απολα παίζω αλλα στο μπασσο θέλω κυριως να παίζω σκα και φανκ. ναι στο σπιτι θα παίζω, και επειδη μένω σε πολυκατοικια θα παίζω σε μέτριο volume.panagiotis είπε:τον ενισχυτή τον θες για μελέτη απλά στο σπίτι; αν δε θες τον ενισχυτή (για άλλη χρήση) περιορίσου μόνο στη μελέτη με αυτόν στο μπάσο.....αφού σε πρόβες και live αφενός θα βγάζεις μάπα ήχο και αφετέρου μπορεί και να τον καταστρέψεις...Πάντως σου προτείνω να επενδύσεις σε μια αγορά ενισχυτή μπάσου.
όσο για το μπάσο πες μας τι μουσική παίζεις και τι specs θέλεις πάνω-κάτω.
πρώτον είναι squier και δεύτερον σου συστήνω να το δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα (Στόλλας, Καγμακης κλπ) πρώτα και έπειτα να προβείς σε αγορά. Δηλαδή δες πώς σου "κάθεται" και αποφασίζεις....johnt_gr είπε:καλο φαίνεται, ειναι και fender, το θέμα είναι να το βρω εδώ στην κέρκυρα χεχε
Φίλε και συντοπίτη κερκυραίε,johnt_gr είπε:μάλιστα! ευχαριστω για ολα!
+10! Για ενισχυτή μπορείς να βάλεις άλλα 30-40 γιούρο κ να πάρεις έναν ibanez των 20W..Εγώ αυτόν τσίμπησα (στα τυφλά μεν) ,αλλά είναι ότι πρέπει για μελέτη και στις πιο δυνατές εντάσεις δν με έχει προδώσειjohnt_gr είπε:βρήκα σε ένα μαγαζί εδώ ένα μπάσο ibanez GRS200 στα 280 euro. Επίσης βρήκα και ενισχυτή Βehringer 15 watt για μπάσο (τον ΒΤ 108) με 80 ευρώ. Τι λέτε?
Πρόσεξε καλά μην είναι σκευρωμένο...ξέρω καλά τι σου λέω...johnt_gr είπε:βρήκα σε ένα μαγαζί εδώ ένα μπάσο ibanez GRS200 στα 280 euro. Επίσης βρήκα και ενισχυτή Βehringer 15 watt για μπάσο (τον ΒΤ 108) με 80 ευρώ. Τι λέτε?