Αυτό. ;Dcos_dr είπε:Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία στα ανταλλακτικά.
ΘΑ τους πιάσω τους αριθμούς....μετά από ΠΕΝΤΕ χρόνια όμως.cos_dr είπε:Αντε τυχερε!! Εχεις εναν ακομα λογο να χαιρεσαι τωρα γιορτινές μέρες.
Μιας και εχεις ρεντα, ριξε και το tzoker μην το ξεχασεις!!! λολ
Όταν το χα πάρει ΔΕΝ είχα τη διάθεση (και το χρήμα) να μπλεχτώ ούτε με ιμάντες, ούτε με κινητά πηνία….ούτε με extra προενισχύσεις.audiokostas είπε:Κατ' αρχήν αμα σε ενδιαφέρει η ακρόαση βινυλίου και δεν θέλεις να μπλέξεις ποτέ με ανταλλακτικά ΔΕΝ κινείσαι στα direct drive αλλά στα belt.
Προσωπικά, για τις ακροάσεις μου, τα τελευταία δέκα χρόνια έχω σχεδόν αποκλειστικά direct drive (ένα diy με dd μηχανισμό Pabst από Dual 701 και τώρα ένα Kenwood kd-990, καθότι ΜΟΝΟ οι Ιάπωνες και οι Γερμανοί έχουν το μέγεθος εταιρειών που επιτρέπουν την πραγματοποίηση σοβαρών dd μηχανισμών)
Από την άλλη dj με belt, λίγο χλωμό προς το πεθαμένο....
Το 1200 (αν και τουλάχιστον αξιοπρεπέστατο, δεν είναι από τα αγαπημένα μου πικάπ ακρόασης) νομίζω πέτυχε την χρυσή τομή μεταξύ dj και πικάπ ακρόασης.
Κατ' αρχήν οι καλύτερες φθηνές υλοποιήσεις ακρόασης είναι αυτές με ιμάντα γιατί έχουν σαφώς χαμηλότερο κόστος υλοποίησης.LK είπε:Όταν το χα πάρει ΔΕΝ είχα τη διάθεση (και το χρήμα) να μπλεχτώ ούτε με ιμάντες, ούτε με κινητά πηνία….ούτε με extra προενισχύσεις.
Καταλαβαίνεις όμως ότι το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο.LK είπε:Όσα belt drive είχα δει εγώ τότε ήταν moving coil.
Αντιληπτόν και η διαφορά αγοράς μεταξύ των πόλεων μεγάλη αλλά πικάπ σοβαρά υπήρχαν στην Θεσσαλονίκη και προ της εποχής σουΚώστα….ξεχνάς κάτι….ΔΕΝ είμαστε όλοι στο κλεινόν άστυ, και εκείνες τις εποχές ΔΕΝ είχαμε ιντερνέτι. ;D ;D ;D
Εγώ τότε τα μοντέλα τα έβλεπα στον «ήχο» δηλαδή ζωγραφιστά….και άντε και καμία βόλτα Ζαλονίκη…για τουρισμό βιτρίνας. ;D ;D
Υπήρχαν...μαρούλι δεν είχα ;Daudiokostas είπε:Αντιληπτόν και η διαφορά αγοράς μεταξύ των πόλεων μεγάλη αλλά πικάπ σοβαρά υπήρχαν στην Θεσσαλονίκη και προ της εποχής σου![]()
Να μας λες τι θες, να στο στέλνουμε με τη βραδινή οτομοτρίς, να το 'χεις στα χέρια σου πορνό-πορνό ;DLK είπε:edit: Μόλιςςςςςς τώρα έκλεισα το τηλέφωνο με ένα κατάστημα στην Αθήνα (για κάτι μη μουσικό) .
18,30 € μεταφορικά μου λέει......με πιάνεις;;; ;D ;D
Υ.Γ. Φυσικά Θεσσαλονίκη ΔΕΝ υπάρχει.
Σε πώ δεν είν' κακή ιδεά.samy paraga είπε:Να μας λες τι θες, να στο στέλνουμε με τη βραδινή οτομοτρίς, να το 'χεις στα χέρια σου πορνό-πορνό ;D
Άμα ήταν για κανά pretty bra ο μονδελοπνύχτης θα στο έφερνε μέχρι τη πόρτα της κυρίας αυτοπροσώπος ;D ;D ;DLK είπε:Σε πώ δεν είν' κακή ιδεά.
Κάπου στο Καματερό είναι τούτοι...θα αγγάρευα τον Nestor Apos.