Kάν'το μόνος σου... κιθάρα!

Vegeterian

Της παρέας
Έφτιαχνα μία παραγγελία στο θόμαν σήμερα και κοίτα τι πήρε το μάτι μου!

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_e_guitar_kit_t_style.htm

Άν τι πάρω τι πρέπει να κάνω ξέρει κανείς? Βάφή και συναρμολόγηση μόνο?

Αξίζει το κόπο λέτε να κάνω μία προσπάθεια? Είναι και λίγα τα λευτά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τζάμπα λεφτά...θύμισε μου αύριο να σου δείξω από το site μου ένα πλήρες θέμα για το συγκεκριμένο κιτ.

marathon είπε:
Τζάμπα λεφτά...θύμισε μου αύριο να σου δείξω από το site μου ένα πλήρες θέμα για το συγκεκριμένο κιτ.
πω πω - 10 δευτερολεπτα πιο πριν και θα τον παρεπεμπτα στην σελιδα σου που εχεις κανει το αρθρο..........χαχαχαχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Στείλτον στη σελίδα μου (γράφω από το Ipod και δεν μπορώνα κάνω link). Εκεί θα βρεις και κάποια κιτ που αξίζουν περισσότερο.

marathon είπε:
Στείλτον στη σελίδα μου (γράφω από το Ipod και δεν μπορώνα κάνω link)
Tech Freak...  ;D για αυτό είσαι ο αγαπημένος μου...  ;)

ΥΓ: Θα έρθεις αύριο στον Κώστα;

Αύριο, δεν θα είναι συναυλία... θα είναι διαδήλωση ;D

Vegeterian είπε:
Ρε φίλε  :P ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕΕ  :P

ΚΑΝΤΩ ΜΟΝΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕ

Το θέμα είναι να τη φτιάξεις μόνος όπως θές?

Απλά ρωτάει αν είναι εύκολο και τί χρειάζεται! Έτσι για την εμπειρία και την ομορφιά!

Ρε φιλε, ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕ πριν απαντησεις προσπαθησε να καταλαβεις τι εννοει ο αλλος!!!!

Για μενα δεν υπαρχει νοημα να συναρμολογω κιθαρες εξου και η απαντηση μου. Υπαρχουν τοσα ετοιμα μοντελα σε τοσα χρωματα με τοσους συνδιασμους που η ''καστομια'' πρεπει να ειναι πολυ εξειδικευμενη και συνειδητοποιημενη για να εχει νοημα. Τωρα να παρω με 70 ευρω δυο ξυλα να τα ενωσω και να βιδωσω και μερικες βιδες και μετα να μπω στο ΝΟΙΖ και να ανοιξω θεμα τι μαγνητες προτινεται για partcaster οι οποιοι θα στοιχησουν οσο η το project και παραπανω!

Για να σε προλαβω, δεν λεω οτι θα κανεις αυτο, μην μπουμε σε τετοια αντιπαραθεση, απλα αυτη ειναι η αποψη μου. ;)

Σε αλλους τους αρεσει να το κανουν no problem!

Είχα πριν κανα χρόνο την ίδια απορία...

Αγόρασα το Τkit, πιστεύοντας οτι θα φτιάξω κάτι στα γούστα μου, αλλά από playability την είχα κλαμμένη.

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε άναυδο, γιατί η κιθάρα ΠΑΙΖΕΙ και παίζει καλά.

Οι μαγνήτες είναι μια χαρά, το μπράτσο χαρτί, το Truss rodd ακούει. Θέλει τα τριψίματά της, τα βαψίματα, το σετάρισμα και φυσικά τη συναρμολόγηση. Το θεωρώ εξαιρετική αρχή για κάποιον που θέλει να αρχίσει να ψάχνεται με την κατασκευή οργάνων.

Μου έκανε εντύπωση η καλή ποιότητα συναρμογής, τα σωστά τρυπήματα. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Έχει τα πάντα, μέχρι και χορδές!!!

Παραθέτω δυο πρόχειρες φωτο από το κινητό, μόλις αδειάσω λίγο θα σηκώσω και κλιπάκια να την ακούσετε.

Ήδη φτιάχνω το Lespaul kit για μένα και άλλη μια Tele για ένα συνάδελφο που ...ζήλεψε!

Φώτος και mp3s το συντομότερο δυνατό!

Μην το σκέφτεσαι, σε αυτά τα λεφτά, έχεις και τη χαρά του οτι έχεις φτιάξει κάτι μόνος σου!!

