thanasisk
Μόνιμος θαμώνας
Αρχιζουμε ....
Αληθεια, γιατι στο τμημα μου ειχε μονο 12 Ελληνες/ιδες απο τους οποιους 3 μας αφηναν χρονια ανα ετος; (Περιορισμενο στατιστικο δειγμα και παλι).
- βασιζονται σε περιορισμενο στατιστικο δειγμα (οι φιλοι σου)
- ειναι hearsay (ενας φιλος μου πε οτι ...)
- ειναι καθαρα αναμασημα αστικων μυθων και νεο-ελληνικων κομπλεξισμων
Πες μας και το Πανεπιστημιο στην τελικη.
Οτι λες ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ και ρεζιλευεσαι.govanmaniac είπε:Φίλε, συνεχίζεις 2η φορά για να μου αποδείξεις τι?
Εσυ ξερεις ατομα απο τον κυκλο σου που ειναι ετσι. Εγω ξερω ατομα που ειναι αλλιως. Ατομα που περασαν Ελλαδα και πηγαν Αγγλια παρολα αυτα. Στο ετος μου ειχαμε και ατομο που αφησε σχολη Ελλαδα για να ερθει Αγγλια. Αλλα αυτα, και αυτη ειναι η διαφορα μας, ειναι ΜΙΚΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ και απο αυτα δεν μπορεις να εξαγεις συμπερασματα.Το ότι ΟΛΟΙ οι δικοί μου γνωστοί πριν πάνε στην Αγγλία, έφαγαν τα μούτρα τους εδώ?
Καταρχην, ανασκευαζεις και αναμασας οτι γραψανε αλλοι. Μοδα ηταν μεχρι το 2000. Γιατι το 2000; Γιατι πολυ απλα φιλε τοτε οι καραβιες που εφευγαν απο εδω το 95-96 ειτε γυρισαν χωρις πτυχιο, ειτε με πτυχιο απο το μπακαλικο της γειτονιας τους το οποιο ειτε εβαλαν στο λοκω τους ειτε βολευτηκαν σε κανα Δημοσιο. Το 2000 ξεφουσκωσε (ευτυχως) η "Αγγλια", ο κοσμος ενημερωνεται καλυτερα και σπουδαζει σε πιο σοβαρες σχολες.Το ότι ήταν μπίζνα και μόδα, τα πτυχία από την Αγγλία?
Αληθεια, γιατι στο τμημα μου ειχε μονο 12 Ελληνες/ιδες απο τους οποιους 3 μας αφηναν χρονια ανα ετος; (Περιορισμενο στατιστικο δειγμα και παλι).
- Που και τι σπουδασαν οι φιλοι σου; Και φυσικα, επειδη εσυ επεσες πανω σε "μπουζουκτσηδες" ΟΛΟΙ απο Αγγλια ειναι ασχετοι.Προσωπικά, φοίτησα σε ελληνικό Πανεπιστήμιο, είμαι πολύ καλά καταρτισμένος στην δουλειά μου (έχω συναδέλφους με σπουδές σε Αγγλία, ας το καλύτερα....) και δεν έχω λόγο να απολογηθώ?
Σιγουρα δεν απολογουμαι σε κανεναν και ποσο μαλλον σε σενα. Μυαλο προσπαθω να σου βαλω αλλα ματαιος κοπος.Εσύ γιατί απολογείσαι συνέχεια?
Οπως προειπα, τα αυτονοητα, οτι λες ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ οι οποιεςΤι θες να μου αποδείξεις?
- βασιζονται σε περιορισμενο στατιστικο δειγμα (οι φιλοι σου)
- ειναι hearsay (ενας φιλος μου πε οτι ...)
- ειναι καθαρα αναμασημα αστικων μυθων και νεο-ελληνικων κομπλεξισμων
Ασχολιαστο...Το ότι έκανες ποιοτικές σπουδές? Μπράβο σου....
Εγω *προσωπικα*, φυσικα και μπορω, οχι λογω σπουδων αλλα λογω εργασιας (τοσο τωρινης οσο και προηγουμενων θεσεων). Μπορω δε να συγκρινω μεταξυ πολλων διαφορετικων ιδρυματων.Εσυ δηλαδή, μπορείς να συγκρίνεις ένα μέσο Αγγλικό με ένα μέσο Ελληνικό Πανεπιστήμιο?
Εδω ρε μαγκα εγραψες οτι αν εχεις τα λεφτα σε δεχεται το καλυτερο αγγλικο πανεπιστημιο, μην τα γυριζεις τουμπα τωρα, δεν το σωζεις. Καλυτερα να πεις "σορυ παιδια ειπα μια μακακια" παρα να αλλαζεις το τι ειπες.Αφόρισα, όλα τα πανεπιστήμια της Αγγλίας? Δεν έθιξα κάποιες σχολές της πλάκας που ανοίγουν στην κάτω Πετρομαγούλα μόνο και μόνο για να κινηθεί λίγο η ντόπια αγορά?
Ευχαριστω, δεν θα παρω ψυχαναλυση μεσω του Νοηζ.Αλλά ξέρεις τι βλέπω, ότι θίχτηκε ο εγωισμός σου και πας να μου αποδείξεις τι? Εσύ έχεις ανασφάλειες και πολλές μάλιστα και δεν κάνω την κουβέντα Cosmopolitan όπως είπες....
Εγω σου πα, στην αρχη κανανε μια επαναληψη και μετα (βλεπε 2-3, μαθηματα μετα ΓΚΑΖΩΝΑΝ). Οπως ειπα και για εφαρμοσμενα μαθηματικα λιιιιιιιιιγο πιο μετα, για το οτι δεν μπορεις να χασεις μαθημα και 1002 τα οποια εκανες γαργαρα.Είπα, ότι στο πρώτο έτος σε τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, διδασκόταν τριώνυμο. Ήταν ψέμα? Όχι βέβαια, εσύ ο ίδιος το επιβεβαίωσες....
Πες μας και το Πανεπιστημιο στην τελικη.
Περιεργο, εγω κατι για κονδυλια και ερευνα εγραψα, με προεκτασεις για διασυνδεση εταιρειων-πανεπιστημιων.Και ειρωνίες περί κουτόφραγκων και ελληναράδων που χρησιμοποίησες, είναι ακριβώς τα συστατικά που υποβαθμίζουν την κουβέντα!!!!
Σωστα φιλε, ΟΛΑ τα πτυχια του εξωτερικου ειναι τα ιδια (οπως και ολοι οι φοιτητες το ιδιο). Πως δεν το ειχα σκεφτει. Ξαναδιαβασε τι εκραξε ο audiokostas, δεν εκραξε ΟΛΑ τα "ξενοφερτα" πτυχια, εκραξε συγκεκριμενες κατηγοριες ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ (εκεινους με τα timberland, ξερει αυτος και ολοι οσοι πηγαν στο νησι)Ο audiokostas δε, που ανέφερες, αν και σπούδασε στο εξωτερικό ο άνθρωπος, έθιξε και μπράβο του την μόδα-μπίζνα των ξενόφερτων πτυχίων.
Αμην, και τελευταια φορα που σχολιαζω κατι ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ στο θεμα αυτο.Για να ξέρουμε τι λέμε και τι διαβάζουμε....