Έστω και το βρήκες. Με τις ταχύτητες τι θα κάνεις;ggeorge είπε:και εγω θα ήθελα κατι τετοιο με τουμπερλέκι. Πχ ζειμπεκικο, χασαπικο χασαποσερβικο κλπ
Δεν εχω βρει κατι αξιολογο πουθενα...![]()
Τότε, μήπως θα ήταν καλύτερα οι ρυθμοί που ζητάς να είναι midi και όχι audio ?ggeorge είπε:αν εχω δυο τρεις ταχυτητες θα είμαι ευχαριστημένος....
Φανταζομαι οτι απο το cubase υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαχθει η ταχυτητα. δεν υπαρχει; Εδω το κανει το audacity. Αν οχι μπορω να προσαρμοστω στο ρυθμο.
Δεν γνωρίζω καθόλου από acid.rokman είπε:με το acid γινεται
Σόλης Μπαρκήςrokman είπε:το θεμα ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις ευκολα παιχτη που να κατεχει απο νταιρε μπεντιρ ντεφι για να κανεις εστω και απλο demo.
Αυτο δεν το είχα σκεφτεί. Αλλα οι ήχοι του τουμπερλεκιου που υπάρχουν; Εχει το cubase μεσα; Πρεπει να εχω VSTi; Συγνώμη αλλα μολις το εγκατεστησα και τωρα το ψαχνω...Τότε, μήπως θα ήταν καλύτερα οι ρυθμοί που ζητάς να είναι midi και όχι audio ?Έτσι θα τους παίζεις σε όποια ταχύτητα θέλεις και το σημαντικότερο θα μπορείς να τους "πειράξεις".
Αυτο δεν το καταλαβα. Να αγορασω αρμόνιο που εχει ετοιμους ρυθμούς και να τους περασω ως τι; Audio ή υπαρχει επιλογή για midi;Υ.Γ.Γιατί δεν κοιτάς κανένα φθηνό arranger (αρμόνιο) με Ελληνικούς ρυθμούς