Lakis Kallianides-"Driving All Alone" (Official Video)

Φίλε Λάκη,

Καλά έκανες και διευκρίνησες ότι είναι σπιτική παραγωγή, γιατί προσωπικά δεν θα το πίστευα με τίποτα!!! :) :)

Μουσικά είναι άψογο με σωστό και ισσοροπημένο ήχο σε όλα τα όργανα. (και μου άρεσε και πάρα πολύ)!!! Το βίντεο "δένει" με τους στίχους και η όλη του αισθητική είναι εξαίρετη.

Μπράβο!!! Περιμένω και άλλα!!

 
Φιλε Λακη

Εχω να σου πω οτι....ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!!!!

Εκτος του οτι η ενασχοληση ενος ανθρωπου με ηχο ΚΑΙ εικονα δειχνει εντονη καλλιτεχνικη ανησυχια μου αρεσε παρα πολυ η ερμηνεια σας στο μουσικο και υποκριτικο τομεα.

Το κομματι ειναι πολυ καλο και κυριως ''ιδιαιτερο'' με πολυ καλο ηχο!

Το βιντεο μου αρεσε πολυ για το τραγουδι.Κολλαει γαντι.

Ηθελε μονο 2-3 πλανα εξωτερικα με νυχτερινη οδηγηση νομιζω.

Κατι γενικο:Δουλειες σαν και αυτη μου αποδεικνυουν αυτο που πιστευα παντα οτι ο επαγγελματισμος δεν εχει καμια σχεση με αποδοχες,αμοιβες,συνθηκες,κινητρα,φιλοδοξια,

ματαιοδοξια και ο,τι αλλο μπορεις κι εσυ να συμπληρωσεις.

Η το χεις ή δεν το χεις.Εκτος κι αν εισαι μαιμου στο τσιρκο κι εχεις θηριοδαμαστη.

Εσυ το χεις.

Δεν ειναι θεμα το αν ειναι καλο το κομματι ή οχι.Ειναι το μερακι αδερφε,που κανει τον underground να  βαζει τα γυαλια στους υψηλα αμοιβομενους της τεχνης που χουν και χιλιους παρατρεχαμενους απο διπλα,να τους σκουπιζουν τη μυτη και  να τους βγαζουν τα φρυδια για να γινουν καλλιτεχνες σωνει και καλα.

Ας συγχωρεθω απο τους συμφορουμιτες για το ισως ανουσια καυστικο μου υφος

μα δουλειες σαν και αυτη νομιζω οτι δινουν δυναμη και ορεξη σε οποιον κανει ο,τι κανει

πανω απ ολα απο αγαπη για τη μουσικη.

Σας ευχαριστουμε,περιμενουμε κι αλλα!

ΕΥΓΕ!

 
Είναι αυτά που λέει ο Σταύρος!

Μπράβο!

Το τραγούδι δε μου είπε πολλά (λόγο στυλ, ξεκάθαρα), αλλά η δουλειά δε κρύβεται! Και για αυτό μόνο ΜΠΡΑΒΟ!

Έτσι για να βλέπουμε και το τι κάνει η καλή δουλειά, το πάθος και η αγάπη για τη μουσική (και την σκηνοθεσία απ'ότι βλέπω;); )

 
;D ;D ;D ;D  ρε αθεόφοβοι με off green σεντόνι κάνατε τέτοιο "τρύπημα"??????  :o :o :o

γενικά μου άρεσε το τραγούδι και φαίνεται ότι υπάρχει μεράκι!!!

 
Brother Μανόλι

Καλά έκανες και διευκρίνησες ότι είναι σπιτική παραγωγή
.
Μιας και το έθιξες , να λέμε όλη την αλήθεια. Δεν το γύρισα σπίτι αλλά στο διάδρομο του Γραφείου μου, οπότε μάλλον μιλάμε για «γραφειακή» παραγωγή. ;D Εν πάσει περιπτώσει το να ακούω καλλά λόγια από εσένα είναι σαν να κέρδισα το MTV awards, οπότε τί άλλο να πώ. Thank U!! 8)

