Ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ με το recording στα φωνητικά αλλά έχω δρόμο. Τι θα μπορούσα να βελτιώσω κατά τη γνώμη σου;Καταπληκτική μουσική και φοβερός ήχος.Τα φωνητικά είναι 2 κλικ πιο κάτω από την μουσική.
Νομίζω η ερμηνεία. Ίσως δεν εχεις προβάρει αρκετά το τραγούδι και φαίνεται ότι δεν το έχεις κατακτήσει ώστε να το ερμηνεύεις με άνεση και εκφραστικότητα.Προσωπικη άποψη πάντα.Ευχαριστώ πολύ! Προσπαθώ με το recording στα φωνητικά αλλά έχω δρόμο. Τι θα μπορούσα να βελτιώσω κατά τη γνώμη σου;
Είναι κάπως αμήχανο σε σημεία είναι αλήθεια. Το έχω πει και καλύτερα! Αλλά βιαζόμουν να το τελειώσω. Θα ξαναδοκιμάσω. ΕυχαριστώΝομίζω η ερμηνεία. Ίσως δεν εχεις προβάρει αρκετά το τραγούδι και φαίνεται ότι δεν το έχεις κατακτήσει ώστε να το ερμηνεύεις με άνεση και εκφραστικότητα.Προσωπικη άποψη πάντα.
Εγώ νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο ψηλάΤα φωνητικά είναι 2 κλικ πιο κάτω από την μουσική.
Σκεφτηκα στο ρεφραίν ειναι οκ, αλλα στα υπόλοιπα είναι κάπως μπροστά και ψηλά (κ κάπως πιο μπάσα από ότι θα ήθελα ισως)Εγώ νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο ψηλά
Δεν εννοώ την ένταση αλλά την ερμηνεία.Εγώ νομίζω ότι είναι ένα κλικ πιο ψηλά
Ευχαριστώ πολύ για το φιντμπακ!Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω (όχι σε εσένα συγκεκριμένα προφανώς, εννοώ γενικά):
Παρουσιάζεις τη δουλειά σου/σας. Πες μας 2-3 πράγματα για αυτό που θέλεις να ακούσουμε. Είναι μπάντα; Είναι σόλο project; Είναι home production; Θα κάνεις/κάνετε live; Ποια είναι η ιστορία του κομματιού; κλπ. Βάζοντας σκέτο ένα βίντεο από youtube απλά δίνεις την εντύπωση ότι βαριέσαι και μειώνεις τις πιθανότητες να ενδιαφερθεί ο κόσμος και να το ακούσει ή/και να σχολιάσει.
Στα του κομματιού τώρα:
Είναι ωραία σύνθεση κατ' αρχάς με πολύ πιασάρικη, νοσταλγική μελωδία. Ωραία παιγμένο και με καλή παραγωγή. Όσον αφορά τη φωνή που αναφέρθηκε, στα συν η καλή προφορά και η ωραία χροιά. Στο ρεφρέν, που ανεβαίνει σε register, δείχνει την πραγματική της δυνατότητα ενώ στο κουπλέ που τραγουδάς πιο χαμηλά, φαίνεται ότι ζορίζεσαι λίγο.
Προσωπικά, αν δεν το έχεις/έχετε ήδη κάνει, θα δοκίμαζα να ανεβάσω το κομμάτι ένα ημιτόνιο ή και τόνο ώστε στο κουπλέ να έρθει η φωνή σε πιο οικείο περιβάλλον, ενώ στο ρεφρέν, να αναγκαστείς να φωνάξεις λίγο γιατί ακούγεται ότι έχεις πολύ καλό γρέζι αλλά σε αυτή την τονικότητα δε χρειάζεται να το χρησιμοποιήσεις. Γενικά νομίζω ότι αν το ανεβάσεις/ανεβάσετε, το κομμάτι θα λάμψει. Ξέρω ότι αν πεις κάτι τέτοιο στους έγχορδους θα γκρινιάξουν αλλά όταν γράφουμε τραγούδια, η φωνή είναι πάντα προτεραιότητα.
Ευχαριστώ! Δεν έχω εμπειρία από επαγγελματική ηχογράφηση φωνητικών δυστυχώς. Προσπαθώ και εγώ με πειραματισμους. Και για κάθε κομμάτι φαίνεται να χρειάζεται κάτι διαφορετικό...Πολύ καλό. Η παραγωγή αξιοπρεπέστατη. Πολύ καλό κομμάτι.
Το μόνο που μπορώ να παρατηρήσω για τέλειο αποτέλεσμα στο θέμα της φωνής και του δεσίματος με το κομμάτι, είναι ότι χρήζει περισσότερης επεξεργασίας με effects compression και saturation με delay και eq στις μεσαίες, side chain compression, όλα αυτά ενδεικτικά για να πάρει ενέργεια, να ξεχωρίσει χωρίς να χάνει την καθαρότητα.
Τα λέω χωρίς να ξέρω και εγώ να τα κάνωή έστω τα προσπαθώ, τα έχω μελετήσει αυτά σε κάποιο βαθμό και χρειάζονται ιδιαίτερα στην εγράφη και μίξη φωνητικών ανάλογα με το είδος.
Συγχαρητήρια, μπράβο και καλή επιτυχία!
Αυτό είναι το ζητούμενο νομίζω. Να ζοριστείς στο ρεφρέν για να φωνάξεις λίγο.δοκίμασα όντως ένα ημιτονιο πάνω και κάθεται πολύ καλύτερα στα χαμηλά, αλλά στο ρεφρέν ζορίζομαι!