swg0d0fmusic
Θαμώνας
Πρεπει να ακουσεις λιγο καλυτερα θα ελεγα..ELIANIOS είπε:μα καμια σχεση θα λεγα :-\
α)Τιποτα απλα καποιοι κανανε επιτυχια με ενα κομματι που θεωρειται εως και σημερα "κλασσικο"¨αλλα ειναι απλα μια κοπια.Silot είπε:α) Ε, και ?
β) τα ..τραγουδάκια που βασιζονται σε ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΟΥΣ κυκλους 5ης/4ης δεν είναι ούτε περιουσία ούτε κληρονομιά ενός δημιουργού, σωστά ?
γ) Ε, και ??
Χωρις ειρωνια απαντησουλα παιζει ?wasted είπε:Τέτοιο σκάνδαλο έχει να φανεί από την εποχή των μίλι βανίλι.
Πάω να σπάσω όλα τα βινύλιά μου των Ήγκλς
ΟΚ θμπορει να εκανα ποστ σε λαθος section.Ηταν μηπως για παιδικη χαρα?yameth είπε:Αυτά τα θέματα με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις αρμόζουν καλύτερα σε εκπομπές σαν του Μάκη και του Χαρδαβέλα και όχι σε σελίδα μουσικών.
Είτε τώρα άκουσες για πρώτη φορά JT, είτε είσαι σχετικά φρέσκος και δεν έχεις ξαναπαίξει αυτη την ακολουθία ακόρντων που είναι κλασσικότατη αρμονική σειρά.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα κομμάτια έχω ακούσει στα 50 μου χρόνια που όλο κάτι μου θυμίζουν... άσε δε πόσα γράφω εγώ που όλο κάτι μου θυμίζουν! ;D
Έχοντας δει τα βιντεακια των zep που ποσταρα πιο πάνω και βλέποντας το ίδιο σχετικά φαινόμενο με τους tull...πιστεύω πως ΕΧΕΙ τεράστια σημασία το οτι το έκλεψαν..από δω από κει...αλλά παράλληλα..ΕΧΕΙ τεράστια σημασία πως είναι χιλλιες φορές πιο ωραίο αυτό που έφτιαξαν οι eagles...Οπως εκαναν και οι zepp στο 80% από τα κομμάτια τους..(που στην ουσία δεν ήταν δικά τους..)swg0d0fmusic είπε:ΟΚ θμπορει να εκανα ποστ σε λαθος section.Ηταν μηπως για παιδικη χαρα?
Βασικα πρωτη φορα δεν ακουσα JT.Οτι ειναι κλασικοτατη αρμονικη σειρα δεν λεει κατι.
Το θεμα ειναι οτι δε μοιαζουν μονο εκει..
Αποψη μου ειναι οτι το κομματι των eagles ειναι παρα πολυ βασισμενο στο κομματι των JT.
Θελημενα η οχι ομως δεν εχει σημασια..
Εγω απλα το ανεφερα.
Λουκιανός Κηλαηδόνης-ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΣΥΝΘΕΤΗyameth είπε:Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα κομμάτια έχω ακούσει στα 50 μου χρόνια που όλο κάτι μου θυμίζουν... άσε δε πόσα γράφω εγώ που όλο κάτι μου θυμίζουν! ;D