Η πρώτη μου gypsy απόπειρα

argytar

Δυνατό μέλος
Ξέρω ότι περνάει πολύ απ'έξω από το στυλ αλλά προσπάθησα να κάνω μια προσέγγιση.

ο κουμπάρος ο Νικ μου έστειλε πριν καναδυό βδομάδες ένα τραγούδι.

Σήμερα στον Αρμνενιστή συνάντησα μια παρέα που παίζανε gypsy jazz με τσιγγανοκίθαρα και βιολί και επηρεάστηκα. Το σολάκι στη μέση έγινεπρόχειρα αλλά το κράτησα γιατί λέω να μελετήσω πρώτα και μετά να παίξω κάτι πιο σωστό.

Τα τύμπανα είναι της στιγμής γιατί είναι 2.30 και δε με παίρνει να βαράω τσίκι τσίκι με τα ακουστικα.Έβαλα και λίγο καζού το απόγευμα αντί πνευστώνε ,παίζω με μια Takamine ΕF made in Japan

Enjoy  ;D πείτε καμιά γνώμη γιατί θα πέσουν διορθώσεις ούτως ή άλλως θα γίνει ένα revision!!

ετσι_απλα2.mp3

Attachments

πολύ ωραίο τραγουδάκι....

δεν με χάλασε κάτι, πολύ ωραία η φωνή και το μπάσο (αν και θα το προτιμούσα λιγάκι πιο ζωντανό σε παίξιμο), η ρυθμική έκανε τη δουλειά της και το σόλο ήταν στο ύφος....μπράβο! :)

Παίδες thanks να 'στε καλά! Θα μεταβιβάσω και στον κουμπάρο !  ;D

Όταν βρω χρόνο θα το ρετουσάρω λίγο

argytar είπε:
Ξέρω ότι περνάει πολύ απ'έξω από το στυλ
αν εννοεις το δικο σου στυλ - οχι δεν περναει καθολου (και φυσικα αυτο ειναι καλο κατ εμε)

ο κουμπαρος τραγουδαει ?

καλοκαιρινοτατο τραγουδακι που μου αρεσει παρα παρα πολυ  :D

μπραβο ρε φιλε :)

σιγοψυθιριζοντας

"ετσι απλα ετσι απλα ελα κοντα μου ελα λιγο πιο κοντα"

messalion είπε:
αν εννοεις το δικο σου στυλ - οχι δεν περναει καθολου (και φυσικα αυτο ειναι καλο κατ εμε)

ο κουμπαρος τραγουδαει ?

καλοκαιρινοτατο τραγουδακι που μου αρεσει παρα παρα πολυ  :D

μπραβο ρε φιλε :)

σιγοψυθιριζοντας

"ετσι απλα ετσι απλα ελα κοντα μου ελα λιγο πιο κοντα"
Εγώ τραγουδάω ρε μαν!! Δε γνωρίζεις τη φωνή μου?  8) 8) (Μου χα χα χα)

Να σαι καλά ρε παίκτη!!

Αν μπορεί να προτείνει κανείς μερικά videos για να ''μπει'' κανείς στο style θα τον ευχαριστούσα!  ;D

argytar είπε:
Εγώ τραγουδάω ρε μαν!! Δε γνωρίζεις τη φωνή μου?  8) 8) (Μου χα χα χα)

Να σαι καλά ρε παίκτη!!

Αν μπορεί να προτείνει κανείς μερικά videos για να ''μπει'' κανείς στο style θα τον ευχαριστούσα!  ;D
Να σου πω την αληθεια οχι δεν την γνωρισα  τη φωνη σου ;D ;D

gypsy κομματια θες να σου προτεινουμε ?

messalion είπε:
Να σου πω την αληθεια οχι δεν την γνωρισα  τη φωνη σου ;D ;D

gypsy κομματια θες να σου προτεινουμε ?
Βιντεομαθήαματα κυρίως.... ξέρω ότι ένα google search αρκεί αλλά αν κάποιος βρήκε κάτι που τον βοήθησε στη μελέτη μεθοδικά και βήμα βήμα ας το μοιραστεί μαζί μας!!

argytar είπε:
Βιντεομαθήαματα κυρίως.... ξέρω ότι ένα google search αρκεί αλλά αν κάποιος βρήκε κάτι που τον βοήθησε στη μελέτη μεθοδικά και βήμα βήμα ας το μοιραστεί μαζί μας!!
χμμμ απο εμενα δεν θα εχεις κατι καθοτι δεν ασχολουμε με το ειδος, απλως μου αρεσει

αλλα μπορω να σε παραπεμψω σε ενα στυλ και ονομα που με το σωστο ψαξιμο μπορει να βρεις καλα πραγματακια  ;)

try it - you never know  :D :D

Djangology - ειναι το χαρακτηριστικο στυλ παιξιματος του μεγαλου Django Reinhardt

Και γ@μω !!!!  :o :o  ε φιλος θα μπεις στην γυφτοπαρεα?  ;D να σου πω με αφηνεις αν βρω χρονο να το πειραξω λιγο?

