λαμπατος 30-50w 350 ευρω

Stef4

Θαμώνας
Γεια σας, εχω ενα marshall mg15fx και δεν μπορω να βγαλω τον ηχο που θελω,τον ενιχσχυτη τον θελω κυριος για rock-heavy/thrash metal  (δεν ξερω καν αν υπαρχει σ αυτα τα λεφτα αυτο που ζηταω)

Loki είπε:
http://www.thomann.de/gr/bugera_333212.htm

http://www.thomann.de/gr/bugera_6262212.htm

Διαλέγεις και παίρνεις και οι δυο είναι μανούλα για τα είδη που παίζεις.

Σε  αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος.
πηγα στο μαγαζι που πηρα την κιθαρα μου και μου ειπαν πως δεν θα ταν καλο να παρω κατι που ερχεται απο την behringer ...τον 6262 ηθελα να παρω και μου αλλαξαν γνωμη

Stef4 είπε:
πηγα στο μαγαζι που πηρα την κιθαρα μου και μου ειπαν πως δεν θα ταν καλο να παρω κατι που ερχεται απο την behringer ...τον 6262 ηθελα να παρω και μου αλλαξαν γνωμη
Και ποιός ο λόγος? ???

κοίτα τους ενισχυτές που σου προτείνανε...είναι πολύ καλοί...

το μαγαζί που πήγες είχε behringer/bugera προϊόντα?

hot_sauce είπε:
κοίτα τους ενισχυτές που σου προτείνανε...είναι πολύ καλοί...

το μαγαζί που πήγες είχε behringer/bugera προϊόντα?
ειχε κατι φθηνιαρικα πεταλακια behringer

οκ,λάθος..για ενισχυτές μιλούσα...ελπίζω να κατάλαβες που το πάω και να πας να ακούσεις τους συγκεκριμένος σε μαγαζί που τους φέρνει

hot_sauce είπε:
οκ,λάθος..για ενισχυτές μιλούσα...ελπίζω να κατάλαβες που το πάω και να πας να ακούσεις τους συγκεκριμένος σε μαγαζί που τους φέρνει
μπα οχι....και ουτε ξερω καποιο μαγαζι που τους εχει..εδω τουλαχιστον σιγουρα δεν υπαρχουν,η μονη περιπτωση για εδω κοντα ώστε να τους ακουσω πιστευω ειναι Θεσ/νικη

Stef4 είπε:
δεν ξερω :-\

μου προτειναν κατι σε marshall αλλα γυρω στο 500αρι
Αν και δεν έχω ούτε marshall ούτε bugera αλλά θα ήθελα ούτε καν λαμπάτο αλλά θα ήθελα  :'(.

Έχω κάνει μια έρευνα για όταν και αν μπορέσω να πάρω να ξέρω κάποια πράματα ::)

Σίγουρα οι marshall είναι καλοί αλλά και οι bugera προσωπικά μου αρέσαν πάρα πολύ ειδικά ο 333.

Δεν έχω ακούσει κάτι το κακό για τους bugera ίσα ίσα που τους προτείνουν πολύ παιδιά που τους έχουν ή τους είχαν,και εκεί δεν υπάρχει πουλάω το τάδε αυτό είναι και το καλύτερο ή καλύτερα να φύγει το πιο καλό.

Σίγουρα θα έχει διαφορές με έναν marshall δεν το αντιλέω,αλλά έχει διαφορά να σου πει κάποιος πως με έχαν Χ ενισχυτή έχεις αυτές τις δυνατότητες-ποιότητα και με έναν Ψ έχεις πιο πολλές δυνατότητες-ποιότητα,και άλλο είναι να σου πει πως ο τάδε ενισχυτής δεν αξίζει με το στυλ του ότι είναι πεταμένα λεφτά.

Αυτά που σου λέω είναι προσωπική άποψη αλλά καλύτερη άποψη θα είναι από κάποιους με πιο πολλή εμπειρία στο σπορ του λαμπάτου  ;)

μπα οχι....και ουτε ξερω καποιο μαγαζι που τους εχει..εδω τουλαχιστον σιγουρα δεν υπαρχουν,η μονη περιπτωση για εδω κοντα ώστε να τους ακουσω πιστευω ειναι Θεσ/νικη
Στείλε μου με π,μ το μαγαζί αν θέλεις

Lambatos 30-50w με 350 ευρα...χμμμ...