Χαιρετώ,

Γιάννης

DSC01396.JPG

DSC01397.JPG

yannakis είπε:
Ήδη φτιάχνω το Lespaul kit για μένα και άλλη μια Tele για ένα συνάδελφο που ...ζήλεψε!

Μην το σκέφτεσαι, σε αυτά τα λεφτά, έχεις και τη χαρά του οτι έχεις φτιάξει κάτι μόνος σου!!

Χαιρετώ,

Γιάννης
οταν τελειωσεις με το καλο το LP πες μας εντυπωσεις μιας και μου λειπει απο την συλλογη μου μια LP σχημα  ;D ;D ;D ;D και το ψηνω πολυ ασχημα να σου πω την αληθεια να αγκαρεψω τον mara(αμα ακουει) να την βαψει σε στυλ hetfield ;D ;D ;D ;D ;D

yannakis είπε:
Είχα πριν κανα χρόνο την ίδια απορία...

Αγόρασα το Τkit, πιστεύοντας οτι θα φτιάξω κάτι στα γούστα μου, αλλά από playability την είχα κλαμμένη.

Το τελικό αποτέλεσμα με άφησε άναυδο, γιατί η κιθάρα ΠΑΙΖΕΙ και παίζει καλά.

Οι μαγνήτες είναι μια χαρά, το μπράτσο χαρτί, το Truss rodd ακούει. Θέλει τα τριψίματά της, τα βαψίματα, το σετάρισμα και φυσικά τη συναρμολόγηση. Το θεωρώ εξαιρετική αρχή για κάποιον που θέλει να αρχίσει να ψάχνεται με την κατασκευή οργάνων.

Μου έκανε εντύπωση η καλή ποιότητα συναρμογής, τα σωστά τρυπήματα. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Έχει τα πάντα, μέχρι και χορδές!!!

Παραθέτω δυο πρόχειρες φωτο από το κινητό, μόλις αδειάσω λίγο θα σηκώσω και κλιπάκια να την ακούσετε.

Χαιρετώ,

Γιάννης
Kαλά έχω πάθει... Η κιθάρα που έφτιαξες είναι κούκλα!!! Άν έχεις χρόνο κάποια στιγμή θα σου στείλω μερικές ερωτήσεις που έχω  :P

notlrac είπε:
Ρε φιλε, ΡΕ ΦΙΛΕΕΕΕΕΕΕ πριν απαντησεις προσπαθησε να καταλαβεις τι εννοει ο αλλος!!!!

Για μενα δεν υπαρχει νοημα να συναρμολογω κιθαρες εξου και η απαντηση μου. Υπαρχουν τοσα ετοιμα μοντελα σε τοσα χρωματα με τοσους συνδιασμους που η ''καστομια'' πρεπει να ειναι πολυ εξειδικευμενη και συνειδητοποιημενη για να εχει νοημα. Τωρα να παρω με 70 ευρω δυο ξυλα να τα ενωσω και να βιδωσω και μερικες βιδες και μετα να μπω στο ΝΟΙΖ και να ανοιξω θεμα τι μαγνητες προτινεται για partcaster οι οποιοι θα στοιχησουν οσο η το project και παραπανω!

Για να σε προλαβω, δεν λεω οτι θα κανεις αυτο, μην μπουμε σε τετοια αντιπαραθεση, απλα αυτη ειναι η αποψη μου. ;)

Σε αλλους τους αρεσει να το κανουν no problem!
Έχει μαγνήτες μέσα το πακέτο   :P

Πέρα απτη πλάκα τώρα απλά σαν ασχολία εννοούσα να έκανα κάτι τώρα το καλοκαίρι να περνάει ευχάριστα η ώρα!

Vegeterian είπε:
Έχει μαγνήτες μέσα το πακέτο   :P

Πέρα απτη πλάκα τώρα απλά σαν ασχολία εννοούσα να έκανα κάτι τώρα το καλοκαίρι να περνάει ευχάριστα η ώρα!
και καλα θα κανεις - εδω μου εβαλες και εμενα φιτιλιες ;D ;D

εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα το πακετο - μονο κατσαβιδια δεν εχει ----- Ε!!! κανε και εσυ κατι  ;D ;D ;D

messalion είπε:
και καλα θα κανεις - εδω μου εβαλες και εμενα φιτιλιες ;D ;D

εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα το πακετο - μονο κατσαβιδια δεν εχει ----- Ε!!! κανε και εσυ κατι  ;D ;D ;D
Μόνο το βάψιμο με τρομάζει! Αλλά βλέποντας και κάνοντας!

Trending...

Νέα θέματα

Back