Home studio χωρίς DAW, κυρίως για synth-rock

@manosx coudn't have said it better maaaaan!

Ξεχασα να πω, το λαπτοπ μου του '25 Lenovo Ideapad Slim 3 (AMD Ryzen 7, 16 ram, 1T rom) θα τρεχει το Cubase καλα. Απαντηση απ'το google:
"Every computer setup has some audio latency but with your hardware, it will be low enough to be completely unnoticeable if configured correctly."

Τωρα οτι και να σου πουμε, στην πραξη θα φανει.

Και οσο αφορα τα DAW, περα απο την πλακα, οφειλεις στον εαυτο σου να κανεις μια περατζαδα, ολα πανω κατω εχουν δωρεαν εκδοσεις που μπορεις να δοκιμασεις.

Αν ειναι απο την αρχη να πεσεις σε ενα με τα μουτρα, που ειναι και αυτο μια λογικη, το cubase ειναι καλη επιλογη. Απλα θα πρεπει να του δωσεις χρονο.

Με ολα θα κανεις τη δουλεια σου. Εχουν εξελιχθει ολα πολυ, ειναι σε προχωρημενες καταστασεις που θα δεις διαφορά.

Το είδα! Ούτε ένα μήνα έχει?? Καλόπαιχτο!!
Πώς σου φαίνεται μέχρι τώρα?
Εαν ειχες τα προηγουμενα μοντελα Triton/m3 ειναι γνωστο το περιβαλλον, οποτε οποιος προερχεται απο εκει ξερει τι θα βρει. για τη δουλεια που το χρειαζομαι live ειναι πολυ καλο γρηγορο, αξιοπιστο και πολυ καλο κλαβιε, πανακριβο δε

εξακολουθω ομως τα δικα μου πραγματα να τα γραφω σε native instruments maschine και το KRONOS το χρησιμοποιοω απλα σαν midi controller εκει, εχω να γραψω σε hardware sequencer 25 χρονια ειναι η αληθεια απο το Triton classic το 2000!

δεν νομιζω οτι εχω το κουραγιο να ξαναγραψω σε sequencer korg μετα απο 10χρονια με mac και ολες τις ευκολιες πλεον της native το εχουν παει σε αλλο επιπεδο....

Trending...

Νέα θέματα

Back