Φίλε μου Στάυρο............ τί να πώ .....ήσουν Χείμαρρος !!Επίσης το να ακούω καλά λόγια από εσένα είναι σαν να κέρδισα grammy...οπότε Σε ευχαριστώ πολύ..έπίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω. την μαμμά μου, τον μπαμπά μου...........etc.etc. ;D

Ηθελε μονο 2-3 πλανα εξωτερικα με νυχτερινη οδηγηση νομιζω
Στάυρο ...και λίγα πλάνα λές ...αλλά τα εξωτερικά νυχτερινά πλάνα θέλουν  τρελές κάμερες + φωτισμούς περίεργους…….και εγώ παλεύω με μία Toshiba των 120,00 €!!!!! Πιθανό νυχτερινό πλάνο εξωτερικό θα είχε την αισθητική video αρραβώνα (ξέρεις από αυτά που η μέλλουσα νύφη γελάει μέχρι τα αυτιά……και ο υποψήφιος γαμπρός έχει τη φάτσα νεοσύλλεκτου σε κέντρο εκπαίδευσης πεζικού……οπότε είπα να μην το ρισκάρω!!) . Επίσης μάλλον το αμάξι θα έπρεπε να είναι Αμερικανιά ....καμία cadillac ή pontiac ή mustang ..και εγώ τη chevrolet μου την έχω για service (ξέρεις πλατίνες - μπουζί)  ;D

Nikola, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, είναι τιμή μου να ακούω καλά σχόλια από μουσικούς σαν εσένα!Σε ευχαριστώ! 

Το τραγούδι δε μου είπε πολλά (λόγο στυλ, ξεκάθαρα)
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Να φανταστείς ούτε εγώ ακούω τέτοιο style....τώρα πως μου βγήκε/ ήρθε...τι να πώ?? Όσα δεν φέρνει ο καιρός.......

George AKA Mr. Din Radio....

Εσύ αγόρι μου μη μιλάς.......εσύ απλά ΤΡΑΓΟΥΔΑ!!!! ;)

ρε αθεόφοβοι με off green σεντόνι κάνατε τέτοιο "τρύπημα"
Να με συγχωρείς φίλε Bullfrog.....αλλά όχι και σεντόνι!! Κουρτίνα και μάλιστα με διπλό γαζί!!!6,00 € το μέτρο!! Μην λέμε και ότι θέλουμε!!!!! ;D ;D ;D ;D

Ειλικρινά σε eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

 
Το κομμάτι όσο το ακούω το βρίσκω όλο και πιο ευχάριστο. Βέβαια το + είναι οι πολύ ωραίοι ήχοι όλων των οργάνων (και ειδικά των κιθαρών) που σε κάνουν να θες να το ξανακούσεις. Τώρα αν θα ξαναπώ ότι δεν μ' έπεισε η άρθρωση και η προφορά του τραγουδιστή θα με ξαναμαλώσετε?

 
Nestora Καλημέρα! Το τί αρέσει στον καθένα από εμάς είναι εντελώς υποκειμενικό  και απολύτως –μα απολύτως-  σεβαστό! Κανένας δεν πρόκειται να σε μαλώσει επειδή εκφράζεις τη γνώμη σου και φυσικά είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου ειδικά μάλιστα όταν εμείς οι ίδιοι ζητήσαμε τη γνώμη σου!!!  Είσαι πολύ ακριβής στις λέξεις που χρησιμοποιείς και πολύ συγκεκριμένος ……. Θέτεις τα πράγματα σε μία αμιγώς υποκειμενική βάση (εκφράζοντας το προσωπικό σου γούστο) σε σημείο που κανείς δεν μπορεί να σου προσάψει απολύτως τίποτα…..και όπως προείπα σε ένα δημόσιο forum αλίμονο αν λογοκρίναμε ή μαλώναμε όποιον είχε αντίθετη άποψη από εμάς!!! Και πάλι σε ευχαριστώ τόσο για τον χρόνο που αφιέρωσες (χωρίς να έχεις καμία υποχρέωση) να ακούσεις……όσο και για τα καλά σου λόγια. Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.

