How many guitars do YOU need?

Μην ξεχασεις να του πεις να σου τυλιξει τον neck & τον bridge reverse για να εχεις hum canceling στη μεσαια θεση...ετοιμασου για ΠΟΛΥ ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!! :lol:
:lol: :lol: :lol:
Deadendmind' date=' στείλε του 2100 Εuro και πες του τα ρέστα να τα κολλήσει πάνω (τα δε κέρματα να τα βιδώσει :lol:)

Πλάκα - πλάκα, (τώρα που είπατε bzzzzzzzzzz) ο τηλεκάστωρ εκείνος έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα και ετοιμάζομαι για μεγάλη επέμβαση θωράκισης....

Χαριλατρε θελω να τον δω αυτον τον τελεκαστορα... Εχεις δωσει λεπτομερειες κατασκευης???

Χαριλατρε θελω να τον δω αυτον τον τελεκαστορα... Εχεις δωσει λεπτομερειες κατασκευης???
Αυτόν λες?

Μένει στην Κρήτη μαζί μου. :wink:

Κάποια στιγμή τον είχα περιγράψει σε ένα thread που χάθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος...

:o !!! πως ειχα την εντυπωση πως εισαι θεσσαλονικη;;
Ξέρω 'γω? Λλες να έκανα κανένα ορθογραφικό λλλαθάκι? :lol: :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάποια στιγμή τον είχα περιγράψει σε ένα thread που χάθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος...
Αφού θα τον χειρουργήσεις, κάνε το καλό και ξαναγράψε τι έκανες! Ταλαιπωρία βέβαια, αλλά οπτικά τουλ φαίνεται κούκλα.

Πέραν της θωράκισης, έχεις ανακαλύψει κανά άλλο κουσούρι;

Αφού θα τον χειρουργήσεις' date=' κάνε το καλό και ξαναγράψε τι έκανες! Ταλαιπωρία βέβαια, αλλά οπτικά τουλ φαίνεται κούκλα.

Πέραν της θωράκισης, έχεις ανακαλύψει κανά άλλο κουσούρι;[/quote']

Γι αυτό γουστάρω το noiz παλιόπαιδα :lol: :lol:

Γιατί το thread λέγεται "My custom Huber Junior..!" και από κάτω θα φαίνεται η κιθάρα μου. :lol: :lol: :lol:

Όχι, άλλο κουσούρι κανένα...απλά το μανίκι καθώς είναι αβερνίκωτο (έχει μόνο tung oil) νομίζω ότι είναι λίγο πιο ευαίσθητο από τα άλλα στις αλλαγές της υγρασίας / θερμοκρασίας.... Δηλαδή χρειάστηκε μία φορά να το ρυθμίσω φέτος (περίπου ένα μήνα αφού μπήκαν τα airκοντίσια) ...ενώ τα άλλα είναι στη θέση τους... :wink:

Κάτω από το "deadendmind" το Noiz σου γράφει "addict"!!! Συμπάσχω με όσους έχουν GAS (Gear Acquisition Syndrome ή ελληνιστί ΨΥΣΑΕ, Ψυχαναγκαστικό Σύνδρομο Απόκτησης Εξοπλισμού).

@ Bloody_Sunday (O_Κυριάκος_που_κόπηκε_στο_ξύρισμα):lol: :lol: :lol:

Όσο ο deadendmind τις πληρώνει μόνος του (και δεν μου στέλνει π.χ. το λογαριασμό) ας αγοράζει όσες κιθάρες θέλει. :lol:

Ξέρω κάτι 20άρηδες που χαλάνε τόσα λεφτά σε ένα χρόνο για ποτά....χαλάλι του. :wink:

fleamail' date=' κανε κατι.[/quote']
Sorry
sobbing.gif
Απλά εννοούσα να ανοίξει νέο θέμα, όχι σε αυτό!

Φίλοι;
friends3.gif

Ξέρω κάτι 20άρηδες που χαλάνε τόσα λεφτά σε ένα χρόνο για ποτά....χαλάλι του. :wink:
Aν τα λεφτα για αυτα που επινα στην ευαισθητη ηλικια των εικοσι τα μαζευα για κιθαρες τωρα θα ειχα les paul του 59 και tele του 1821 :lol: :lol: :lol:

Bloody sunday, εισαι ασφαλιτης? Scanαρε μου την ταυτοτητα σου, στειλ την με email και θα σου απαντησω.

Μπορεί να είναι εφοριακός. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

α) Κάτω από το "deadendmind" το Noiz σου γράφει "addict"!!! Συμπάσχω με όσους έχουν GAS (Gear Acquisition Syndrome ή ελληνιστί ΨΥΣΑΕ, Ψυχαναγκαστικό Σύνδρομο Απόκτησης Εξοπλισμού), όμως η καλλιτεχνική σου πρόοδος με 12 κιθάρες μόνο σε 7-8 μήνες δεν σου φαίνεται κάπως... απότομη;
Ναι ειναι πολυ αποτομη και, για 19χρονος, ειμαι πολυ περιφανος για αυτο. Αντιθετα με την δικη σου που φαινεται να ειναι στασιμη για πολλα, πολλα χρονια.

β) Το μικρό σου είναι Αδιεξοδόμυαλος αλλά το επίθετό σου μήπως είναι... Βαρδινογιάννης; :lol:
Ναι, για αυτο προσεχε τα λογια σου.

Ωχ βρωμάει

mushroom_web.jpg

τζαστ κουλ μποϊζ

Ναι ρε, αράχτε, πλάκα κάνουμε.

Peace men!

Kάνω edit.

Μου αρέσει όμως να μιλάω με στοιχεία:

so_busted.JPG

Aλλά η καλλιτεχνική μου πρόοδος... μπα, άστο.

Oou!!Αραξτε χοντρη παρεξηγηση προκυπτει...

Τελειωστε το θεμα εδω.Νομιζω οτι ο bloody sunday προσπαθωντας να κανει κανει αστειο post του βγηκε σε επιθετικα φλεγματικο.Μη δωσετε συνεχεια παιδια ειναι κριμα και απο τα αλλα post σας ειναι παραπανω απο εμφανες οτι δεν εισαστε λαμπρουκοι.Peace.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back