ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ζεστη....
Εμπνευσμενος απο το κλιπακι του φιλου μου το Pascal I made this.... ;D
general_heat.mp3
Εμπνευσμενος απο το κλιπακι του φιλου μου το Pascal I made this.... ;D
general_heat.mp3
παρασυρθηκα...η ζεστη φταιει..... ;DA, παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις σου οτι δεν κάνεις ποτέ, νομίζω ότι ΕΚΑΝΕΣ BEND
Η εμπνευση αφορα μονο τον τιτλο ε? Γιατι καμια σχεση τα δυο clips. O Pascal κλασσικος βρωμομπλουζας ;D, ενω εσυ παντα στο συναισθηματο-indie το γυρνας!Superfunk είπε:Εμπνευσμενος απο το κλιπακι του φιλου μου το Pascal I made this.... ;D
"γλίστρησε το δάκτυλο από τον ιδρώτα" πες καλύτεραSuperfunk είπε:παρασυρθηκα...η ζεστη φταιει..... ;D
Ουτε για πλακα,δεν τους αντεχω με την καμμια.... ;Dτι επιρροες ειχες απο joy division?
4 μετρα υψος..... ;DΤο Hammond στα Α είναι πολύ καλό , μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση ο ήχος (πρέπει να έχεις μεγάλο υπολογιστή , για να χωράει κοτζάμ leslie μέσα
μη ψαρωνεις,και εσυ αν ειχες ενα απλο και βασικο computer based studio οπως εγω & τα ειχες ολα στημενα και ετοιμα για recording τα ιδια θα εκανες.*ποσο εντυπωσιακο και εκνευριστικο το οτι τα φτιαχνει τσακ μπαμ?
leslie απο την TL ειναι (αν και οντως και με flanger μπορεις να βγαλεις τετοιο ηχο)...εκει που εισβαλει το flanger
Αλήθεια? Θα έλεγα κι εγώ ότι ακούω μια (μακρινή έστω) συγγένεια.Superfunk είπε:Ουτε για πλακα,δεν τους αντεχω με την καμμια.... ;D
Ενταξει γουστα ειναι αυτα,εμενα η τριπλομποτια μου αρεγει...(ειδικα με αυτον τον ΗΧΟ μποτας),αν ηταν διπλη θα ειχε οντως πιο swing feel αλλα εγω το ηθελα λιγο καθιστο και sticky λογω ...ζεστης...Νομίζω έχεις μια "μποτιά" παραπάνω. Επουσιώδες μεν αλλά μου χαλάει λίγο το laid back funk
στα ρυθμικα ενα σετακι flatwound Pyramids 2 εβδομαδων (ενταξει αυτες δεν χρειαζονται αλλαγμα...),στα Lead ενα φρεσκο σετακι EB... ;DΠόσα διαφορετικά σετ χορδών ακούσαμε στο κομμάτι;
Ε,ναι καποιοι ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ σαν και εσενα μπορει να εχουν προβλημα... ;DΜέχρι και που και σε αγχώνει.
ναι ρε, μεχρι να παω φανταρος θα το εχω το θεμα... ;DΣιγά, σιγά και να μην βιάζεσαι.
Μικρός είσαι ακόμα.
Μαζεύεις εμπειρίες και μαθαίνεις.
+1kostri είπε:Μπράβο κι από μένα!
Αλήθεια? Θα έλεγα κι εγώ ότι ακούω μια (μακρινή έστω) συγγένεια.
Πάντως σε όλα σου τα κομμάτια μου αρέσει πολύ το μπάσο. Το Ampeg SVX χρησιμοποιείς ακόμα?
Ε ναι, η τέχνη στηρίζει τον άνθρωπο σε στιγμές, εν προκειμένω, καύσωνος. ;DELIANIOS είπε:μαλλον δροσερο ηταν παρα καυσωνικο.
πρεπει να σε εδω στο στουντιο μου να το πεις. (σαχαρα ΚΑΙ με clima) ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkostri είπε:Ε ναι, η τέχνη στηρίζει τον άνθρωπο σε στιγμές, εν προκειμένω, καύσωνος. ;D
Αυτή είναι η περίπτωση που ο άνθρωπος στρέφεται εναντίον της τέχνης. ;DELIANIOS είπε:πρεπει να σε εδω στο στουντιο μου να το πεις. (σαχαρα ΚΑΙ με clima) ;D ;D ;D ;D ;D ;D