Κάρτα UAD. Γιατί να την πάρω;

Το ensoniq εννοείται.Αλλά η γνώμη σου είναι σεβαστή όπως ελπίζω να είναι και η δική μου.Τώρα αν έχεις κάποιο κόλημα με τα αμάξια μπορείς να μπείς σε κάποιο άλλο φόρουμ σε κάποιο άλλο site.

Γιατι νομίζεις οτι μιλάς εκ μέρους όλου του φόρουμ 'αρχηγε μου' ?

γιατι οπως ειπες και εσυ

δεν νομίζω απο τα 3000 + μέλη να τα έχει έστω και ενας αυθεντικά.
ειμαστε ολοι μας "κλεφτες" λογισμικου

αλλα τελος παντων δεν νομιζω να υπαρχει ελπιδα συνεννοησης μεταξυ μας οποτε I rest my case.. :roll:

Αυτά είναι δικά σου λόγια και δικά σου συμπεράσματα.Καλό θα είναι να μήν το συνεχίσουμε για ευνόητους λόγους.

Πάντως θα ήθελα να δω από άλλα μέλη πόσο "λαθος" βγήκα στο πόσοι διαθέτουν αυθεντικά plug in και αν τα συγκρίνουν με hardware.

Και τελευταίο για τον Superfunk.Ειναι ωραία να οδηγείς ένα impreza sto Gran Turismo 4 αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα.Ελπίζω να συνενοηθήκαμε.

Αυτά είναι δικά σου λόγια και δικά σου συμπεράσματα
:roll:

α,δηλ.δεν εγραψες αυτα που εχω κανει quote παραπανω...εγω τα εγραψα... :roll:

τωρα για τα περι Grand Τurismo η επιστημη σηκωνει τα χερια της ψηλα... :lol: (με αλλα λογια δεν μπορω να καταλάβω καν τι εννοεις! :lol: )

τωρα για τα περι Grand Τurismo η επιστημη σηκωνει τα χερια της ψηλα... :lol: (με αλλα λογια δεν μπορω να καταλάβω καν τι εννοεις! :lol: )
Μάλλον το παλικάρι θέλει να πει ότι μπορεί οι virtual εξομοιώσεις των διαφόρων effects units να είναι απλά ΟΚ αλλά καμία σχέση με το real thing, το hardware δηλαδή... :roll:

Α, και παρεμπιπτόντως θα συμφωνήσω με τα λεγόμενα του Superfunk, αν και δεν έχω original τα Waves, απλούστατα γιατί δεν τα χρησιμοποιώ. Αλλά έπαιξα σε παραγωγή που ο παραγωγός τα χρησιμοποίησε και κατάλαβα κι εγώ κάποια πράγματα! :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
σκασε ΕΣΥ!!ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ! :twisted: :lol: :lol:

Για να μην αρχισω να μιλαω για τα..τρισαθλια copies stratocaster που φτιανεις στο γκαραζ σου!!! :twisted: :lol:

Θα σε πιασω ομως δεν θα σε πιασω..... :lol: :lol: :lol:

σκασε ΕΣΥ!!ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΑΡΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ! :twisted: :lol: :lol: Για να μην αρχισω να μιλαω για τα..τρισαθλια copies stratocaster που φτιανεις στο γκαραζ σου!!! :twisted: :lol:

Θα σε πιασω ομως δεν θα σε πιασω..... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για τις Strat' date=' guilty as charged your honor!!

Για το λογισμικό... δυστυχώς... [b']άλλοι κλέβουν εμένα[/b], αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία... :?

Put the logsm down! :lol: :lol:

Το θέμα έχει ξεφύγει!!! Και ένα real Plug in μπορεί να το κλέψει κανείς, αυτό δεν το κάνει ανώτερο ή κατότερο από το virtual όμως!

το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,το κανει,

το κανει!!!!!

:lol: :lol:

που θα μου πεις εσυ εμενα!! :lol:

αλλωστε οταν βαλαμε πλαϊ-πλαϊ την Neve που εκλεψα απο τα Abbey Road περυσι με το νομιμα αγορασμενο pc σου που ετρεχε ενα προγραμμα At :lol: ari απο τα 80s το PC σου δεν ακουγονταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανωτερο??

Νομιζα οτι και οι δύο είχαμε μείνει στο να μην το συνεχίσουμε για πολλούς και ευνόητους λόγους.Το να κανεις πλακίτσα με τον φίλο σου τον abraxas και να κοροιδεύεις το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο και άνανδρο.Χαλάρωσε λίγο.........

