Απίστευτο. Αναρωτιέμαι αν όλο/όλα αυτά τα έχει γράψει μόνος του ο νεαρός -γιατί όχι;- καθώς στο site του έχει και παρτιτούρες από διάφορα άλλα remade κομμάτια... Απλά απίστευτο...
Επειδή είναι ωραίο να βρίσκουμε κάπου μαζεμένα τα βίντεο που ανεβάζουμε, μιας και είναι το κυρίαρχο μέσον του internet πλέον, προέκυψε η ενότητα Video.
Ανεβάστε εκεί ότι ωραίο ή ενδιαφέρον βρείτε, το live σας ίσως, επιλέξτε γενική κατηγορία, βάλτε κάποιο tag (drums, heavy metal, jazz, κ.α.) και γράψτε δυο λόγια ή όχι.
Γιατί εγώ νομίζω ότι αυτό δεν είναι μόνο ταλέντο ( ο Stanley ήταν εν πολλοίς sui generis τύπος, πολλά απ' όσα έκανε δεν ακούγονταν - π.χ. τα live του); Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος είναι σε άλλη κλάση "ευρεσιτεχνικής δημιουργικότητας" για να το πω απλά! Και επιπλέον, δείχνει να έχει αδιανόητη άνεση σε αυτό που κάνει, προφανώς μιλάμε για ατελείωτες ώρες δοκιμών και τεχνικης τελειοποίησης αυτού που κάνει. Που δεν είναι καινουριο, μεν, αλλά...Καλός ο νέος. Έχει ενδιαφέρον το που κινείται το ακουστικό παίξιμο πλέον.
Κάποτε ήταν ένας Stanley Jordan...
Υ.Γ.
Αυτό ειναι το ρεζουμέ μου.Καλός ο νέος. Έχει ενδιαφέρον το που κινείται το ακουστικό παίξιμο πλέον.