Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ναι το ξέρω. Όπως γνωρίζω και το άλλο «εκνευριστικό»: Πήγαινε ο άλλος, κατέβαζε όλες τις κιθάρες του μαγαζιού, ξεχώριζε αυτή που ήθελε και έλεγε, ευχαριστώ άκουσα αυτό που ήθελα και πήγαινε να την παραγγείλει από τον «γερμανό»

;D
Οπότε τα πράγματα ακολούθησαν τον αναμενόμενο δρόμο... Αντίο κιθάρες.
Βασικα δεν γνωριζω μ ουτε να κατανοησω οτι υπαρχει νορμαλ ανθρωπος που θα εβρισκε αυτο που ψαχνει στην Guitar store , παραυτα θα πηγαινε στον thomann να το αγορασει. Αν υπαχρει τετοιος ανθρωπος τοτε πιστευω οτι θα ειχε τους λογους του , οπως η
τιμη , το συγκεκριμενο χρωμα που ψαχνει , επιπλεον περιφερειακα , θηκες κτλ που μπορει να εδινε ο thomann. Μαγαζια με σωστη φιλοσοφια ( κουρμπης . καγμακης ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ , λογοθετης , Telesound στην αλλη ακρη στο αιγαλεω) επιβιωνουν μια χαρα.
Επειδη μιλαμε για το συγκεκριμενο μαγαζι ( πρωην Guitar store ) , τα δυο παλικαρακια που ειχε μεσα , πηγαινες καθημερινη στο ρεπο σου , να ακουσεις εναν ενισχυτη που γουσταρες να αγορασεις , αν οχι αμεσα , αλλα τουλαχιστον ειχες gasαρει και ηθελες τελος παντων να μπεις στην διαδικασια να προχωρησεις σε μαζεμα χρηματων αν σου αρεσει και σου ελεγε ο τυπακος με
αδειο το μαγαζι οτι φιλε δεν γινεται γιατι πρεπει να κλεισεις ραντεβου.
Του ελεγες , ρε παιχτη εχω ερθει απο γλυφαδα , απαντηση του οτι δεν μπορει να κανει κατι. Ειναι η τακτικη του μαγαζιου . Ε ξαναπατας ? εγω οχι. Εν αντιθεσει μαγαζια οπως ο κουρμπης , ο λογοθετης , κτλ περνας απεξω και λες γεια και σε τραβανε μεσα με το ζορι να ακουσεις τι καινουριο εχουν φερει... ΕΕΕ οι μεν επιβιωνουν και δεν χωρας να κατσεις μεσα , και με πολυ λιγοτερο εξοπλισμο και δε οχι . Ο gs που ειχε μεσα οτι καλυτερο υπηρχε απο ενισχυτες και κιθαρες τωρα ειναι σε αθλια κατασταση !!
Παρεπιπτοντως να πω οτι προσωπικα οτι εχω απο εξοπλισμο , που ορισμενοι γνωριζετε τι εχουν περασει απο τα χερια μου ειναι ολα αγοραμσενα απο Ελλαδα !!! Οποτε δεν υπαρχει προσωπικο αποθημενο !!!!!