Home studio χωρίς DAW, κυρίως για synth-rock

Κοιτα, το πως δουλευει ο καθενας ειναι προσωπικο ζητημα. Αν νομιζεις οτι με το electron θα κανεις τη δουλεια σου, παρε το electron.

Παντως pattern based ειναι και το sequencer που εχει το modx απο μονο του, οποτε οπως ειπα ξεκινα απο αυτο και βλεπεις, μπορει να σε καλυψει.

@Κουφη Λεοπαρδαλη φιλε θα ριξεις ενα σκασμο λεφτα και δεν θα καταφερεις τιποτα λυπαμαι που στο λεω δεν ειναι τοσο απλο το production

εαν θες να παρεις ενα οποιοδήποτε modx,kronos,fantom,electron παρτο αλλα αν δεν εισαι πληκτρας επαγγελαμτιας θα πελαγωσεις και θα χασεις το ενδιαφερον συντομα και θα ψαχνεις να το πουλησεις....

η ενασχοληση με live κραταει το harware alive αυτο ειναι κανονας αλλιως βαριεσαι, οποτε αν δεν παιζεις καπου live μην πετας λεφτα

εξετασε το θεμα DAW παλι απο την αρχη για production το τονιζω διοτι με ενα απλο midi controller και καλο daw μπορεις να κανεις παπαδες πλεον δεν ημσαστε στο 1998 δες τις επιλογες που εχεις ARTURIA, NATIVE INSTRUMENTS, LOGIC, ABLETON.... και αλλα τοσα δες τι σου ταιριαζει

ακομα και ενα σκετο macbook με το garageband το βασικο χωρις το logic σου δινει παρα πολλες δυνατοτητες με μονο ενα απλο midi controller και μια καρτα ηχου γραφεις, παπαδες ορεξη να χεις, δες τι σου ταιριαζει και μη πετας λεφτα σε hardware δεν θα σου προσφερει κατι....

Μυστήριος ο φίλος 🤣 και έχω να πω για το target gear τρύπα στο πορτοφόλι, ήλιος στην καρδιά και δωμάτιο σαν περιβόλι!
Ξέρεις οτί σε έχω στην καρδιά μου.
Ολοι μπορούμε να έχουμε μιά άσχημη ημέρα,αλλά η επόμενη μας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε απόψεις βλέποντας τα πράγματα απο μιά άλλη οπτική γωνία.

Αν το Daw δέν είναι για εσένα,οι οθονούλες στα συνθεσάιζερ,ο προγραμματισμός hardware και κονσόλες με σκοπό εγγραφές,mix ότι μπορείς και mastering που δέν θα κάνεις ποτέ,δέν είναι x50 για να ξεκινήσεις το μουσικό ταξίδι που θέλεις να κάνεις.

Η λάθος προσέγγιση ξεκινάει από την επιλογή DAW,καθως το FL είναι το πιο γρήγορο για δημιουργία MIDI ιδεών (piano roll),αλλά η βασική έκδοση του Cubase θα σε βοηθήσει καλύτερα με εγγραφές μαθαίνοντας 5 βασικά πράγματα να κάνεις που δέν θα σου πάρουν πάνω απο μήνα,καθώς και οτί θα βρείς βοήθεια για να κάνεις και άλλα πράγματα όπως π.χ ένα σχετικό arrangement,με βοήθεια απο βίντεο στο διαδύκτιο,οπου και οπτικά θα μπορείς να λαμβάνεις περισσότερη πληροφορία,αλλά και να την επεξεργάζεσαι σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό που θέλεις να κάνεις το έχω ξαναδεί σε 2 δικές μου περιπτώσεις,Full hardware synths,drum machines,fx units και θέλανε να ξεκολλήσουν απο το pc,χωρίς να έχουν εμπειρία,σε κανέναν από τους 2 δέν δούλεψε.

Trending...

Νέα θέματα

Back