Home studio χωρίς DAW, κυρίως για synth-rock

Οι πιο παλιοί και οι παλιότεροι από εμάς δεν είχαμε τις "ευκολίες" που είχαν μεταγενέστεροι. Διότι δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε τόσες διαφορετικές εκτελέσεις κομματιών, να δούμε ότι συναυλία υπα΄ρχει, να βρούμε οποιαδήποτε παρτιτούρα, tutorials και πόσα άλλα.

Παρτιτουρες εβρισκες, αλλα τις αγοραζες, και δεν ειναι και φτηνες.

Συναυλια και κανα tytorial/ μαθημα, μονο απο βιντεοκασετες απο το εξωτερικο, και αυτες μονο φτηνες δεν ηταν.

Βεβαια τοτε οι παρεες ηταν και must και μεγαλες, και επαιζε πολυς διαμοιρασμος :ROFLMAO: οπως και με τις μουσικες, αλλα φυσικα ουδεμια συγκριση με τη σημερινη ευκολια κακ προσβαση.

Απο τις πρωτες επαφες μου με το ιντερνετ, σε ενα μαγαζι φαση ιντερνετ- καφε και τετοια στο κεντρο της Αθηνας καπου στα 90ies, οπου κατεβασα midi αρχεια γνωστων κομματιων για τον ATARI :ROFLMAO: kilobytes υποθεση, αλλα μιλαμε για εργαλjεια γιατη μελετη και τα μπλιμπλικοπειραματα.

Εχω ακουσει πολυ metal της εποχης 80ies- early 90ies, πολυ μπλιμπλικι 90ies- early 00ies, πολυ κλασσικο ροκ 60ies 70ies, πολυ "κλασσικο" λαικο στυλ Στελιος- Στρατος οπως και ρεμπετικο, και ΠΑΡΑ πολυ Μπαροκ και κλασσικη περιοδο της κλασσικης μουσικης :ROFLMAO: στυλ Μοτσαρτ- Μπετοβεν

Φυσικα εχω ακουσει οσο μπορω απο οσα περισσοτερα ειδη μπορω, και jazz, και παραδοσιακες μουσικες, και soundtrack και οτι ναναι. Αλλα η ειδικοτητα μου ειναι η μουσικη του Μπαχ και το old school thrash metal :ROFLMAO: σε αυτα τα δυο ειμαι γκουρου :ROFLMAO:

Τωρα, τη σημερον εκμεταλευομαι το ιντερνετ για να ακουσω γκουρμε :ROFLMAO: εκτελεσεις του Μπαχ, λατρευω την προ της "period authentic" προσεγγιση, και ετσι και αλλιως μιλαμε για ηχογραφησεις χαλια μαυρα ηχητικα :ROFLMAO: οποτεμια χαρα μου ειναι και το streaming, καθομαι με τα ακουστικα μου και χαλαρωνω με την εκτελεση της ταδε καντατας που- την-εχουν- ακουσει- μονο-φυλακισμενοι, σε αυθεντικη εκτελεση του 1955 :ROFLMAO:

Οι υπολοιπες μουσικες θελουν ειτε να χτυπιεσαι (METAL ), ειτε ΚΡΑΣΑ ( τα λαικα), ειτε ΚΟΥΜΠΙΑ ( τα μπλιμπλικια), ειτε ολα αυτα μαζι ( τα ροκ), οποτε δεν ειμαι για ετσι πλεον, γερασα, εμεινα με τη γεροξουρικη μουσικη, παλι καλα, μια χαρα.

Trending...

Νέα θέματα

Back