Μπραβο 100 φορες

(Οσο για τα βιντεομαθηματα που λες ξεκινα με τα 2 παλια βιντεο του Paul Mehling ...γενικα και τα 4 dvd που εχει ειναι παρα πολυ καλα....τα εχω αγορασμενα μπορουμε να κανονισουμε να στα στειλω....οτι θελεις στειλε πμ  )

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
mick77 είπε:
Και γ@μω !!!!  :o :o  ε φιλος θα μπεις στην γυφτοπαρεα?  ;D να σου πω με αφηνεις αν βρω χρονο να το πειραξω λιγο?

Μπραβο 100 φορες

(Οσο για τα βιντεομαθηματα που λες ξεκινα με τα 2 παλια βιντεο του Paul Mehling ...γενικα και τα 4 dvd που εχει ειναι παρα πολυ καλα....τα εχω αγορασμενα μπορουμε να κανονισουμε να στα στειλω....οτι θελεις στειλε πμ  )
Εννοείται μπορείς να το πειράξεις όσο θες! Αν θες σου στέλνω και τρακ χωρίς το σολάκι!!

Θενξ για τις προτάσεις, θα τα ψάξω!

mick77 είπε:
Στειλε στειλε.....χωρις ρυθμικά και σολα αν μπορεις...αλλα θα το πειραξω και σε ταχύτητα ...λιγο...οχι πολυ  ;D ;D ;D
Δεν το χω μετρονομημένο και θα ταλαιπωρηθείς!!  :D :D

Γράψε κάτι αν θες και μοιράσου το μαζί μας

Αν θες κάνε ένα τρακ μόνο ρυθμικές και σόλο και βάζω εγώ τα υπόλοιπα από πάνω ;)

H δεύτερη gypsy απόπειρα στο ίδιο κομμάτι μετά από κάποια μικρή πολύ μικρή μελέτη

ευελπιστώ σε συνεργασία για το σόλο........

θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος έγραφε στολίδια από πάνω σε όλο το κομμάτι...

etsi_apla_3.mp3

Attachments

argytar είπε:
H δεύτερη gypsy απόπειρα στο ίδιο κομμάτι μετά από κάποια μικρή πολύ μικρή μελέτη

ευελπιστώ σε συνεργασία για το σόλο........

θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος έγραφε στολίδια από πάνω σε όλο το κομμάτι...
Ξεκιναω ....το κακο ειναι ομως οτι η τσιγγανα ειναι για service θα στα γραψω με κλασσικη...λιγο θα την πειραξω  ;D ;D
ξεκινα το mick και θα το αναλαβω εγω στην τελικη για περισσοτερο...........χρωμα  ;)

mick77 είπε:
Ξεκιναω ....το κακο ειναι ομως οτι η τσιγγανα ειναι για service θα στα γραψω με κλασσικη...λιγο θα την πειραξω  ;D ;D
Περιμένω υπερανυπόμονα!!

thanks!!!

ξεκινα το mick και θα το αναλαβω εγω στην τελικη για περισσοτερο...........χρωμα  ;)
nice!!

Οριστε λοιπον η version η δικια μου.....δεν εκανα πολλα στο cubase ......θα το γραψω παλι αργοτερα με την gypsy......Σου αρεσει? (πες αληθεια δεν εχω προβλημα  εκτιμω περισσότερο την ειλικρινεία !!!)

mick77 είπε:
Οριστε λοιπον η version η δικια μου.....δεν εκανα πολλα στο cubase ......θα το γραψω παλι αργοτερα με την gypsy......Σου αρεσει? (πες αληθεια δεν εχω προβλημα  εκτιμω περισσότερο την ειλικρινεία !!!)
Κανε εναν κοπο και ανεβασε λιγο το δικο σου track σε ενταση γιατι εχεις παιξει καποια ΠΟΛΥ ωραια σημεια αλλα δεν ακουγωνται  ;)

messalion είπε:
Κανε εναν κοπο και ανεβασε λιγο το δικο σου track σε ενταση γιατι εχεις παιξει καποια ΠΟΛΥ ωραια σημεια αλλα δεν ακουγωνται  ;)
οκ το ξανανεβασα με κιθαρες λιγο παραπανω....

etsi_apla_mick_version_2.mp3

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back