Μόλις την είδα, το σώμα της μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι clopyright από Rickenbacker... (στο πιο άσχημο εννοείται...!). Και το χρώμα της... έχει ολίγον τι από τραπεζάκι...
Είναι από μια περίοδο που προσπαθούσαν οι δύο γνωστές εταιρίες να κερδίσουν η μία το κοινό της άλλης βγάζοντας κάτι τέτοια μοντέλα. Εχει και η Fender κάτι ακυρα μαονένια κατασκευάσματα με humbuckers αλλά καμία σχέση με Les Paul, SG και Gibson γενικότερα. Αυτό πρέπει να είχε γίνει για μία περίοδο στα τέλη των 70'ς αν δεν κάνω λάθος. Μετά καταλάβαν και οι δυο ότι είναι κορυφαίοι ο καθένας στο είδος του και κόψαν τα ακροβατικά.
Δεν ξέρω αν παίζει καλά, εμφανισιακά όμως... ούτε να μου την χαρίζανε!!!Απερίγραπτο κομοδινί χρώμα, ανάποδο headstock, παπουδίστικο pickguard, floyd rose (???), knobs άσχετα με το υπόλοιπο όργανο, και αυτά τα πως τα λένε στη ταστιέρα...!!! Ένα "Μπαμπά μην Τρέχεις" λείπει και είμαστε οκ!!
Ναι αλλά η θήκη ΔΕΝ είναι ορίginal..... Δεν λέει πουθενά Gibson USA, δεν είναι σκληρή, μάλλον κάνα gigbag imitation.... βέβαια ταιριάζει... αλλά λίγο πλατιά δεν είναι??? :roll: :roll: :roll:
Το φορτηγό δε είναι όλα τα λεφτά! (διακρίνεται στον καθρέφτη το "η παναγιά μαζί σου") :lol:
Βλέπεις το headstock, γουστάρεις. Βλέπεις το μπράτσο, γουστάρεις. Περιμένεις να δεις και το σώμα και να πεις "Ωραία Explorer" και βλέπεις αυτό το πράμα. Μπα, δε θα πάρω...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.