Bugera.

Ασε τα μαγαζα στην μοιρα τους...οποιος σου κακολογει ενα προιον και σου "πουλάει" άλλο χωρις αρκετες αποδιξεις για την κακολογια του..should be shot! ;D

πλάκα κάνω αφενός...

μπαη δε γουέι... αγγελίες τσέκαρες? με 350ε αν περιμένεις λιγο...ΑΝΕΤΑ βρίσκεις...καλο lambato..για μεταλχαρντσλεγιερσατανουυυυυ καταστασεις..

Μη φοβάσαι την ποιότητα, οι νέοι marshall έχουν μια χαρά προβλήματα κι αυτοί! (βλέπε haze 40...).

Αν θέλεις σούπερ λαμπάτο γκάζι και καλή ποιότητα, προτείνω άνετα τους παρακάτω που είναι κοντά στο budget σου (πάνω από 299Ε, έχεις τσάμπα μεταφορικά):

http://www.thomann.de/gr/jet_city_amplification_jca2212_guitar_combo.htm

http://www.thomann.de/gr/jet_city_amplification_jca5012_combo.htm

Bugera έχω και είναι μια χαρά ενισχυτές. Απλά ο τύπος που στο είπε αυτό δεν πούλαγε την εταιρία αυτή και σου είπε πάρε αυτή που πουλάω...Στις αγγελίες έχει μία ευκαιρία blackstar 40ρη 450 ευρώ. Τον ήθελα και εγώ αλλά που λεφτά?....αν σε παίρνει κάνε την υπέρβαση. Μιλάμε για εργαλείο....εννοείται καμία σχέση με τον πωλητή δεν έχω.

Αρκετοί σνομπάρουμε την Mπλιάχρινγκερ από όσο ξέρω, εγώ την εχω δει στα πεταλάκια και δεν... αλλά ή Bugera είναι κάτι άλλο τελείως.

Να σου δώσουν το θέμα του Bill στο noiz που έχει αναλυθεί αρκετά ένα μοντελάκι της Μπουγκέρα.

Επίσης εγώ πήγα σε ένα μαγαζί και τους είπα ότι κοιτάω και τους Bugera και μου είπαν "Kαι πολύ καλά κάνεις!".  ::)

alexmei είπε:
Αρκετοί σνομπάρουμε την Mπλιάχρινγκερ από όσο ξέρω, εγώ την εχω δει στα πεταλάκια και δεν... αλλά ή Bugera είναι κάτι άλλο τελείως.

Να σου δώσουν το θέμα του Bill στο noiz που έχει αναλυθεί αρκετά ένα μοντελάκι της Μπουγκέρα.

Επίσης εγώ πήγα σε ένα μαγαζί και τους είπα ότι κοιτάω και τους Bugera και μου είπαν "Kαι πολύ καλά κάνεις!".  ::)

θα παρω bugera τελος  :P

αλλα και κατι αλλο.. κανει για το σπίτι?

Stef4 είπε:
θα παρω bugera τελος  :P

αλλα και κατι αλλο.. κανει για το σπίτι?
Και όταν τον πάρεις καλορύζικος και καλόπαιχτος  :D

αυτος ο jet city ειναι πολύ ενδιαφέρων ενισχυτης αλλά που να τον ακουσουμε ελλάδα ρε γμτ...

IraklisZS είπε:
αυτος ο jet city ειναι πολύ ενδιαφέρων ενισχυτης αλλά που να τον ακουσουμε ελλάδα ρε γμτ...
Από Ελλάδα δε ξέρω. Να πω την αλήθεια, άνετα θα δοκίμαζα ένα jet city για λίγες μέρες, κι αν δε μου κάνει το στέλνω πίσω στο thomann με 20Ευρώ και παίρνω bugera ή ό,τι άλλο. Ισχύει ότι Jet City = Soldano made in China. Ο μαμάκας πήγα και πήρα randall head (China) από Ελλάδα και δεν έλεγε και πολλά, αχ και να είχαμε bugera ή jet city τότε...

Και εμένα μου αρέσουν οι jet city. Αλλά οι δικάναλοι. Όσο για τους μπουγκέρα και εμένα με σνομπάρανε σε μαγαζί που τους είπα ότι το σκέφτομαι και μου προτείνανε....koch που είχε ...800 ευρώ.... >:(έλεος....

Trending...

Νέα θέματα

Back