Brother Μανόλι
Καλά έκανες και διευκρίνησες ότι είναι σπιτική παραγωγή
.
Μιας και το έθιξες , να λέμε όλη την αλήθεια. Δεν το γύρισα σπίτι αλλά στο διάδρομο του Γραφείου μου, οπότε μάλλον μιλάμε για «γραφειακή» παραγωγή. ;D Εν πάσει περιπτώσει το να ακούω καλλά λόγια από εσένα είναι σαν να κέρδισα το MTV awards, οπότε τί άλλο να πώ. Thank U!! 8)
Φίλε μου Στάυρο............ τί να πώ .....ήσουν Χείμαρρος !!Επίσης το να ακούω καλά λόγια από εσένα είναι σαν να κέρδισα grammy...οπότε Σε ευχαριστώ πολύ..έπίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω. την μαμμά μου, τον μπαμπά μου...........etc.etc. ;D
Ηθελε μονο 2-3 πλανα εξωτερικα με νυχτερινη οδηγηση νομιζω
Στάυρο ...και λίγα πλάνα λές ...αλλά τα εξωτερικά νυχτερινά πλάνα θέλουν τρελές κάμερες + φωτισμούς περίεργους…….και εγώ παλεύω με μία Toshiba των 120,00 €!!!!! Πιθανό νυχτερινό πλάνο εξωτερικό θα είχε την αισθητική video αρραβώνα (ξέρεις από αυτά που η μέλλουσα νύφη γελάει μέχρι τα αυτιά……και ο υποψήφιος γαμπρός έχει τη φάτσα νεοσύλλεκτου σε κέντρο εκπαίδευσης πεζικού……οπότε είπα να μην το ρισκάρω!!) . Επίσης μάλλον το αμάξι θα έπρεπε να είναι Αμερικανιά ....καμία cadillac ή pontiac ή mustang ..και εγώ τη chevrolet μου την έχω για service (ξέρεις πλατίνες - μπουζί) ;D
Nikola, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είναι τιμή μου να ακούω καλά σχόλια από μουσικούς σαν εσένα!Σε ευχαριστώ!
Το τραγούδι δε μου είπε πολλά (λόγο στυλ, ξεκάθαρα)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Να φανταστείς ούτε εγώ ακούω τέτοιο style....τώρα πως μου βγήκε/ ήρθε...τι να πώ?? Όσα δεν φέρνει ο καιρός.......
George AKA Mr. Din Radio....
Εσύ αγόρι μου μη μιλάς.......εσύ απλά ΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!!
ρε αθεόφοβοι με off green σεντόνι κάνατε τέτοιο "τρύπημα"
Να με συγχωρείς φίλε Bullfrog.....αλλά όχι και σεντόνι!! Κουρτίνα και μάλιστα με διπλό γαζί!!!6,00 € το μέτρο!! Μην λέμε και ότι θέλουμε!!!!! ;D ;D ;D ;D
Ειλικρινά σε eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!