Toυ τα είπα και εγώ και ε΄χεις δίκιο. Άλλα θέλει το Modx και η αλήθεια είναι ότι με αυτό και το plugin μαζι του το expander μπορεί να κάνει τέλεια backing tracks για όλα τα είδη στο λεπτό. Και πιστεύω ότι θα δουλέψει και η ενσωματωμένη κάρτα του. Δεν θα έχει προβλήματα άμα συνδεθούν όλα με το σωστό τρόπο. Το κλαβιέ του, όντως είναι χειρότερο και από του Triton μου του LeΚοιτα, αν εχει προτεραιοτητα να παιζει πληκτρα, μπλιμπλικια και τετοια, και το cubase θα ειναι το κερασακι στην τουρτα, μαζι σου, ναι, και εγω ετσι το σκεφτηκα.
Αν ομως θελει να πεσει με τα μουτρα στο production, και μαλιστα σε ροκ φαση και τετοια, ΙΜΗΟ αφηνει το γαμο για να παει για πουρναριαΔε μου παει η καρδια να προτεινω σε καποιον να μην παρει π.χ. μια καλη καρτα ηχου, ενα τιμιο midi controller και το κομπλε cubase με κανα εξτρα ξερω γω plug in για τα ντραμς, για να παρει το αγιοβασιλιατικο κλαβιε του modxm με την ενσωματωμενη καρτα ηχου της συμφορας που εχει καψει κοσμο και κοσμακη με τα ground loops της, και που δε θα μπορεις ουτε μικροφωνο της προκοπης να συνδεσεις, και το κουτσουρεμενο cubase, για ποιο λογο ολα αυτα; Για τους ηχους του modx m; Δεν αξιζει.
Αν βεβαια το cubase ειναι το κερασακι, και το θελεις μονκ σε επιπεδο πειραματισμου και σαν κατι εξτρα, τοτε αξιζει.
Δηλαδη, για να το πω απλα: Αν το μηχανακι θα αναβει 9 φορες μονο του για να παιξεις και να τζαμαρεις με αυτο, και μια φορα στο τοσο για να γραψεις τιποτα για το χαβαλε, τοτε modx χαλαρα, δεν αξιζει να ανοιγεις cubase για να παιξεις μονο με τους synth ηχους.
Αν ομως ισχυει το αντιστροφο, αν σκοπευει βασικα να γραφει καποιος με το cubase μουσικη και κομματακια, και απλα θελει να βαζει και κανα synth ηχο στα κομματια αυτα, τοτε ειναι τσαμπα λεφτα το modx. Δεν ειναι οτι θα παει και για πεταμα, απλα δεν του χρειαζεται.
Δεν πρόκειται να κάνει επαγγελματικό production. Άμα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο θα το είχε κάνει ήδη.