πηγα στο μαγαζι που πηρα την κιθαρα μου και μου ειπαν πως δεν θα ταν καλο να παρω κατι που ερχεται απο την behringer ...τον 6262 ηθελα να παρω και μου αλλαξαν γνωμηLoki είπε:http://www.thomann.de/gr/bugera_333212.htm
http://www.thomann.de/gr/bugera_6262212.htm
Διαλέγεις και παίρνεις και οι δυο είναι μανούλα για τα είδη που παίζεις.
Σε αυτά τα λεφτά είναι μονόδρομος.
Και ποιός ο λόγος? ???Stef4 είπε:πηγα στο μαγαζι που πηρα την κιθαρα μου και μου ειπαν πως δεν θα ταν καλο να παρω κατι που ερχεται απο την behringer ...τον 6262 ηθελα να παρω και μου αλλαξαν γνωμη
δεν ξερω :-\kbasilis είπε:Και ποιός ο λόγος? ???
ειχε κατι φθηνιαρικα πεταλακια behringerhot_sauce είπε:κοίτα τους ενισχυτές που σου προτείνανε...είναι πολύ καλοί...
το μαγαζί που πήγες είχε behringer/bugera προϊόντα?
μπα οχι....και ουτε ξερω καποιο μαγαζι που τους εχει..εδω τουλαχιστον σιγουρα δεν υπαρχουν,η μονη περιπτωση για εδω κοντα ώστε να τους ακουσω πιστευω ειναι Θεσ/νικηhot_sauce είπε:οκ,λάθος..για ενισχυτές μιλούσα...ελπίζω να κατάλαβες που το πάω και να πας να ακούσεις τους συγκεκριμένος σε μαγαζί που τους φέρνει
Αν και δεν έχω ούτε marshall ούτε bugera αλλά θα ήθελα ούτε καν λαμπάτο αλλά θα ήθελα :'(.Stef4 είπε:δεν ξερω :-\
μου προτειναν κατι σε marshall αλλα γυρω στο 500αρι
Στείλε μου με π,μ το μαγαζί αν θέλειςμπα οχι....και ουτε ξερω καποιο μαγαζι που τους εχει..εδω τουλαχιστον σιγουρα δεν υπαρχουν,η μονη περιπτωση για εδω κοντα ώστε να τους ακουσω πιστευω ειναι Θεσ/νικη
alexmei είπε:Αρκετοί σνομπάρουμε την Mπλιάχρινγκερ από όσο ξέρω, εγώ την εχω δει στα πεταλάκια και δεν... αλλά ή Bugera είναι κάτι άλλο τελείως.
Να σου δώσουν το θέμα του Bill στο noiz που έχει αναλυθεί αρκετά ένα μοντελάκι της Μπουγκέρα.
Επίσης εγώ πήγα σε ένα μαγαζί και τους είπα ότι κοιτάω και τους Bugera και μου είπαν "Kαι πολύ καλά κάνεις!". :![]()
Και όταν τον πάρεις καλορύζικος και καλόπαιχτοςStef4 είπε:θα παρω bugera τελος
αλλα και κατι αλλο.. κανει για το σπίτι?
Από Ελλάδα δε ξέρω. Να πω την αλήθεια, άνετα θα δοκίμαζα ένα jet city για λίγες μέρες, κι αν δε μου κάνει το στέλνω πίσω στο thomann με 20Ευρώ και παίρνω bugera ή ό,τι άλλο. Ισχύει ότι Jet City = Soldano made in China. Ο μαμάκας πήγα και πήρα randall head (China) από Ελλάδα και δεν έλεγε και πολλά, αχ και να είχαμε bugera ή jet city τότε...IraklisZS είπε:αυτος ο jet city ειναι πολύ ενδιαφέρων ενισχυτης αλλά που να τον ακουσουμε ελλάδα ρε γμτ...