Εχω ακουσει πολυ metal της εποχης 80ies- early 90ies, πολυ μπλιμπλικι 90ies- early 00ies, πολυ κλασσικο ροκ 60ies 70ies, πολυ "κλασσικο" λαικο στυλ Στελιος- Στρατος οπως και ρεμπετικο, και ΠΑΡΑ πολυ Μπαροκ και κλασσικη περιοδο της κλασσικης μουσικης

στυλ Μοτσαρτ- Μπετοβεν
Φυσικα εχω ακουσει οσο μπορω απο οσα περισσοτερα ειδη μπορω, και jazz, και παραδοσιακες μουσικες, και soundtrack και οτι ναναι. Αλλα η ειδικοτητα μου ειναι η μουσικη του Μπαχ και το old school thrash metal

σε αυτα τα δυο ειμαι γκουρου
Τωρα, τη σημερον εκμεταλευομαι το ιντερνετ για να ακουσω γκουρμε

εκτελεσεις του Μπαχ, λατρευω την προ της "period authentic" προσεγγιση, και ετσι και αλλιως μιλαμε για ηχογραφησεις χαλια μαυρα ηχητικα

οποτεμια χαρα μου ειναι και το streaming, καθομαι με τα ακουστικα μου και χαλαρωνω με την εκτελεση της ταδε καντατας που- την-εχουν- ακουσει- μονο-φυλακισμενοι, σε αυθεντικη εκτελεση του 1955
Οι υπολοιπες μουσικες θελουν ειτε να χτυπιεσαι (METAL ), ειτε ΚΡΑΣΑ ( τα λαικα), ειτε ΚΟΥΜΠΙΑ ( τα μπλιμπλικια), ειτε ολα αυτα μαζι ( τα ροκ), οποτε δεν ειμαι για ετσι πλεον, γερασα, εμεινα με τη γεροξουρικη μουσικη, παλι καλα, μια χαρα.