κομμάτι επηρεασμένο εχχμ απο Scorpions : big city nachten !

Ασε το 0.15 που ανεφερα. 

Σε ολο το πρωτο λεπτο, που ακουσα προσεκτικα, τα ρυθμικα σαν να ειναι καμποσα msec πισω. Αυτο ειναι το προβλημα. Και οσο πιο πολυ το ακουω, τοσο βεβαιωνομαι. 

Κουβεντα να κανουμε....

μετα το 20 απλά παίζει ότι και πριν το 20, πάρτο απο 20 και προς τα πίσω αναδρομικά, για να είναι οκ μετα το 20 και αλλού για αλλού πριν το 20 θα έπρεπε να έχουν προστεθεί μέρη είτε να έχουν αφαιρεθεί. Ατοπο. Μπορείς να εξακριβώσεις / ανιχνεύσεις κάτι τέτοιο? Αν ναι θα χαιρόμουν να το διορθώσω.

Εκτός και αν εννοείς τις νότες, αλλα για ποιό λόγο?

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα να πάρεις το backing track και να γραψεις το δικό σου cover, δείχνοντάς μου έμπρακτα τα λάθη.
βρε παληκάρι μου, τι να γράψω και τι να σου δείξω, αν δεν το πιάνεις πού και τι είναι. Αλλωστε δεν είμαι ούτε δάσκαλος ούτε Schenker.

Μέχρι το 20 υπάρχουν 3-4-5 σημεία που η ρυθμική δεν κάθεται μαζί με το hihat ούτε το μπάσο.

Δεν έγινε και τίποτα, ούτε έχω ακούσει το backing track σκέτο, αλλά αυτό συμβαίνει.

Ας μας πούν και άλλοι τη γνώμη τους.

!

EDIT: Μόλις διάβασα το "κομπλεξικός", με πιάσανε τα γέλια, και θυμήθηκα ένα παλιό νήμα στην παιδική χαρά (που πια δεν υπάρχει για να σας παραπέμψω) στο οποίο υπήρχε ο Σαροτσέν και βασάνιζε μια κατάσκοπο.

Καταλαβαίνετε φαντάζομαι από που βγήκε το Σαροτσέν έτσι?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έκανα edit στο προηγούμενο post μου.

Ο βαρωνος βασανιζε τη κατασκοπο με χορδες απο στρατ?

Όχι, την είχε φυλακίσει και την βασάνιζε με το μαρτύριο της λάμπας (ενισχυτή).  :classic_biggrin:

Οσο πατουσε το πεταλι, πυρωνε η λαμπα!

Χρησιμοποιουσε και κατι πολυ καυτους μαγνητες. 

Ειναι και ομορφαντρας, θαρρω!

Edit: Ο Δημητρης το καταλαβαινω, αλλα εαν δεν το βρει ουτε ο Νεστορας, τοτε υπαρχει θεμα...

?

Ειναι και ομορφαντρας, θαρρω!

Μέγας γυναικοκατακτητής.

Πάντως κρίμα που έφυγε η παιδική χαρά, είχε πραγματικά διαμάντια μέσα.

ο μόνος βαρώνος που γνωρίζω είναι αυτός

91xVFYx9JrL._SS500_.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back