Eπαναφέρω ένα παλιό θέμα μου για να καταλάβεις γιατί δεν μπορώ (απλά είμαι άσχετος από 3d modeling)shelter είπε:Marathon γιατι δεν βρισκεις ακριβώς τι ψάχνεις με αλλαγή επιπέδου και ορθές προβολές στο σημείο που σε ενδιαφέρει?
Tα αρχεία που του στέλνω αυτή τη στιγμή είναι .STL. Δεν ξέρω για τα dxf. Πάντως τα συγκεκριμένα που κυκλοφορούν στο νετ όπως αυτό στις προηγούμενες σελίδες της SG, δεν έχει τη 3η διάστασηshelter είπε:Το CNC τι αρχεία δέχεται? μπορούν να είναι dxf?
Σε φανταζομαι με βγαλμενο ωμο και προβληματα μεσης!marathon είπε:Φαντάζεστε μια Strato από Zebrawood ?
"Μουγκα" θα'ναι.... :-Xmarathon είπε:Φαντάζεστε μια Strato από Zebrawood
Μπορεις επισης να τα φτιαξεις ο ιδιος!ετοιμα templates υπαρχουν και μπορεις με χαμηλο κοστος να τα αγορασεις
Τα μονα μηχανηματα που εχω ειναι μια μικρη κορδελα και μια μικρη πλανη (ερασιτεχνικου μεγεθους) και ειναι τα μονα που χρειαζομαι,ωστε να μην κοβω και πλανιζω και τους κορμους στο χερι... :'(ZIKO είπε:yann στην δουλεια σου χρησιμοποιεις cnc ή ολα στο χερι ?
Εσύ καλά έχεις καταλάβει. Ο φίλος Ziko μάλλον δεν κατάλαβε. Ας γίνω λοιπόν πιο σαφής.shelter είπε:Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Aυτό λοιπόν δεν το πιστεύω. Δηλ εάν φτιάξω μια Strat με Zebrawood και της βάλω τους πιο γκαζάτους SD και τη καρφώσω σε ένα Marshall, θα είναι μούγκα? Με τρώει να καταλάβω εάν έχουμε ΥΠΕΡεκτιμήσει τις ηχητικές ιδιότητες των ξύλων και να πειραματιστώ και με πιο καινούργια υλικά...η επαφή μου με το γραφίτη ήταν αποκάλυψη (και όσων δοκίμασαν τη Tele μου)."Μουγκα" θα'ναι.... :-X
Θα κανει μονο για τζαζ... ;D
Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γι'αυτο...marathon είπε:γιατί όσο και να κάνει ένα σώμα Warmoth, πάλι φτηνότερο (και τελειότερο) θα είναι από οποιαδήποτε άλλη χειροποίητη μέθοδο.
Ελια,δεν φτανει...δεν το επιτρεπει η δομη και το μεγεθος των κορμων της...(εκτος και αν ροζοι και "σκασιματα" ειναι αποδεκτα...)Επίσης το ενδιαφέρον είναι (όπως είπα και προηγουμένως) ότι είναι φτηνές οι δοκιμές...γιατί δεν έχουμε σώματα (ας πούμε) από ξύλο ελιάς?
Zebrawood?Aυτό λοιπόν δεν το πιστεύω. Δηλ εάν φτιάξω μια Strat με Zebrawood και της βάλω τους πιο γκαζάτους SD και τη καρφώσω σε ένα Marshall, θα είναι μούγκα? Με τρώει να καταλάβω εάν έχουμε ΥΠΕΡεκτιμήσει τις ηχητικές ιδιότητες των ξύλων και να πειραματιστώ και με πιο καινούργια υλικά...η επαφή μου με το γραφίτη ήταν αποκάλυψη (και όσων δοκίμασαν τη Tele μου).
Δεν σε αμφισβητώ, αλλά και η Warmoth δεν έκανε τυχαία το όνομά της.yann είπε:Μηπως νομιζεις οτι η warmoth και καθε αλλη παραγωγικη εταιρια,
εχει μελετησει ΚΑΙ τις συστολες-διαστολες πχ?(που αλλαζουν σε καθε κομματι ξυλο..)
Πεταει η warmoth μισο κορμο ξυλο σε ροκανιδια για καθε σκαφος,ωστε οτι μεινει να ειναι και το ζητουμενο?(να κατι ακομη που ξεχωριζει τα ακριβα χειροποιητα)
Είπα ένα παράδειγμα, για 100% ελληνικό όργανο ;D....Ελια,δεν φτανει...δεν το επιτρεπει η δομη και το μεγεθος των κορμων της...(εκτος και αν ροζοι και "σκασιματα" ειναι αποδεκτα...)
Καλά και εσύ, μην το χοντραίνεις...αδελφή δεν θα είσαι αλλά Λέλος?Οκ,...καν'το με ζεμπρα..και αν δε γινει οπως σου λεω,εγω θα'μαι αδερφη... ;D ;D
Αγαπητέ Κόμη, κανείς δεν θέλει να εκτοπίσει κανέναν, αλλά πές μου αυτή η κιθαρίτσα παίζει άσχημα δηλαδή?Βρε Marquee de Marathon...o γραφιτης εχει μπει στον κοσμο των οργανων απ'το '80...
Γιατι δεν καταφερε να εκτοπισει το ξυλο εδω και τοσα χρονια??
Kαποιος λογος θα υπαρχει!![]()
Σίγουρα εάν κάνει ροκανίδια, τα αγοράζει η Flaxwood ;Dyann είπε:Πεταει η warmoth μισο κορμο ξυλο σε ροκανιδια για καθε σκαφος,ωστε οτι μεινει να ειναι και το ζητουμενο?
Bεβαιως,και μπραβο της!Ειναι σιγουρα καλυτερη απο αλλες...marathon είπε:Δεν σε αμφισβητώ, αλλά και η Warmoth δεν έκανε τυχαία το όνομά της.
ΓΚΡΗΚ Μουρια μαϊφρεντ!!! (ηταν και η αγαπημενη του Βαμβακαρη! ;D)Είπα ένα παράδειγμα, για 100% ελληνικό όργανο ;D
Τι ειναι Λελος? ???...Καλα...'νταξει...θα παραμεινω στρεϊτ και ρετροσεξουαλ...Καλά και εσύ, μην το χοντραίνεις...αδελφή δεν θα είσαι αλλά Λέλος?![]()
![]()
![]()
"Καρφωσε" τη να την ακουσουμε ντε! ;DΔεν σε αμφισβητώ, αλλά και η Warmoth δεν έκανε τυχαία το όνομά της.
Είπα ένα παράδειγμα, για 100% ελληνικό όργανο ;D
Καλά και εσύ, μην το χοντραίνεις...αδελφή δεν θα είσαι αλλά Λέλος?![]()
![]()
Αγαπητέ Κόμη, κανείς δεν θέλει να εκτοπίσει κανέναν, αλλά πές μου αυτή η κιθαρίτσα παίζει άσχημα δηλαδή?