Handmade μπρατσο για κιθαρα.

deadendmind

Παλιά καραβάνα
Θελω να φτιαξω ενα μπρατσο για κιθαρα στην θεσσαλονικη.Εχω απλα ακουσει για τον Γιαπιζογλου και για τον Dr Fret.Εχει κανεις εμπειρια;Ξερει για τιμες και ποιοτητα κατασκευης;;;

Γιατι

α)Δεν βρισκω σε κανενα μπρατσο ολα τα specs που ψαχνω

β)Το θελω φτιαγμενο πανω στο χερι μου

Βασικα, περισσοτερο το α...

μου θυμιζει signature κατασταση...ξερεις θα σου μετρανε και την παλαμη σου,τα δακτυλα... χωρις πλακα...δεν νομιζω οτι ειναι απλο...πιστευω θα χρειαστει 2-3 φορες να στο αλλαξει τουλαχιστον μεχρι να βρεις αυτο που ταιριαζει μονο στο δικο σου χερι...οποτε θα θελει και χρημα

Γιατια)Δεν βρισκω σε κανενα μπρατσο ολα τα specs που ψαχνω

β)Το θελω φτιαγμενο πανω στο χερι μου

Βασικα' date=' περισσοτερο το α...[/quote']

Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, για γράψε τα specs που ζητάς, μήπως έχουμε ακούσει τίποτα σχετικό. :wink:

ok!Λοιπον:

-Tinted flamed mapple(one piece)

-24 3/4 scale

-7.23 radius/medium frets

-reversed fat fender headstock0

-59' roundback contour

-Truss rod απο κατω

-nitro finish

καλα πηγαινε φτιαξε,δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις κατι αναλογο με ολες αυτες τις λεπτομερειες...

Χωρις να θέλω να σε αποθαρρύνω, ήθελα να κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο στο Γιαπιτζόγλου και ουτε λίγο ούτε πολύ για να μου φτιάξει ένα μπράτσο από την αρχή μου ζήτησε 700-800 ευρώ...

Μετά από αυτό που άκουσα το μπράτσο που είχα μου φάνηκε ΒΟΥΤΥΡΟ :roll:

Τώρα για Dr. Fret δεν γνωρίζω αλλά δεν χάνεις τπτ για μια δοκιμή. Καλού κακού όμως έχε και ένα υπογλώσσιο μαζί σου :P

www.usacustomguitars.com

φτιαχνουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες
Kαι στον πιάνουν ακριβώς εκεί που θές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με το φόβο να γίνω υπερβολικός... θα φτάσει μέχρι τις αμυγδαλές... :oops: :lol: :lol: :lol:

Αλλά δεν υπάρχουν και πολλές (σοβαρές) επιλογές. :?

Tα βασικα χαρακτηριστκα που θελω ειναι να χει ειναι Tinted maple one piece

,reversed fat fender headstock και nitro...Α και να χει σχετικα χοντρο μπρατσο

Tα βασικα χαρακτηριστκα που θελω ειναι να χει ειναι Tinted maple one piece' date='reversed fat fender headstock και nitro...Α και να χει σχετικα χοντρο μπρατσο[/quote']

Στο UsaCustomGuitars έχει ένα pdf που μπορείς να κατεβάσεις και να βάλεις μόνος σου τα (περισσότερα) features. Μετά το στέλνεις στο τμήμα πωλήσεων και σου βγάζουν... το κοστούμι. :wink:

ρε γμτ που θα βρω μηχανη φαξ ;
8O

Εντάξει, δε λέω, χρήσιμη συσκευή είναι, αλλά δεν την χρειάζεσαι στην προκειμένη περίπτωση.

Αν έχεις το full Adobe Acrobat (όχι το Reader), το pdf είναι φόρμα, οπότε το συμπληρώνεις, το αποθηκεύεις και το στέλνεις με mail.

Κοίταξε να δεις τι θα σου πουν, συνήθως απαντάνε σε 1-2 μέρες το πολύ, στη χειρότερη θα έχεις μια ένδειξη κόστους (από σοβαρό, επαναλαμβάνω, μαγαζί).

απλα δεν βρηκα μαιλ για παραγγελιες, μονο για ερωτησεις. Ενιγουεη, θα ψαξω καλυτερα.

www.usacustomguitars.com

φτιαχνουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θες
Kαι στον πιάνουν ακριβώς εκεί που θές :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ε,οταν ζητας "τρελλες",παει να πει οτι εισαι ετοιμος να στον...πιασουν και λιγο.... :lol: :lol:

παντως 700 ευρω δεν θα παει... :lol:

Tα βασικα χαρακτηριστκα που θελω ειναι να χει ειναι Tinted maple one piece' date='reversed fat fender headstock και nitro...Α και να χει σχετικα χοντρο μπρατσο[/quote']

Και γιατί δεν παίρνεις απλά ένα αριστερόχειρο μπράτσο με αυτά τα χαρακτηριστικά και να το βάλεις ανάποδα στην κιθάρα σου???? (Πχ allparts)

Τελικα, πηρα αυτο το υπεροχο νεκροφιλο μπρατσο απο all parts (2 χρονια στην φορμολη)

LMF-L-83.jpg

Abraxas, η εξωτερικη εμφανιση της κιθαρας μου εχει εναποθέσει ολες τις ελπιδες της πανω σου!!

O ΛΑΟΣ ΑΠΕΤΕΙ RELICING ΜΠΡΑΤΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙ!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back