+1 χαχαχχααχααχχα ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Θα προτιμούσα για guest τον Λαζάνη...
+1 χαχαχχααχααχχα ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Θα προτιμούσα για guest τον Λαζάνη...
Λέω και 'γω που χάθηκε και δεν εμφανίστηκε τόση ώρα?.marathon είπε:Θα προτιμούσα για guest τον Λαζάνη...αλλά καλοί είναι και οι Πιάτα, για τον Σπύρο δεν λέω...δεν έχει καμμία δουλειά μαζί σας, αυτός είναι φτασμένος!!!!!
Ατυχώς Σάββατο δεν κουνιέμαι από το χωριό μου...οπότε περιμένω τα videάκια...καλά να περάσετε όλοι!
Οι διεργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει (είναι απίστευτο πόσο ίδια σκεφτόμαστε) αλλά είναι δύσκολοι οι συμβατικοί όροι συνεργασίας με μεγάλα αστέρια του εξωτερικού.marathon είπε:Θα προτιμούσα για guest τον Λαζάνη...αλλά καλοί είναι και οι Πιάτα, για τον Σπύρο δεν λέω...δεν έχει καμμία δουλειά μαζί σας, αυτός είναι φτασμένος!!!!!![]()
Σε ευχαριστούμε φίλε μας.Ατυχώς Σάββατο δεν κουνιέμαι από το χωριό μου...
Πές του ότι είσαι Modulator στο Noiz και θα αφήνεις τα μηνύματα του χωρίς να τα κλειδώνει ο Alchemist συνέχειαaudiokostas είπε:αλλά είναι δύσκολοι οι συμβατικοί όροι συνεργασίας με μεγάλα αστέρια του εξωτερικού.
Έχουμε και εξωτερικές εργασίες κύριος....Λέω και 'γω που χάθηκε και δεν εμφανίστηκε τόση ώρα?.
Και βέβαια σε θυμάμαι, ρε συ!SpyrosCh είπε:και..Κύριο?!? Μάριε, δεν με θυμάσαι?![]()
![]()
Να σε δω πάνω σε ρημαδόπαπο να κάνεις delivery με φραπόγαλο στο αριστερό και βάζω το γκρουπ να παίζει μπόσα νόβα για τέταρτο ολόκληρο απνευστί. ΤΕΛΟΣ.marathon είπε:Έχουμε και εξωτερικές εργασίες κύριος....
marathon είπε:Ατυχώς Σάββατο δεν κουνιέμαι από το χωριό μου...
moyaxaxaxa! ;D ;D ;D ;D ;DΣε ευχαριστούμε φίλε μας.
μπα, μαλλον με ρημαδομπεμβε θα ταλαιπωρει κανεναν πωλητη χρωματος και θα τον σφυροκοπει με ερωτησεις........!Να σε δω πάνω σε ρημαδόπαπο να κάνεις delivery με φραπόγαλο στο αριστερό και βάζω το γκρουπ να παίζει μπόσα νόβα για τέταρτο ολόκληρο απνευστί. ΤΕΛΟΣ.
Αντί ρημαδόπαπο βάλε BMW και έπεσες μέσα...παλιοκατάσταση... ;Daudiokostas είπε:Να σε δω πάνω σε ρημαδόπαπο να κάνεις delivery με φραπόγαλο στο αριστερό και βάζω το γκρουπ να παίζει μπόσα νόβα για τέταρτο ολόκληρο απνευστί. ΤΕΛΟΣ.
Να και κάποιος που με ξέρει...μπα, μαλλον με ρημαδομπεμβε θα ταλαιπωρει κανεναν πωλητη χρωματος και θα τον σφυροκοπει με ερωτησεις........!![]()
Εσείς με προκαλείτε...άσε που έχω δώσει τα γραπτά μου στον Νέστωραδεν θα εχουμε κανεναν να μας πει παλιγια τον τζεφμπεκ, το αιπαντ και τις γκιπσον....!![]()
BigAlejandro είπε:moyaxaxaxa! ;D ;D ;D ;D ;D
μπα, μαλλον με ρημαδομπεμβε θα ταλαιπωρει κανεναν πωλητη χρωματος και θα τον σφυροκοπει με ερωτησεις........!![]()
Mη μου στεναχωρείτε τον Ανέστη, προχτές μ' έφερε στο σπίτι μου με μεγάλη ασφάλεια (ενώ συναντήσαμε τρακαρίσματα λόγω ολισθηρότητας), παρεκλίνοντας του δρόμου του.Να σε δω πάνω σε ρημαδόπαπο να κάνεις delivery με φραπόγαλο στο αριστερό και βάζω το γκρουπ να παίζει μπόσα νόβα για τέταρτο ολόκληρο απνευστί. ΤΕΛΟΣ.
σιγα!Nestoras είπε:Mη μου στεναχωρείτε τον Ανέστη, προχτές μ' έφερε στο σπίτι μου με μεγάλη ασφάλεια (ενώ συναντήσαμε τρακαρίσματα λόγω ολισθηρότητας), παρεκλίνοντας του δρόμου του.
Θες να σε παραπέμψω στη διθυραμβική κριτική μου για το κομμάτι σου?BigAlejandro είπε:σιγα!
αν η ασφαλεια ειναι το ζητουμενο, σε εφερνα και εγω!
(οχι τιποτα, μπας και παρουμε και τιποτα ευσημα εδω μεσα γιατι απο εκει που πρεπει δεν το βλεπω....![]()
)
Και αν όχι αυτός, σίγουρα οι παρευρισκόμενοι.....marathon είπε:Σιγά μην μπορεί ο drummer σου να παίξει μποσανόβες...θα έχει αυτοκτονήσει στο πρώτο λεπτό...
Αγόρασε σκύλο(οχι τιποτα, μπας και παρουμε και τιποτα ευσημα εδω μεσα γιατι απο εκει που πρεπει δεν το βλεπω....![]()
)
Σιγά μην με στεναχωρούν...που να ξέρουν τα παλιόπαιδα από μεροκάματο... Μπορείς να με εκπροσωπήσεις το Σάββατο για να μην γκρινιάζει ο Κώστας plz?Nestoras είπε:Mη μου στεναχωρείτε τον Ανέστη,...
ευσημα ζητησα!Nestoras είπε:Θες να σε παραπέμψω στη διθυραμβική κριτική μου για το κομμάτι σου?
Mα αγόρι μου, αντί να αγοράσεις καινούργια γουρούνα, αγόρασε το Noiz!!!!!!BigAlejandro είπε:ευσημα ζητησα!
Αυτό το λες στον marathon έτσι?? Πρόσεξε τι λες... Ειδικά σε έναν διαφημιστή... Κάποια στιγμή μπορεί να το εκμεταλλευτεί!!!audiokostas είπε:[...]είναι απίστευτο πόσο ίδια σκεφτόμαστε[...]
Eσείς να καταλάβετε τι κουμάσι είναι...αφού σκέφτεται το ίδιο με ένα διαφημιστή...funky_bassman είπε:Αυτό το λες στον marathon έτσι?? Πρόσεξε τι λες...
σωστα!marathon είπε:Mα αγόρι μου, αντί να αγοράσεις καινούργια γουρούνα, αγόρασε το Noiz!!!!!!
Έχω κι' άλλο.funky_bassman είπε:Το τελευταίο τέταρτο που διαβάζω το ποστ, έχω λιώσει στα γέλια...
Ξύρισε την κόμη σου και βάλε ένα μπλουζάκι ..........marathon είπε:Μπορείς να με εκπροσωπήσεις το Σάββατο για να μην γκρινιάζει ο Κώστας plz?