 
Σούπερ και απο μένα  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ειδικά το Καπελάκι -Γυαλάκι-λευκό  τελεκαστεράκι = Σκοτώνει  8)

 
LK είπε:
XA , xa , xa .....μου θύμισες το "γυαλί…..μαλλί και παντελόνι lee!"  Many many thanks Theod!!! Καλημέρα!
αν δεν είναι LEE δε Λέει ;D

 
Μου άρεσε πολύ το κομμάτι και ακόμα περισσότερο ο ήχος της κιθάρας.

Θα συμφωνήσω με το Νέστορα ότι η προφορά του τραγουδιστή - ο οποίος κατά τα άλλα είναι μια χαρά - θέλει δουλειά.

Όσο για το βίντεο, είναι ΟΚ για αυτό που είναι, δηλαδή οικιακή παραγωγή. Σίγουρα καλύτερο από κάποιες άλλες αντίστοιχου …μπάτζετ παραγωγές που έχω δει, αλλά είναι στα πλαίσια του ερασιτεχνικού και φαίνεται. Δεν έχει και πολύ σημασία όμως, αφού όπως είπα το κομμάτι είναι καλό. Συγχαρητήρια, και keep them coming!

 
Γειά σου Hari.

Όσο για το βίντεο, είναι ΟΚ για αυτό που είναι, δηλαδή οικιακή παραγωγή. Σίγουρα καλύτερο από κάποιες άλλες αντίστοιχου …μπάτζετ παραγωγές που έχω δει, αλλά είναι στα πλαίσια του ερασιτεχνικού και φαίνεται
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου…….είναι ερασιτεχνικό και μάλλον, αν συνεχίσει να γίνεται από εμένα,θα παραμείνει σε αυτό το επίπεδο . Ούτε τα ανάλογα μηχανήματα (με αυτά της μουσικής παραγωγής) διαθέτω ούτε βέβαια (και ίσως το κυριότερο) της ανάλογες γνώσεις (δεν είμαι κινηματογραφιστής ή videographer). Hobby μου είναι η μουσική.. και μέσω του video προσπαθώ να την παρουσιάσω λίγο καλλίτερα. Η αλήθεια είναι (από την ελάχιστη ενασχόλησή μου) ότι το video παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αλλά η περαιτέρω επισταμένη ενασχόλησή μου με αυτό θα με έκανε ίσως να χάσω το δρόμο μου που είναι κυρίως η μουσική. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ειλικρινά για τα καλά σου λόγια και για τον χρόνο σου. Και επειδή ακούγεσαι σαν  καλός γνώστης του αντικειμένου (video) οποιαδήποτε συμβουλή (εάν έχεις χρόνο και διάθεση) για να βελτιώσω το Home Made αποτέλεσμά μου είναι επιθυμητή και θα με βοηθούσε αφάνταστα.

 
Καλή φάση....! ;D

Συμφωνώ και εγώ με τον Νέστορα για την προφορά...κάτι δεν πάει καλά εκεί! κατά τ'αλλα μου έκανε τρελή εντύπωση οτι έκανες dubbing στη φωνή αλa "bono"...πολύ καλό!

τα lyrics λιγάκι cheezy...αλλά αυτό είναι MHO... ;D

Η κιθάρες σούπερ...απλά πράγματα και ωραία!!

το βιντεακι ενταξι ερασιτεχνικό αλλά σε καλό επίπεδο! Γενικά μου φάνηκε λίγο αστείο το  ύφος...όταν τραγούδαγες στο μικρόφωνο με nokia ακουστικά και παράλληλα κοίταγες την κάμερα λες προσπαθείς να ρίξεις γκόμενα!! χεχε ;D

:)

 
He he Alexi!!!

Δεν τραγουδάω εγώ……εγώ κάνω όλα τα άλλα …. Αλλά πίστεψέ με εγώ είχα χειρότερο ύφος. Και «ΝΑΙ» το ομολογώ…..είχα κυρίως το ύφος ότι θέλω να ρίξω «γκόμενες» :-\ …. Όχι γκόμενα!!!!! Αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο??????  ;)

Αλλά αυτές ρε εσύ δεν πέφτουν με τέτοια >:(.

