κανει αυτο το τρφοδοτικο για τα πεταλακια μου?

Kokakias

Θαμώνας
κανει αυτο το τρφοδοτικο για τα πεταλακια μου?

εχω το τροφοδοτικο μιας πεταλιερας και θελω να δω αν μπορει να χρησημοποιηθει και για τα πεταλακια της boss.τα στοιχεια ειναι τα εξης

input ac100-240v 50/60hz 1A

outuput d 9Vdc/0.5A MAX 4.5 W

λοιπον κανει αυτο το τρφοδοτικο για πεταλακια?

δεν το εχω δοκιμασει μιας και δεν θελω να παρω ρισκο.

Ευχαριστω

Λοιπον παρτε μια φωτο που εβγαλα στην ταμπελα του τροφοδοτικου διοτι δεν καταλαβαινω ΓΡΙ απόσα λετε.
p9080146.jpg

Το τροφοδοτικό που έστειλες στη φώτο δείχνει κάτω κάτω σε ένα σχηματάκι ότι το κέντρο του βύσματός του είναι το αρνητικό και το γύρω γύρω θετικό. Αυτό λέγεται negative-center center negative. Δες στα specs των πεταλιών σου τι είδους power adaptor μπορούν να πάρουν, αν δέχονται negative ή positive center center positive. Νομίζω πως και τα Boss δέχονται negative center center negative όπως τα πιο πολλά πετάλια που κυκλοφορούν. Αν κάποιο πετάλι παίρνει positive, δηλαδή το ανάποδο από αυτό που έχεις, μπορείς να πάρεις ένα βυσματάκι που αντιστρέφει την πολικότητα και μπαίνει ανάμεσα στο βύσμα του τροφοδοτικού σου και στην είσοδο ρεύματος του πεταλιού.

Όσον αφορά τα πόσα πετάλια μπορείς να βάλεις τσέκαρε απο τα specs τους πόσο καταναλώνει καθένα. Συνήθως γράφουνε Watts ή current draw σε amper mA (milliampere). Στη σελίδα της Boss τα γράφει. Ας πούμε το Boss DD-3 Delay έχει:

current draw 45 to 65 mA (DC 9 V) δηλαδή καταναλώνει περίπου 0.065Α*9Ω = 0.585 Watt. 0.065A * 9V = 0.585W

Φρόντισε το άθροισμα της κατανάλωσης από όλα τα πετάλια που θα βάλεις να μην ξεπερνάει να είναι λιγότερο από τα 4.5 Watt που μπορεί να δώσει ο adaptor σου. Αλλιώς πάρε έναν adaptor σαν κι αυτόν που έχεις 9V DC αλλά να μπορεί να δώσει πιο πολλά Amper.

Φρόντισε το άθροισμα της κατανάλωσης από όλα τα πετάλια που θα βάλεις να μην ξεπερνάει τα 4.5 Watt που μπορεί να δώσει ο adaptor σου. Αλλιώς πάρε έναν adaptor σαν κι αυτόν που έχεις 9V DC αλλά να μπορεί να δώσει πιο πολλά Amper.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βασικα να πουμε πηρα ρισκο και το εβαλα σε ενα "αχρηστο" σε ποιοτητα πεταλι behringer και δουλεψε τελεια.εχω σκοπο να παρο ενα συνεχομενο καλωδιο για να τροφοδοτω ολα μου τα πεταλα αν ειναι ικανο αυτο το power suppley

Στη φωτό εμφανίζονται τα στοιχεία που μας έγραψες στο αρχικό σου post.

Kokakias είπε:
input ac100-240v 50/60hz 1A

outuput d 9Vdc/0.5A MAX 4.5 W
Δεν μας είπες πόσα πεταλάκια θες να τροφοδοτήσεις ταυτόχρονα και ποιά.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Στη φωτό εμφανίζονται τα στοιχεία που μας έγραψες στο αρχικό σου post.

Δεν μας είπες πόσα πεταλάκια θες να τροφοδοτήσεις ταυτόχρονα και ποιά.
zoom g1xn πεταλιερα

boss ds-1 πεταλακι

boss ns-1 πεταλακι

μεχρι τοσα μεχρι 3 δηλαδη προς το παρον/

Kokakias είπε:
zoom g1xn πεταλιερα

boss ds-1 πεταλακι

boss ns-1 πεταλακι

μεχρι τοσα μεχρι 3 δηλαδη προς το παρον/
Γιά να στο πω απλά, δεν έχει να κάνει με την ποσότητα αλλά με το σύνολο της κατανάλωσης σε mA όλων των συσκευών που θα βάλεις στην έξοδο του τροφοδοτικού σε σχέση με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Τώρα το κατάλαβες;

Λοιπόν τα δύο συγκεκριμένα BOSS πεταλάκια μπορείς να τα βάλεις άνετα. Έχουν μικρή κατανάλωση.

Η πεταλιέρα είναι καί αυτή 9VDC center negative που σημαίνει μπορείς να βάλεις καί αυτή χωρίς μετατροπέα πολικότητας.

Τώρα, η πεταλιέρα μόνη της είναι 300mA συν τα δύο πεταλάκια είσαι εντάξει.

Υπάρχει μία εκδοχή.

Αν το τροφοδοτικό είναι Κινέζικο της πλάκας, μπορεί κάποια στιγμή να σου ζεσταθεί, μπορεί.

Έχε το νού σου.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Γιά να στο πω απλά, δεν έχει να κάνει με την ποσότητα αλλά με το σύνολο της κατανάλωσης σε mA όλων των συσκευών που θα βάλεις στην έξοδο του τροφοδοτικού σε σχέση με το συγκεκριμένο τροφοδοτικό. Τώρα το κατάλαβες;

Λοιπόν τα δύο συγκεκριμένα BOSS πεταλάκια μπορείς να τα βάλεις άνετα. Έχουν μικρή κατανάλωση.

Η πεταλιέρα είναι καί αυτή 9VDC center negative που σημαίνει μπορείς να βάλεις καί αυτή χωρίς μετατροπέα πολικότητας.

Τώρα, η πεταλιέρα μόνη της είναι 300mA συν τα δύο πεταλάκια είσαι εντάξει.

Υπάρχει μία εκδοχή.

Αν το τροφοδοτικό είναι Κινέζικο της πλάκας, μπορεί κάποια στιγμή να σου ζεσταθεί, μπορεί.

Έχε το νού σου.
βασικα το τροφοδοτικο ειναι ΚΑΙ για την πεταλιερα διοτι ειναι της πεταλιερας.η πεταλιερα επισης λειτουργει με 4 αα μπαταριες.αρα εχει μικρο input AC. τωρα και καιρο που το χρησημοποιω στο behringer um300 δεν εχω προβλημα αλλα καλου κακου ας παω να παρω το γνησιο boss psa-220

Kokakias είπε:
βασικα το τροφοδοτικο ειναι ΚΑΙ για την πεταλιερα διοτι ειναι της πεταλιερας.η πεταλιερα επισης λειτουργει με 4 αα μπαταριες.αρα εχει μικρο input AC DC. τωρα και καιρο που το χρησημοποιω στο behringer um300 δεν εχω προβλημα αλλα καλου κακου ας παω να παρω το γνησιο boss psa-220
Λίγα λίγα μας τα λες  ;DΤο καλύτερο που έχεις να κάνεις.

Άσε το τροφοδοτικό της πεταλιέρας μόνο γιά την πεταλιέρα και πάρε ένα ξεχωριστό τροφοδοτικό μόνο γιά τα δύο πεταλάκια.

Καλή συνέχεια.

♪♫♪

Trending...

Νέα θέματα

Back