορθώνοντας λεπτομέρειες που εξ αρχής μπορούσαν να κάνουν την διαφορά...
Νέα Jumbo 6100 τάστα αγκύρια στις ενώσεις μανικιού και σκάφους, ντούγιες καπάκια κλπ επισκευάστηκαν όλα και εμείς πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε και περισσότερο όταν το ακούσαμε.
Τα ηλεκτρικά του μπουζουκιού έχουν χαθεί (είχε έναν asso και παλαιότερα έναν Ideal) αλλά πάνε.
Σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι και εκεί δική μου άποψη είναι να βάλουμε έναν Bridge μαγνήτη από G&L ASAT, άλλοι προτείνουν την πεπατημένη *EMG, από την άλλη πάλι μπορώ να βρώ έναν ολοκαίνουριο Ideal πείτε καμμιά ιδέα, υπόψιν ότι το όργανο έχει φοβερό όγκο.....
Τελικά ο "γάτος" έδρασε και πάλι φτιάχνοντας το μπουζούκι καλύτερο και από καινούριο, διορθώνοντας λεπτομέρειες που εξ αρχής μπορούσαν να κάνουν την διαφορά...
Νέα Jumbo 6100 τάστα αγκύρια στις ενώσεις μανικιού και σκάφους, ντούγιες καπάκια κλπ επισκευάστηκαν όλα και εμείς πάθαμε πλάκα όταν το είδαμε και περισσότερο όταν το ακούσαμε.
Τα ηλεκτρικά του μπουζουκιού έχουν χαθεί (είχε έναν asso και παλαιότερα έναν Ideal) αλλά πάνε.
Σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι και εκεί δική μου άποψη είναι να βάλουμε έναν Bridge μαγνήτη από G&L ASAT, άλλοι προτείνουν την πεπατημένη *EMG, από την άλλη πάλι μπορώ να βρώ έναν ολοκαίνουριο Ideal πείτε καμμιά ιδέα, υπόψιν ότι το όργανο έχει φοβερό όγκο.....