Ευχαριστώ πολύ για το feedback…….ελπίζω με το επόμενο να ρίξω καμία γκόμενα :P ….και ελπίζω τέλος να μη διαβάσει αυτό το post η κοπέλα μου!!!  :-X

BUT it is show biz after all ;D ;D

 
LK είπε:
Και επειδή ακούγεσαι σαν  καλός γνώστης του αντικειμένου (video) οποιαδήποτε συμβουλή (εάν έχεις χρόνο και διάθεση) για να βελτιώσω το Home Made αποτέλεσμά μου είναι επιθυμητή και θα με βοηθούσε αφάνταστα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καθόλου γνώστης της διαδικασίας παραγωγής βίντεο, απλά  έχω δει αμέτρητα μουσικά βίντεο, και έχω αναπτύξει ένα ψιλοαισθητήριο, όπως και οι περισσότεροι από μας. Το μόνο που έχω κάνει είναι ένα βιντεάκι για ένα κομμάτι του Λουδοβίκου των Ανωγείων, επειδή μου το ζήτησε μια φίλη.

Το μόνο που θα μπορούσα να σου πω είναι να μάθεις καλά ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο (π.χ. το Sony Vegas, αλλά και το "ταπεινό" Movie Maker κάνει) και να αρχίσεις κλέβοντας ιδέες από "υπερπαραγωγές". Δεν χρειάζεται απαραίτητα ακριβός εξοπλισμός, και με τα κομπιουτερίστικα μέσα που υπάρχουν σήμερα, μπορείς να κάνεις αξιοπρεπέστατες home made παραγωγές, αρκεί να έχεις φαντασία.

Π.χ. οι Pomplamoose, που έφεραν τα πάνω κάτω στον youtubικό κόσμο με τα βίντεό τους, και απέκτησαν χιλιάδες οπαδούς, δισκογραφικά συμβόλαια και άλλα τέτοια εντυπωσιακά:



Καλή συνέχεια στις προσπάθειές σου.

 
Κοίτα εδώ παραγωγή και παίρνε ιδέες για το επόμενο πρότζεκτ!!!  ;D ;D ;D







Lakis το τραγούδι σου θα ταίριαζε σε πλάνα από road trip!!!!  ;)

 
Harri, σε ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση. Το Vegas PRO 9 δουλεύω και εγώ….και τώρα το μαθαίνω σιγά σιγά. Η δουλεία του jack conte μου είναι γνωστή και φυσικά πολύ αρεστή. Η διαφορά είναι ότι ο Conte κάνει videosong (βιντεοσκόπηση της ηχογράφησης) και όχι videoclip. Πολύ σωστή βέβαια η παράθεσή σου και συμφωνώ ότι έτσι είναι καλλίτερα να οπτικoποείς τη μουσική. Εγώ προσωπικά γουστάρω να βλέπω μηχανήματα …κιθάρες ……μπάσα και ενισχυτές (παρά έναν να περπατάει … να περπατάει …. και να μην φτάνει). Όμως στο συγκεκριμένο track ήθελα να δώσω κάτι το πιό «ατμοσφαιρικό»  …όσο μπορούσα και με βάσει τη δική μου αισθητική. Πίστευα λοιπόν ότι αν το έκανα σε format videosong (βιντεοσκόπηση της ηχογράφησης) και σε κάνα πλάνο φαινόταν η tv από τον Κοτσόβολο με 200 μηνιαίες δόσεις και δώρο ένα αποχυμωτή….μπορεί και να το κατέστρεφα τελείως. Ξανά τονίζω ότι το videosong (αλά Conte) είναι το format που και εγώ προτιμώ.

Το δικό σου video μου άρεσε πάρα πολύ…..και ζήλεψα τα εξωτερικά πλάνα , που εγώ προσωπικά τα τρέμω (αν και τα γουστάρω πάρα πολύ)   

Bullfrog….αν με βάλεις με τόσες και τέτοιες γυναίκες στον ίδιο χώρο…..πίστεψε με μόνο videoclip δε θα έκανα!!!!

;D ;D ;D ;D ;D

 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back
Top