διαβασε το πρωτο post.shelter είπε:Κάτσε ρε Ρούμπη...
Εσύ μέσα σε αυτό το θέμα μας είπες ότι όσοι έχουμε κάρμα είμαστε γλύφτες, ότι όσοι διαφωνούμε δεν το λέμε (ελεος...) και ότι είμαστε μαλάκες... (το έγραψες παραπάνω).
Για να μην πω ότι μας απειλείς και προσωπικά κάποιους...
Γιατι ξεκίνησες αυτό το θέμα?
το αστερατος που το ειδες?Stinky είπε:Ωπ τι εχουμε εδω? Skantzos αστερατος και +3 καρμα?
Στειλατε τον προβοκατορα σας? Δεν θα περασει αυτο!
;D ;D ;D
γνωμη μου ειναι πως οποιος εχει εμπλακει σε 5 καβγαδες (τους οποιους εχει ξεκινησει μονος του) δεν περιμενει το πρασινο αρκουδι για να χασει την σοβαροτητα του!βλακεια!
Ο ιδιος που προσπαθει να βρει το δικιο του κατανταει να χανει τη σοβαροτητα με τετοια ποστς. Δε μπορει να σε παρει καποιος αλλος στα σοβαρα αν δεν παιρνεις στα σοβαρα τις προσπαθειες σου.
Sorry, αλλά : http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_lawbrougos7 είπε:Αλλα κυριοι να ξερετε το εξης για αυτους που χαιδευετε τα αυτια τους ενω καφριζουν κ ειρωνευεστε εμας που σας ζηταμε το αυτονοητο. Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ αλλα και ο ΧΙΤΛΕΡ νομιζαν οτι οι αλλοι ειχαν προβλημα και οχι αυτες οι ''ιδαιτερες'' προσωπικοτητες .Τωρα τι να σας πω κοψτε και ραψτε μονοι σας ...Εσεις εχετε το πεπονι εσεις και το μαχαιρι..το μονο που μενει ειναι και το μυαλο για να τα χρησιμοποιησετε!
Έχεις ταλέντο στο να χάνεις το δίκιο σουroubi είπε:διαβασε το πρωτο post.
και αν δεν παρεις αππαντηση ε τοτε εισαι μ*****
μπορεί να εννοούσε μάστοραςChainsling είπε:Έχεις ταλέντο στο να χάνεις το δίκιο σου
Και γλύφτης, και πουλάω και μαγκιά μέσω πληκτρολογίων...roubi είπε:διαβασε το πρωτο post.
και αν δεν παρεις αππαντηση ε τοτε εισαι μ*****
ε καμια φορα δεν γινετε...αμα σε κανουν υφαιστιο ..ε..πρεπει να χυσεις.Chainsling είπε:Έχεις ταλέντο στο να χάνεις το δίκιο σου
δενσχολιαζωκαθολου.Andreas Black είπε:ε καμια φορα δεν γινετε...αμα σε κανουν υφαιστιο ..ε..πρεπει να χυσεις.
χαχαχα! ;D ;Dμπορεί να εννοούσε μάστορας![]()
δε σε ειπα γλυφτη.γινεται να το καταλαβεις?ουτε οτι οσοι εχουν - ειναι αδικημενοι!!ουτε οτι οσοι εχουν + ειναι γλυφτες.σχολιασα το γεγονος οτι συμβαινει να αδικουνται καποιοι και καποιοι αλλοι να επωφελουνται.κοινως υπαρχουν γλυφτες εδω με + και αδικημενοι με -.αλλα ο σκοπος του θεματος που ανοιξα δεν ειναι το καρμα αποκλειστικα αλλα η γενικη συμπεριφορα καποιων εδωshelter είπε:Και γλύφτης, και πουλάω και μαγκιά μέσω πληκτρολογίων...
¨Ετσι εξηγούνται και τα κάρμα...
Να σαι καλά Ρούμπη...
Τι να σχολιάσεις?...το Υφαίστιο, θέλει Η και ΕΙ, ΗφαίστειοBigAlejandro είπε:δενσχολιαζωκαθολου.
Sorry, αλλα αυτο ειναι απαραδεκτο. Αυτο ακριβως ειναι η δουλεια σου ως mod, να σταματας την "αυτοαμυνα" ανεξαρτητα με το ποιος εχει δικιο, ειδικα οταν εμπλεκεσαι εσυ ο ιδιος. Αν δεν τηρεις εσυ τους κανονισμους γιατι να τους τηρησουν οι αλλοι? Δε λεω να μην αντιδρασεις, μπορεις να ριξεις ενα ωραιοτατο ban φανταζομαι. Αν αρχισουν οι mods τα βρισιδια τι θα κανει ο υπολοιπος κοσμος?Superfunk είπε:ειναι παντως συμφωνο με τους κανονισμους της αυτοαμυνας (δεν ειμαι Χριστιανος ,οταν με βριζουν η μου επιτιθενται αντιδρω οπως ολοι,δεν εχω επιτεθει ποτε πρωτος σε καποιον)