Φυσικό γιατί αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι στο "βρώμικο" κανάλι σε υψηλές τιμές gain λαμβάνουν μέρος όλες οι προενισχύτριες (ή σχεδόν όλες αν κάποια "μισά" τους έχουν να τροφοδοτήσουν κι άλλα στάδια) ενώ στο καθαρό μόνο η πρώτη ή και ίσως μόνο η μισή.bihlas87 είπε:Έχω αλλάξει τις προενισχύτριες σε V22 με JJ που είχα από ένα κιτ που έφτιαξα παλιότερα.
Αν και είναι επίσης φτηνές λυχνίες, η διαφορά στο drive κανάλι ήταν εμφανής ειδικά με
το gain ψηλά, ξεθόλωσε αν και διαφορά στην... ''ποσότητα του γκαζιού'' δεν παρατήρησα.
Στο καθαρό κανάλι η διαφορά ήταν ελάχιστη, τουλάχιστον στα απαίδευτα αυτιά μου.
Εμενα ρωτας 'η τον OP?janick είπε:Να ρωτήσω εγώ...γιατί θες πιο πολύ gain;; Και τι εννοείς με αυτό; (Θα καταλάβεις γιατί ρωτάω...)
Δεν ξέρω το σχέδιο του ενισχυτή, όχι πως αν το έβλεπα θα καταλάβαινα κάτι. Το πιθανότεροbloody_sunday είπε:Φυσικό γιατί αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι στο "βρώμικο" κανάλι σε υψηλές τιμές gain λαμβάνουν μέρος όλες οι προενισχύτριες (ή σχεδόν όλες αν κάποια "μισά" τους έχουν να τροφοδοτήσουν κι άλλα στάδια) ενώ στο καθαρό μόνο η πρώτη ή και ίσως μόνο η μισή.
Κοιτα... δεν θελω να μου βγαλει θρασιες (λογικο αφου ειναι βιντατζ) αλλα κατι σε πιο χαρντ ροκ... saxon και τετοια...janick είπε:Να ρωτήσω εγώ...γιατί θες πιο πολύ gain;; Και τι εννοείς με αυτό; (Θα καταλάβεις γιατί ρωτάω...)
Αλλαγή στις λάμπες νομίζω δε θα σου δώσει τέτοιο ήχο. Η λύση μετά είναι ένα booster πετάλι που υπάρχουν πάρα πολλές και καλές λύσεις ανάλογα το budget!!alexkon13 είπε:Κοιτα... δεν θελω να μου βγαλει θρασιες (λογικο αφου ειναι βιντατζ) αλλα κατι σε πιο χαρντ ροκ... saxon και τετοια...