Κιθαριστας Ρακιντζή? Τα σπαει..

nakis87

Νέο μέλος
Γεια σας ρε παιδια,

ξερει κανεις αν ο κιθαριστας του Μιχαλη Ρακιτζη(Μανος Μανουσελης) παιζει καπου αυτην την περιοδο?Μπρουμε να μαθουμε κατι παραπανω για την δουλεια του?Οσο και αν εχω ψαξει δεν εχω βρει κατι προσφατο...Ο τυπος απλα τα σπαγε δειτε αυτο το video  

(οι περισσοτεροι θα την εχετε ακουσει αυτην την εκτελεση )αλλα μου εκανε μεγαλη εντυπωση ο τροπος που επαιζε τοτε--ωραιες εποχες.... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με την ευκαιρία, να κάνω και μία - offtopic - αφιέρωση στο Χαρίλαο από το Ηράκλειο. :D :D

Νομίζω ότι έπαιζε/ παίζει στα Τα Παιδία Παίζει, το σταθερό σχήμα της Αρχιτεκτονικής [κάθε Τετάρτη παίζουν πια]. Νομίζω ότι είχε βγάλει και ένα προσωπικό CD, το χε παρουσιάσει σε ένα Guitar clinic του Ζήρα στο Όνομα του Ρόδου πριν κανά δυάρι χρόνια. Γενικά πολύ καλός παίκτης -και κάργα van halenικός.

Αυτή που ήταν δίπλα στην Ελευθεροτυπία και κατέβηκε Πειραιώς. Στάνταρ ήταν ο κιθαρίστας στα Παιδία Παίζει μέχρι πρόπερσι, δεν ξέρω αν συνεχίζει ακόμα.

Ο τυπος ειναι απλα ασυλληπτος..

Ο καλυτερος κιθαριστας που εχω δει απο κοντα μακραν..

Πραγματι επαιζε στην αρχιτεκτονικη αλλα δεν ξερω αν παιζουν ακομα...

Ο τυπος επαιζε την εισαγωγη του sweet child με tapping!!!!(ασχετο αλλα μου ειχε κανει εντυπωση η σκεψη)

Σαν εξτρα πληροφορια το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι παλαιοτερα επαιζε στους ΤΖΟΚΕΡ..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έπαιζε και στους Divorce και στους Bad Habbit. Μάλιστα τον δίσκο των Divorce τον έχω. Μιλάμε για σπάνιο υλικο του 91'!!  ;D

spy είπε:
Με την ευκαιρία, να κάνω και μία - offtopic - αφιέρωση στο Χαρίλαο από το Ηράκλειο. :D :D

...
Ευχαριστώ και ανταποδίδω με το αριστούργημα :"Το πνίγω το κουνέλι".

Παραθέτω σκηνή από τα γυρίσματα του εν λόγω video clip (δυστυχώς θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν μου επιτρέπουν να το ανεβάσω ολόκληρο). :)

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Παραγωγαρα οντως!! ΡΗΚ ΡΟΘΜΠΙΝ (Θ,yeah)

Αυτο το εφφε που εχει στη φωνη εδω και 10.000 χρονια ο ρακιντζης εχει παρα πολυ πλακα,τι ειναι?

Rory_Gallagher είπε:
...

Αυτο το εφφε που εχει στη φωνη εδω και 10.000 χρονια ο ρακιντζης εχει παρα πολυ πλακα,τι ειναι?
Δεν είναι εφφέ. Κρεατάκια στη μύτη έχει.

O Μανουσέλης όντως έπαιζε στην Αρχιτεκτονική, αλλά εδώ και κανα χρόνο έχει αράξει.

Ξέρω πάντως οτι ψάχνεται να ξαναφτιάξει σχηματάκι για live σε μαγαζί.

Όντως εκπληκτικός κιθαρίστας.

Ξέρετε...από αυτους με τις πολλές νότες...χωρίς συναίσθημα ;D ;D

Το βιντεάκι δεν το θεωρώ αντιπροσωπευτικό

harilatron είπε:
Ευχαριστώ και ανταποδίδω με το αριστούργημα :"Το πνίγω το κουνέλι".

Παραθέτω σκηνή από τα γυρίσματα του εν λόγω video clip (δυστυχώς θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας δεν μου επιτρέπουν να το ανεβάσω ολόκληρο). :)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Όντως έπαιζε αρχιτεκτονική..Όντως δεν παίζει πια..αλλά δυστυχώς από όσα ξέρω για λόγους υγείας δεν παίζει πια..

(είχα μιλήσει και με ένα από τα παιδιά που έπαιζαν μαζί στην αρχιτεκτονική και μου είχε πει διάφορα πράγματα..)

Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο..βασικά γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος(δεν του έχω μιλήσει προσωπικα..)

...να κανω και εγω μια ερωτηση για να αναστησω το topic.. ξερει μηπως κανεις ποιος ειχε φτιαξει την χειροποιητη απο οσο ξερω - κιθαρα με την οποια συχνα εμφανιζοταν να παιζει με αυτην ??

ibanezas1980 είπε:
...να κανω και εγω μια ερωτηση για να αναστησω το topic.. ξερει μηπως κανεις ποιος ειχε φτιαξει την χειροποιητη απο οσο ξερω - κιθαρα με την οποια συχνα εμφανιζοταν να παιζει με αυτην ??
Η κιθάρα ήταν Καγμάκης ή τουλάχιστον ότι είχε απομείνει από αυτή (αν θυμάμαι καλά) διότι είχε πέσει η μόντα της μόντας- μαγνήτες/ τρέμολα κλπ. Μέχρι και το headstock είχε «μασουλήσει» ο Μάνος και του άλλαξε το σχήμα.

Όμως ο Μάνος πρώτα και πάνω από όλα ήταν τα χέρια του και όχι η κιθάρα του  ;) 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back