Dnightshade
Της παρέας
Ποστάρω εδώ γιατί δεν είναι ακριβώς review με test clips.Αν είναι λάθος τοποθετημένο παρακαλώ κάποιον mod να το μετακινήσει
Λοιπόν στις 27/7/10 ο Αντώνης Παπαδόπουλος (Antonis Bass) έφτιαξε αυτό το μπασάκι στον αδερφό μου.specs:
5 string singlecut fretless
maple στις χαραγές όπου θα βρίσκονταν τα τάστα
wenge fingerboard (δαχτυλιέρα?πάντως όχι ταστιέρα)
2-piece maple μανίκι ασύμμετρου προφίλ
wenge bookmatched topάκι αρκετά παχύ
tulipwood bookmatched σώμα
glued-set-neck-ish whatever μανίκι
Μαγνήτες:EMG HZ passives με φιλετάκι wenge από πάνω
controls:bridge & neck vol,blend
chrome bridge & tuners από το εργοστάσιο της gotoh (οπότε δεν έχουν γραμμένο το gotoh πάνω)
nitrocellulose finish
Το μπάσο είναι πολύ ευκολόπαικτο ακόμα και για fretless,με φυσικό ήχο που αναδεικνύει το ξύλο (οι passives EMG έκαναν θαύμα ταιριάζουν γάντι στη φύση του άταστου).Ο αδερφός μου είναι πολύ ευχαριστημένος.Επίσης σλαπάρει πολύ καλά για fretless!To μπράτσο πολύ βολικό αυτό το διαβεβαιώνω και γω που μαι κιθαρίστας.Ο ήχος του είναι ό,τι πρέπει απόλυτα ισορροπημένος με όγκο αλλά χωρίς μουντάδα.
Δυστυχώς δε μπορώ να παραθέσω clips ακόμα γιατί ο αδερφός μου είναι τρίτη λυκείου στα διαβάσματα και δεν προλαβαίνει παρά να παίζει πολύ λίγο.
Nuff' said ορίστε photos:
Λοιπόν στις 27/7/10 ο Αντώνης Παπαδόπουλος (Antonis Bass) έφτιαξε αυτό το μπασάκι στον αδερφό μου.specs:
5 string singlecut fretless
maple στις χαραγές όπου θα βρίσκονταν τα τάστα
wenge fingerboard (δαχτυλιέρα?πάντως όχι ταστιέρα)
2-piece maple μανίκι ασύμμετρου προφίλ
wenge bookmatched topάκι αρκετά παχύ
tulipwood bookmatched σώμα
glued-set-neck-ish whatever μανίκι
Μαγνήτες:EMG HZ passives με φιλετάκι wenge από πάνω
controls:bridge & neck vol,blend
chrome bridge & tuners από το εργοστάσιο της gotoh (οπότε δεν έχουν γραμμένο το gotoh πάνω)
nitrocellulose finish
Το μπάσο είναι πολύ ευκολόπαικτο ακόμα και για fretless,με φυσικό ήχο που αναδεικνύει το ξύλο (οι passives EMG έκαναν θαύμα ταιριάζουν γάντι στη φύση του άταστου).Ο αδερφός μου είναι πολύ ευχαριστημένος.Επίσης σλαπάρει πολύ καλά για fretless!To μπράτσο πολύ βολικό αυτό το διαβεβαιώνω και γω που μαι κιθαρίστας.Ο ήχος του είναι ό,τι πρέπει απόλυτα ισορροπημένος με όγκο αλλά χωρίς μουντάδα.
Δυστυχώς δε μπορώ να παραθέσω clips ακόμα γιατί ο αδερφός μου είναι τρίτη λυκείου στα διαβάσματα και δεν προλαβαίνει παρά να παίζει πολύ λίγο.
Nuff' said ορίστε photos: