Dimisas
Θαμώνας
Γεια σας παιδιά. Χθες πήγα στο Νάκα για κάρτα ήχου. Στο τέλος μου έδειξε και μια κάρτα την "Hercules 16/12" η οποία μου είπε πριν λίγο κόστιζε 500 ευρώ ενώ τώρα λόγω πολιτικής της εταιρείας (της Hercules) για διαφημιστικούς λόγους κοστίζει 300 ευρώ. Σκεφτόμουν για την Lexicon "Lambda" η οποία κοστίζει 285 ευρώ. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στην http://www.hercules.com/showpage.php?swcty=UK&p=91&b=1&f=1
και πείτε μου την γνώμη σας. Η Hercules 16/12 έχει υπερβολικά περισσότερα από όσα χρειάζομαι αλλά αφού κοστίζει το ίδιο με την Lambda... Πείτα μου την γνώμη σας. Εντάξει η Hercules προσφέρει πολύ περισσότερα από την Lambda αλλά η ποιότητα της ηχογράφησης θα είναι καλύτερη με την Lambda ή την Hercules 16/12;
και πείτε μου την γνώμη σας. Η Hercules 16/12 έχει υπερβολικά περισσότερα από όσα χρειάζομαι αλλά αφού κοστίζει το ίδιο με την Lambda... Πείτα μου την γνώμη σας. Εντάξει η Hercules προσφέρει πολύ περισσότερα από την Lambda αλλά η ποιότητα της ηχογράφησης θα είναι καλύτερη με την Lambda ή την Hercules 16/12;