Πληροφοριακα : τα βιντακια απο u-tube δεν θελουν copy Embed, αλλα copy url, πλεονpunksnotdead είπε:Είμαι ο μόνος που δεν μπορώ να δώ τα embbed βιντεάκια απο you tube που ποστάρονται...;
Σε όλα τα άλλα sites μπορώ, είναι φαινόμενο μόνο του noiz..
Εμφανίζονται, αλλά σαν εικόνες, δεν μπορώ να κλικάρω δηλαδή πανώ στο play...
Πληροφοριακα, χρησιμοποιοώ την 1.7.13 έκδοση του Mozilla...
+1evris είπε:2) Τα κειμενα στο textarea των σχολιων δεν κανουν wrap αυτοματα στην κατω γραμμη (η ισως κανουν αν συνεχισω να γραφω στα τυφλα και εκει που δεν φαινεται). Μαλλον εχουν μηκος μεγαλυτερο απο οσο χωραει η οθονη μου και δεν φαινεται το τελος τους...
Vrass είπε:Θα μπορούσε στην αρίθμηση των σελίδων κατω αριστερά να προστεθεί και το κλασσικό "προηγούμενη-επόμενη" Αυτό που έχει τώρα κάτω δεξιά με παει στο επόμενο θέμα...
Μου λείπειειειειει!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DΕπίσης, όταν ένα thread έχει πάνω από μία σελίδα, δεν υπάρχει "Επόμενο" και "Προηγούμενο", και πρέπει να "σημαδεύεις" τον αριθμό της σελίδας που θες να πας.
Για να μην παίρνω τσάμπα credits, εγώ δεν έχω κάνει τίποτα στην όλη αναβάθμιση. Είναι μερικές φορές που οι ευχαριστίες σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα...bloody_sunday είπε:Τεσπα, δεν πρέπει να παραλείψω να ξαναπω μπράβο στον Μπος και σε όλους όσους φτιάχνουν το φόρουμ (Wow!, gerasimo, fleamail κλπ) για (α) την μεγάλη τους προσπάθεια για κάτι τόσο εύχρηστο, (β) το γεγονός ότι του αφιερώνουν αφιλοκερδώς ένα σημαντικό κομμάτι του ελεύθερου χρόνου τους...
Συμφωνώforensick είπε:Δεν ξερω αν το εχει ξαναπει καποιος, αλλα μια καλη προσθήκη(στα μάτια μου τουλάχιστον) θα ήταν αυτή του multiquote το οποίο βολεύει πάρα πολυ.
Aυτό υπάρχειΕπίσης θα μπορούσε να υπάρχει και η επιλογή του quick replay.
Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, με TFT, και ανάλυση 1024x768.... :-\bloody_sunday είπε:Edit: A, και μου τρώει το nickname!! Moνίμως φαίνομαι σαν bloody_sunda!!
Προφίλ => Ρυθμίσεις Εμφάνισηςforensick είπε:.......
Επίσης θα μπορούσε να υπάρχει και η επιλογή του quick replay.