έπειτα από πόσο πειραματισμό βρήκα ότι η ρύθμιση είναι στο προφίλ και συγκεκριμένα ηyameth είπε:Να χαρώ εγώ άτομα που ασχολούνται με high tech! ;D ;D ;D
Μπαγάσικα όλα σας... πέρα από 1-2 θέματα που ψάχνω ακόμη, όλα τ' άλλα είναι θέμα παραμετροποίησης των προσωπικών σας ρυθμίσεων. 'Οπως:
1.Όταν πατάω παράθεση μου το βγάζει στη γρήγορη απάντηση και όχι στη κανονική, με αποτέλεσμα να είναι ψιλοσπαστικό
και όχι το εμφάνιση ενεργοποιημένη. Λίγο πιο κατανοητό να ήταν (ή εγώ να μην ήμουν τόσο στόκος) θα ήταν καλύτεραΧρήση γρήγορης απάντησης κατά την εμφάνιση θεμάτων: εμφάνιση απενεργοποιημένη
Vrass είπε:Θα μπορούσε στην αρίθμηση των σελίδων κατω αριστερά να προστεθεί και το κλασσικό "προηγούμενη-επόμενη" Αυτό που έχει τώρα κάτω δεξιά με παει στο επόμενο θέμα...
Μόνο σε μένα (άντε, και ο Vrass ;D) φαίνεται ψιλοπεριττό το "επόμενο-προηγούμενο" thread?Επίσης, όταν ένα thread έχει πάνω από μία σελίδα, δεν υπάρχει "Επόμενο" και "Προηγούμενο", και πρέπει να "σημαδεύεις" τον αριθμό της σελίδας που θες να πας.
Nαι, κάποια subforums έχουν αποκλειστεί από την Ηοmepage...Angelos είπε:Ωραία η αλλαγή στην πρώτη σελίδα με τα νέα θέματα γραμμή-γραμμή.
Δεν εμφανίζονται όμως θέματα απο όλα τα subforums, είναι σκόπιμα έτσι ?
Αν αφήσεις τη δυνατότητα να πληκτρολογούν οι χρήστες σου τους χαρακτήρες > και <, μερικές φορές δημιουργείται τρύπα ασφάλειας για επίδοξους χακεράδες, οπότε μάλλον για αυτό το σύστημα θα τα κόβει (IMHO)...punksnotdead είπε:Α, και κάτι άλλο, ασήμαντο, αλλά μου την έσπασε 2 φορές..
Στο shoutbox, αν γράψεις κάτι μέσα σε εισαγωγικά (<<>>δεν εμφανίζεται καθόλου...!! Μπορεί να λυθεί...;
Mονο σε και από άτριχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τελοςςςς...neeq είπε:Θέλω να δώ πόσες φορές και για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθεί το smiley :-*
Απ'ότι βλέπω στη φωτο σου δεν είσαι για πολλά πολλά...Vrass είπε:Θέλω να δώ πόσες φορές και για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθεί το smiley :-*
Mονο σε και από άτριχους μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τελοςςςς...
Πάντως αντί για αυτό :-* θα μπορούσε να μπει το κλασσικό παντού πλεον LOL.