JollyJokker
Μόνιμος θαμώνας
Ένα απλό poll για να δούμε πως σκέφτεται ο καθένας μας 8)
+10000000000bihlas87 είπε:Να και το τελευταίο θέμα όπου συζητήθηκε.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=169101.0
Και εννοείται οτι ο evris έχει δίκιο ;D
Συμφωνώ. Θα ήταν καλύτερο ίσως να υπήρχε μία επιλογή όπως "3 κιθάρες των 1000 ευρώ". Αλλά εκεί θα ήταν εξ'αρχής σίγουρος ο νικητής 8).mariopol είπε:Χωρις πλακα τωρα , το poll ειναι πολυ περιοριστικο!
JollyJokker είπε:βασικά το ξεκίνησα το poll γιατί πιστεύω ότι η ποιότητα στα όργανα δεν πάει ανάλογα με την τιμή (και σε ενισχυτές ισχύει αυτό). Εννοώ δηλαδή ότι για μένα 1 κιθάρα που έχει 2πλάσια τιμή από μία άλλη, δεν είναι 2 φορες καλύτερη... άντε να είναι 10-15%... πόσο μάλλον όταν η διαφορά στην τιμή είναι της τάξης 30 προς 1... δηλαδή για μένα είναι μία συνάρτηση...
Από την περιγραφή σου θα περίμενα να δω μια s-curve...JollyJokker είπε:βασικά το ξεκίνησα το poll γιατί πιστεύω ότι η ποιότητα στα όργανα δεν πάει ανάλογα με την τιμή (και σε ενισχυτές ισχύει αυτό). Εννοώ δηλαδή ότι για μένα 1 κιθάρα που έχει 2πλάσια τιμή από μία άλλη, δεν είναι 2 φορες καλύτερη... άντε να είναι 10-15%... πόσο μάλλον όταν η διαφορά στην τιμή είναι της τάξης 30 προς 1... δηλαδή για μένα είναι μία συνάρτηση...
Καθένας έχει τα κριτήριά του και τις απαιτήσεις του. Το poll απλά εξυπηρετεί το να δούμε πώς σκέφτεται ο καθένας μας... Δεν το "σήκωσα" με σκοπό να "αντιλογήσουμε" στο θέμα ποιότητα-ποσότητα. Θέλω μόνο να δούμε πόσοι είναι υπέρ της κάθε "πλευράς"...Jasemeister είπε:Πάντως έχουμε μπει πολλές φορές στη διαδικασία συζήτησης των παραγόντων που καθοριζουν την τιμή και την perceived ποιότητα ενός οργάνου/ενισχυτή. Αν δεν τα έχεις διαβάσει, κάνε εναν κόπο.
Είναι προφανές αυτό. Με το ποστ με τη γραφική παράσταση σχέης τιμής-ποιότητας δίνεις αφορμή να πάει εκεί η συζήτησηJollyJokker είπε:Καθένας έχει τα κριτήριά του και τις απαιτήσεις του. Το poll απλά εξυπηρετεί το να δούμε πώς σκέφτεται ο καθένας μας... Δεν το "σήκωσα" με σκοπό να "αντιλογήσουμε" στο θέμα ποιότητα-ποσότητα. Θέλω μόνο να δούμε πόσοι είναι υπέρ της κάθε "πλευράς"...
![]()
χμμμ... δεν έχεις κι άδικο... λάθος μου :-[Jasemeister είπε:Είναι προφανές αυτό. Με το ποστ με τη γραφική παράσταση σχέης τιμής-ποιότητας δίνεις αφορμή να πάει εκεί η συζήτηση![]()