Χρηση του χταποδιου του 1 Spot

ThanosJ

Της παρέας
Καλημερα,

θελω απλα να ρωτησω αν το χταποδι του 1 spot 9V (αλλα και καθε αλλο χταποδι προφανως) το οποιο οδηγει πολλα πεταλια μαζι, μπορει να χρησιμοποιηθει με αλλο τροφοδοτικο 18V η αν πρεπει να αγορασω αλλου τυπου χταποδι.

Ευχαριστω.

Και πάλι εν συντομία, ναι. Εαν τα πετάλια που θες να τροφοδοτήσεις με 18 V ταιριάζουν με τα ακροφύσια του 'χταποδιού' του 1spot, τότε με ένα τροφοδοτικό 18 V που εφαρμόζει αντίστοιχα στην 'είσοδο' του χταποδιού θα μπορέσεις να τα τροφοδοτήσεις.

ndnikola είπε:
Και πάλι εν συντομία, ναι. Εαν τα πετάλια που θες να τροφοδοτήσεις με 18 V ταιριάζουν με τα ακροφύσια του 'χταποδιού' του 1spot, τότε με ένα τροφοδοτικό 18 V που εφαρμόζει αντίστοιχα στην 'είσοδο' του χταποδιού θα μπορέσεις να τα τροφοδοτήσεις.
Ευχαριστω για τις απαντησεις. Για να γινω πιο συγκεκριμενος, εχω αυτο : http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/default.asp?static=243&Product=51200

με το χταποδι του 1spot θα μπορεσει να τροφοδοτησει 2 18βολτα πεταλια?

ndnikola είπε:
Ερώτηση: πόσα mA απαιτούν τα πετάλια που θες να τροφοδοτήσεις?
με τα mA ειμαστε καλα, φτανουν απ οτι εχω δει, το θεμα ειναι αν ειναι συμβατο αυτο το χαποδι με το τροφοδοτικο .

ThanosJ είπε:
με τα mA ειμαστε καλα, φτανουν απ οτι εχω δει, το θεμα ειναι αν ειναι συμβατο αυτο το χαποδι με το τροφοδοτικο .
Δεν απανταει κανεις! θα τα συνδεσω μολις μου ρθουν και αν παθει καποιο πεταλι κατι θα ανοιξω θρεντ να διαμαρτυρηθω! :P :P

Μπορείς να ρωτήσεις τηλεφωνικά στον Νάκα εαν η διάμετρός του κάνει για boss-type (μπακάλικη μέθοδος :)) πεταλάκια (με το μάτι φαίνεται σωστή πάντως, το λέω για να μην ανοίγεις παραπονιάρικα threads). Εαν κάνει, τότε μια χαρά θα σου κάνει και το 'χταπόδι' την δουλειά που θες.

Trending...

Νέα θέματα

Back