gkourmoul1
Amateur Musician
Starting now, δεν ξαναδιδει λεφτά για άλλη κιθάρα τον Οκτώβρη. Δεν ορκίζομαι κιόλας…Εσύ stay put... Είπαμε, να βγει ο Οκτώβριος και μετά ξαμολήσου ?
Αλλά για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες ηρεμία, τάξη και περισυλλογή ? ?
Starting now, δεν ξαναδιδει λεφτά για άλλη κιθάρα τον Οκτώβρη. Δεν ορκίζομαι κιόλας…Εσύ stay put... Είπαμε, να βγει ο Οκτώβριος και μετά ξαμολήσου ?
Αλλά για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες ηρεμία, τάξη και περισυλλογή ? ?
Δεν έμεινε και τίποτα.Starting now, δεν ξαναδιδει λεφτά για άλλη κιθάρα τον Οκτώβρη. Δεν ορκίζομαι κιόλας…
Φίλος, σου υπενθυμίζω ότι έχεις μόνο δύο spare θήκες...Δεν έμεινε και τίποτα.
Μια tv yellow, μια firebird, ίσως μια melody maker....α είναι και η fiesta red ?
Το χρώμα είναι υπέροχο.Εγώ είχα βάλει στο μάτι και μια γαμάτη Tele στου Θωμά, η οποία ήταν διαθέσιμη πριν λίγες μέρες. Αλλά, όλα καλά, δόξα τω Θεώ, πουλήθηκε και ξέγνοιασα:
https://www.thomann.de/gr/schecter_pt_special_pbp.htm
?
8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Φίλος, σου υπενθυμίζω ότι έχεις μόνο δύο spare θήκες...
Ακολούθα την προτροπή του ρεφρέν του άσ(θ)ματος ?
Το χρώμα είναι υπέροχο.
Βάλε μέσα και κσύλα (και κατ΄επέκταση τα κιλά) - Swamp ashΤα πάντα, είχε: εξαιρετικό χρώμα, σωστά φινιρισμένο μπράτσο, σωστούς μαγνήτες, belly cut (όχι απαραίτητο, αλλά εκτιμείτε), κορεάτικη (εγγύηση). Σούπερ πακέτο.
Παρε μάτι εδωΕγώ είχα βάλει στο μάτι και μια γαμάτη Tele στου Θωμά, η οποία ήταν διαθέσιμη πριν λίγες μέρες. Αλλά, όλα καλά, δόξα τω Θεώ, πουλήθηκε και ξέγνοιασα:
https://www.thomann.de/gr/schecter_pt_special_pbp.htm
?
Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR styleφαν της PT Fastback
αλλά μετά πήρα την cabronita και ηρέμησα…gkourmoul1 είπε:Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR style
Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR style
αλλά μετά πήρα την cabronita και ηρέμησα…
Παρε μάτι εδω
?
Παντελονακι να παρεις.Ωραία κιθάρα αυτή.
Πάω να πάρω ?
For those about to rock we salute you κ. συνήγορε?
Και τιραντες έχω...σε άλλη φώτο. ?αν είχες και τιράντες....