Νομιζα οτι και οι δύο είχαμε μείνει στο να μην το συνεχίσουμε για πολλούς και ευνόητους λόγους.Το να κανεις πλακίτσα με τον φίλο σου τον abraxas και να κοροιδεύεις το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο και άνανδρο.Χαλάρωσε λίγο.........
Φίλε μου συμφωνώ ότι ο SF ξέφυγε λίγο αλλά αυτό που πρέπει να δεις είναι το point που υπάρχει στα posts του SF, του Abraxas, του Fleamail, τα δικά μου and so on.

Το point αυτό είναι ότι δεν υπάρχει καμία λογική στο συσχετισμό που έκανες μεταξύ της ποιότητας των Waves και της τιμής τους. Εσύ είπες ότι ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν ή μπορούν να έχουν τα Waves αγορασμένα original επειδή είναι πανάκριβα (και όντως είναι) οπότε το Ensoniq σου που αγόρασες 350 ευρώ είναι καλύτερο. Το ότι τα δύο θέματα είναι τελείως άσχετα ελπίζω να το καταλαβαίνεις γιατί βγάζει μάτι.

Τώρα, αν εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το Ensoniq σου είναι καλύτερο από τα reverbs των Waves, δικαίωμά σου. Απλά πριν μερικά posts είπες ότι αν κάποιος σου υποδείξει ένα plug-in reverb καλύτερο του Ensoniq σου, θα του το χάριζες. Δεν μίλησες για τιμή. ¶ρα, πιθανώς ΟΝΤΩΣ τα Waves προσφέρουν καλύτερο βάθος και ισχύει το ρητό "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" που όπως ξέρεις δεν βγήκε τυχαία.

Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα με τη δική μου συμπεριφορά απέναντί σου γιατί θέλω μόνο να αντιληφθείς τί θέλουμε να σου πούμε, με κάπως περίεργο τρόπο είναι η αλήθεια! :) :) :) :)

Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα γιατί δεν έχω καταλάβει...

τι εννοείτε όταν λέτε καλό reverb και με ποια κριτήρια κάποιο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο...δεν είδα να τίθεται πουθενά κάποιο σημείο αναφοράς...

το αόριστα "αυτό είναι καλό κι αυτό κακό" ανεξαρτήτως τιμής και hardware ή software υλοποίησης, δεν με βοηθάει να καταλάβω...

είναι και το αλτσχάιμερ στα πρόθυρα...συγχωρείστε με... :roll:

Φίλε μου, μείνε λίγο περισσότερο στο φόρουμ και δες τι μπορείς να πάρεις από τη γνώμη των άλλων, πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που μας πρόσφερες ήταν χαρακτηρισμοί ('για κλάματα' κλπ), υποθέσεις περί της νομιμότητας των μελών του φόρουμ και τελικά φυγομαχία όταν τα πράγματα ζόρισαν. Στη δική μου ερώτηση δεν απάντησες.

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ελαφρώς γελοίοι και μας αρέσει να κάνουμε πλακίτσα... πάντως για τον ανδρισμό μας έχουμε προ πολλού πάψει να έχουμε αμφιβολίες... εσύ; :D :D

Να κάνω κι εγώ μια ερωτησούλα γιατί δεν έχω καταλάβει...τι εννοείτε όταν λέτε καλό reverb και με ποια κριτήρια κάποιο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο...δεν είδα να τίθεται πουθενά κάποιο σημείο αναφοράς...

το αόριστα "αυτό είναι καλό κι αυτό κακό" ανεξαρτήτως τιμής και hardware ή software υλοποίησης' date=' δεν με βοηθάει να καταλάβω...

είναι και το αλτσχάιμερ στα πρόθυρα...συγχωρείστε με... :roll:[/quote']

Για μένα το "καλύτερο" reverb είναι αυτό που ακούγεται φυσικό και όχι ψεύτικο, αυτό που μπορείς να παραμετροποιήσεις κατά το δοκούν και να διατηρεί τη φυσικότητα του, αυτό που δίνει καλύτερα την αίσθηση του βάθους χωρίς να "απλώνει" υπερβολικά ο ήχος.

Κατά την ταπεινή (και δίχως γνώσεις) άποψή μου... 8)

Καμιά φορά και το λύσσα μετράει... βλέπε σαρδέλα στα κάρβουνα+μπυρόκρασους...

Trending...

Νέα θέματα

Back