deadendmind
Παλιά καραβάνα
Θελω να φτιαξω ενα μπρατσο για κιθαρα στην θεσσαλονικη.Εχω απλα ακουσει για τον Γιαπιζογλου και για τον Dr Fret.Εχει κανεις εμπειρια;Ξερει για τιμες και ποιοτητα κατασκευης;;;
Γιατια)Δεν βρισκω σε κανενα μπρατσο ολα τα specs που ψαχνω
β)Το θελω φτιαγμενο πανω στο χερι μου
Βασικα' date=' περισσοτερο το α...[/quote']
Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, για γράψε τα specs που ζητάς, μήπως έχουμε ακούσει τίποτα σχετικό. :wink:
ok!Λοιπον:
-Tinted flamed mapple(one piece)
-24 3/4 scale
-7.23 radius/medium frets
-reversed fat fender headstock0
-59' roundback contour
-Truss rod απο κατω
-nitro finish
Kαι στον πιάνουν ακριβώς εκεί που θές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:www.usacustomguitars.com
φτιαχνουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες
Kαι στον πιάνουν ακριβώς εκεί που θές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:www.usacustomguitars.com
φτιαχνουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες
Tα βασικα χαρακτηριστκα που θελω ειναι να χει ειναι Tinted maple one piece' date='reversed fat fender headstock και nitro...Α και να χει σχετικα χοντρο μπρατσο[/quote']
Στο UsaCustomGuitars έχει ένα pdf που μπορείς να κατεβάσεις και να βάλεις μόνος σου τα (περισσότερα) features. Μετά το στέλνεις στο τμήμα πωλήσεων και σου βγάζουν... το κοστούμι. :wink:
Σε ένα βιβλιοπωλείο ίσως?ρε γμτ που θα βρω μηχανη φαξ ;
8Oρε γμτ που θα βρω μηχανη φαξ ;
ε,οταν ζητας "τρελλες",παει να πει οτι εισαι ετοιμος να στον...πιασουν και λιγο.... :lol: :lol:Kαι στον πιάνουν ακριβώς εκεί που θές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:www.usacustomguitars.com
φτιαχνουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες
Tα βασικα χαρακτηριστκα που θελω ειναι να χει ειναι Tinted maple one piece' date='reversed fat fender headstock και nitro...Α και να χει σχετικα χοντρο μπρατσο[/quote']
Και γιατί δεν παίρνεις απλά ένα αριστερόχειρο μπράτσο με αυτά τα χαρακτηριστικά και να το βάλεις ανάποδα στην κιθάρα σου???? (Πχ allparts)